Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה,איכות ושירות - המשך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולכם ודאי זוכרים את הסיפור על אותה מכונית נדירה במקומותינו

למי ששכח אני אזכיר - קורולה 1.6 סדאן 2003 אוטומט.

אני דיווחתי לפורום כבר על הכוונה לרכוש אותה, ובסוף, לצערי, היא נרכשה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=5885&highlight=%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94

היפנומטית הראשונה (והיחידה עד עכשיו!) במשפחה.

באוקטובר האחרון (מכונית בת 4 וחצי עם 60,000 ק"מ) קיבלנו שתי הפתעות מהמכונית -

האחת לא נעימה - היה צורך להחליף מחשב מנוע וממיר קטליטי

השניה נעימה - טויוטה ביצעו את ההחלפה על חשבונם.

גם על זה דיווחתי כאן -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=176258&highlight=%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94

לפני כחודש הפתיעה אותנו הטויוטה פעם נוספת.

לאחר שהתחילו להישמע רעשים קלים אך חריגים מהמנוע, ולמעשה כמעט ללא התראה מוקדמת נדלקה נורת לחץ שמן. בדיקת שמן הראתה שיש די שמן שמנוע, ולאחר מילוי עוד מעט שמן - הנורה כבתה, אך רעשי המנוע החלו להתגבר.

המכונית נגררה למוסך שלה - (מוסך "זני" - סוכנות טויוטה ברחובות) ושם בדיקה קצרה העלתה תוצאה חד משמעית -

הלך המנוע.

מנוע טויוטה בן 5 עם פחות מ- 80,000 ק"מ פשוט נגמר, עקב "תת שימון", שנובע, ככל הנראה מ"פגם". (זה בדיוק מה שנאמר לנו במוסך).

צריך להחליף מנוע.

עוד אמרו לנו במוסך, שידברו עם החברה ויראו מה הם יהיו מוכנים לתת במסגרת "רצון טוב" (האחריות נגמרה לפני שנתיים).

אני כבר התחלתי לבדוק אפשרות של הוכחת פגם ביצור והמשך הליכים... אבל חיכיתי לתשובת החברה.

אחרי הצהריים הגיעה התשובה - יש אישור להחליף מנוע.

4 ימים אחר כך באתי להוציא את האוטו מהמוסך, ושאלתי איזה מנוע הרכיבו לנו - מפירוק? מיבוא?

התשובה היתה - מהקופסה. :shock:

האמת - רציתי לכתוב כאן סיכום של ההודעה הזו, עם מלים כמו "שירות", "אחריות", "דוגמא" וכו', אבל אני אסתפק בחזרה על עובדות המקרה:

טויוטה בת 5 שנים, עם כמעט 80,000 ק"מ.

הלך המנוע

הוחלף מנוע למנוע חדש

על חשבון החברה.

אין לי מה להוסיף.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הלוואי באמת. שיקחו קצת דוגמא משאר היבואנים האחרים ויתחילו לתת שירות כמו שצריך ללקוחות שלהם מאשר לקבל כל הזמן רק תלונות.

levorr, אתה צריך כדור כלשהו נגד שיעול? (;))

פורסם

ידוע שהיבואן של טויוטה הוא אחד הטובים בארץ - אם לא הטוב ביותר.

וידועה התופעה של מות המנועים של הקורולה וכי היבואן ב98 אחוז מהמקרים מחליף את המנוע על חשבונו.

הוא לוקח בחשבון שהמנוע עולה לו 3-4 אלף שקל, ועדיף לו להחליף את המנוע מאשר לקוח מאוכזב שלא יקנה יותר טויוטה (כבר הפסד של כמה אלפי שקלים) ולא יטפל יותר בטויטה במוסכים שלו (עוד הפסד של כמה אלפי שקלים) והכי חשוב -

יפגע לו במותג האמינות הכלכך דביק וחזק שיש לטויוטה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תגידו, מנועים חדשים באמת באים בקופסה? או שזה רק ביטוי?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

לחבר היה בדיוק רעשים כמו שהזכרת גם אצלו הוחלף המנוע לחדש אגב גם לו היה את הקורולה 2003 והוחלף ב11000 אלף כן כן ב11000 מבדיקה נאמר שההרכבה של השנתון הזה היה בטורקיה לכן כל הפגמים ההרכבה הוחזרה ליפן.

!Blue Subaru Impreza

פורסם
ידוע שהיבואן של טויוטה הוא אחד הטובים בארץ - אם לא הטוב ביותר.

פגע לו במותג האמינות הכלכך דביק וחזק שיש לטויוטה.

אולי אתה זוכר, אבל אני סיפרתי בפורום לא מעט על שני רכבים מבית צ'מפיון שהיו לאשתי ולי.

אני קובע באופן חד משמעי, אילו צ'מפיון הייתה מתנהגת כמו יוניון מוטורס, אז עד היום הייתי לקוח שלהם.

בפועל קיבלתי מהפולקסווגן אמינות אפס ושירות ח*א. האודי היית אמינה מאוד אבל השירות, השירות...

התוצאה: יש לנו היום שתי מכוניות מבית טויוטה ולא נראה לי שאני אחליף יבואן בעתיד הקרוב.

פורסם

DORKI, לא הבנתי בדיוק מה ניסית להגיד.

אבל ידוע שהשירות של צ'מפיון לא מהמובילים בארץ - אלה אם אתה לקוח מועדף/מקושר.

אז אפילו יקחו לך את האוטו מהבית, יחזירו בסיום הטיפול (שטוף ומצוחצח) ולא תשלם שקל יותר מהעלות הרגילה.

במקרה של תקלה - הן במסגרת האחריות והן אחרי - הם יראו "מחווה של רצון טוב" יוצאת מגדר הרגיל כדי שתצא מרוצה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אבל ידוע שהשירות של צ'מפיון לא מהמובילים בארץ - אלה אם אתה לקוח מועדף/מקושר.

אז אפילו יקחו לך את האוטו מהבית, יחזירו בסיום הטיפול (שטוף ומצוחצח) ולא תשלם שקל יותר מהעלות הרגילה.

במקרה של תקלה - הן במסגרת האחריות והן אחרי - הם יראו "מחווה של רצון טוב" יוצאת מגדר הרגיל כדי שתצא מרוצה.

זה כל העניין, למה אני צריך ליהיות לקוח מועדף כדי לקבל שירות?

(ומה שהכי חבל, זה שכל המדינה שלנו מתנהלת ככה, על פרוטקציות ועדיפויות...)

לפותח השרשור, ממש מחמם את הלב לקרוא הודעות כאלה.

יום טוב.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

ניסיתי להגיד את מה (שלדעתי) אתה ואני מסכימים עליו.

שירות טוב = נאמנות לקוח למותג (ע"ע יוניון מוטורס).

שירות רע = נטישת הלקוח (לכן סיפרתי על צ'מפיון) - אותו הדבר רק מזווית הפוכה.

פורסם

מעניין אותי אם זה פשוט תודעת שירות שלך המנכ"לים והאחראים, או שזה גם העובדה שלטויוטה באמת יש פחות תקלות, אז פחות כואב להם הכיס לתקן על חשבונם ביחס ליבואנים אחרים, שאם ישלמו על חשבונם באותו האופן רוב הסיכויים שהם ירדו מנכסיהם :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...