Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בישיבה שהתנהלה ברוח טובה בראשות יו"ר רשות הספורט קיבלו עמותות ספורט המכוניות בישראל תאריך יעד להקמת התאחדות לספורט מוטורי - 15 למרץ 2008. עד תאריך זה, נשלחו הספורטאים והעמותות השונות להכין שיעורי בית ולהגיע כשהם מציגים ליו"ר הרשות חזית אחידה וזאת עד 05 למרץ, 2008 (שימו לב - מדובר בימים!!!).

האם המהלך יצליח? - אני תקווה שכן - החיים לימדו שאין לדעת.

אבל, אני מרשה לעצמי לשדר אופטימיות זהירה בעקבות העמדות שהציגו כלל המעורבים בישיבה.

הערה חשובה - שירשור זה נפתח ע"מ לידע אותכם בזמן אמת (וראשונים) על התפתחות משמעותית זו.

אני אצנזר שירשור זה ברצחנות - כל דבר שעלול לפגוע במהלך - ימחק!!!

נא הזהרו בלשונכם ובכבודם של כל המעורבים.

בברכה, בציפייה ובתקווה,

אלון חלווה.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלון ציינת כי עמותות ספורט המכוניות בישראל קיבלו תאריך יעד.

היכן נמצאים רוכבי הדו גלגלי?

האם גם הם כלולים בכל הנושא הזה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אלון ציינת כי עמותות ספורט המכוניות בישראל קיבלו תאריך יעד.

היכן נמצאים רוכבי הדו גלגלי?

האם גם הם כלולים בכל הנושא הזה?

ל'

למיטב הבנתי, הדו גלגלי הגיעו להסכמות בינהם והם מאוחדים ויקבלו התאחדות דו גלגלית כנראה באותו מועד. כך גם לגבי הקארטינג שהולכים כולם יחד.

בישיבה עלתה שוב כהערת אגב של עופר שוורץ מזכיר IRDA נושא התאחדות אחת משותפת לכולם בעלת שלושה ענפים - קארטינג, רכבים וכידונים (דו גלגלי + טרקטורונים) ולפי תגובת האגב של יו"ר הרשות לספורט - הוא לא פוסל את הרעיון בכלל.

אני מקווה שהאופטימיות הזהירה מאוד שלי - לא מוקדמת מידיי.

אבל יש סיכוי שה 15 למרץ יסמן יום משמעותי לספורט המוטורי - שאחריו יחד עם פעילות מאומצת של כולם - יהיה ספורט מוטורי חוקי בקיץ 2008 (ותאמינו לי חבר'ה, אולי אני נאיבי - אבל זה יכול לקרות!!! צריך רק אמונה ורצון טוב של המעורבים).

אלון

פורסם

תודה על התשובה.

מחזיקה אצבעות, ומאחלת בהצלחה.

:-)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מקווה שהיום סוף סוף הבינו האחרונים שהיו צריכים להבין שהליכה בכוחות מפוצלים רק מזיקה לנו הספורטאים (ד"א - זו גם דעתו של יובל מלמד בעניין, לפחות כפי שהציג לי אותה אתמול - לא רק דעתי שלי). אני מקווה שהצעד הזה שעל תוצאותיו אני מקווה שאוכל לדווח לאחר פגישה משמעותית שתיערך בנושא ביום חמישי הקרוב - יוביל לאיחוד מחדש של הכוחות גם במחנה נהגי מכוניות הראלי ובוודאי בין נהגי הראלי רייד ונהגי הראלי שבינם לביננו אין שום סיבה למחלוקת.

לפני כחודשיים מספר קטן של חברים שלנו החליט לקחת פסק זמן (כך אני משכנע את עצמי לראות את זה) ולפרוש מהעמותה שלנו - אני עכשיו מצפה לראות אותם בחזרה איתנו. אני הראשון שישמח על כך.

אלון חלווה.

פורסם

בעזרת השם ובעזרת כל הנהגים שרואים את טובת הספורט המוטורי לנגד עיניהם, זה הזמן לאחד כוחות וללכת בכיוון אחיד, שיהיה לכולנו סוף סוף בהצלחה,

אגב, ב-15/12/05 עבר החוק כנראה שה-15 יום מזל... אני מקווה :wink:

בברכה

קובי כהן

פורסם

אחרי שתרועות החצוצרות לביאת משיח צדקינו שככו ולאחר האופוריה בה אתם שרויים כתוצאה מהפגישה עם רשות הספורט בכל הנוגע להקמת התאחדות

הרשו לי קצת לצנן אותכם.

התאחדות היא לא מילת קסם בו כולם נכנסים תחת כנפי שכינה ובא לציון גואל.

התאחדות זה דבר הרבה יותר רציני,התאחדות מונעת ע"י כסף ובעלי עניין

ספורטאים הם רק חלק קטן (חשוב אך קטן) בכל מבנה התאחדות אך למעט נהיגה,

אין לספורטאים מה לאמר שם.

אסור בתכלית האיסור שספורטאים פעילים ינהלו התאחדות, לטעמי יו"ר התאחדות או מנכ"ל חייבים לבוא מהצד העסקי בדיוק כמו שמנהלים חברה.

הוא גם חייב לקבל שכר,הוא חייב לעבוד כולו במערכת.(שום התנדבות)

התאחדות חייבת לידה גוף כלכלי שיזרים חמצן,זכויות שידור,ספונסרים,חסויות,ספרי תקנות,משרדים,שירותי משרד,אתר אינטרנט,קשרים בין לאומיים,אישורים מקצועיים,סמינרים,רענון,קורסים,התאמות, ליגה,תאריכים, נראה לכם פשוט?

לכן יש צורך לכשתגיעו (אם תגיעו) לאיזה הסדר בין העמותות השונות יש ויהיה צורך לצאת למכרז פשוט מכרז.

(אני נופל מהכסא, זוכרים את הגבור סרוגו?)

בסיכומו של יום תראו שאין דרך אחרת,כך בדיוק חשבתי אז שהקמתי והנחתי את היסודות להתאחדות הספורט המוטורי (היום נהנים מזה הדו גלגלי)

ההבדל שאז יכולתם לכוון את הרשות לצורככם היום? לא יודע צריך לנסות

בהצלחה

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

אני מעדכן את כולם, כי בישיבה אתמול ברשות הספורט נסגר עקרונית מבנה ההתאחדות המקובל על רוב הגורמים (5 ענפי 4 גלגלי - ספורט עממי, דראג, עבירות, ראלי רייד, וראלי (כולל ראלי, ראלי ספרינט וראלי קרוס). בתחום הראלי יש חילוקי דעות (יש שרוצים להפריד את הראלי מהראלי ספרינט), אולם, בכוונתי לנסות ולפתור היום עם המעורבים בדבר את כלל הבעיות ולהגיע להבנה סופית לפני 05 לחודש.

ב 05 לחודש - נגיע או לא נגיע להסכמה - תהיה החלטה ברשות הספורט - אני מקווה שיעמדו בהצהרה זו!

אני מבטיח לכולם - שתוך מספר ימים לאחר ההחלטה - במידה והמהלך (של איחוד הראלי) יכשל (ואני מאמין ומקווה שלא) אני מפרסם את כל הידוע לי בעניין מה שהתרחש - כדי שאתם - הספורטאים (חבריי) וחובבי הספורט (גם חבריי) תדעו ממקור ראשון מה היה, מי היה, מי עשה, מי רצה וכו'. - זה לא נאמר כאיום, נהפוך הוא. אלא מה, לדעתי האישית, אם יכשל המהלך- ראוי בעיניי שהציבור יכיר את הפרטים - רק את העובדות וישפוט בעצמו. החוכמה, הידע והניסיון לא נמצאים בבעלות פרטית של העוסקים במלאכה, של העמותות השונות ולצורך העניין, גם לא בבלעדיות של כותב שורות אלו - גם ציבור אוהבי הספורט חכם מספיק בשביל לשפוט בעצמו - ידע מי שיכשיל - אם יכשיל - שלפחות מחיר ציבורי - יהיה למהלך.

האמת צריכה להיאמר - כולם - אבל כולם רוצים שזה יצליח - אבל רצון טוב - לפעמים אינו מספיק - ככתוב - "הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות".

המכשולים? אני מאמין שניתן לגשר על הכל היום ומחר - אם יהיה רצון אמיתי של הצדדים. תחזיקו אצבעות.

בברכה,

אלון חלווה

נ.ב.

זהו אינו דיון על מבנה ההתאחדות - מי שרוצה להביע דיעה בעניין, מוזמן לפתוח שרשור נפרד - פה יהיה רק עדכון על המהלכים.

אני מבקש לכבד את זה ולא לאלץ אותי לצנזר פה הודעות.

אלון

פורסם

אלון

תרשה לי לשאול אותך שאלה,

מה זה אומר לחלק את ה 4 גלגלים ל5 ענפים?

בעתיד כשיהיה מסלול או לפני שיהיה מסלול (בצורת מירוצי רחובות)

אם ירצו לקיים פה מירוצי פורמולה או פרוטו-טייפ, או טורינג או GT או ראדיקאלס

או מירוצי כביש בעליה, יהיה אפשר להוסיף אותם בתור ענפים חדשים בעתיד?

או שמה שנקבע עכשיו יהיה לדיראון עולם ?

פורסם

כל דבר ישקל בבוא העת ע"י ההתאחדות.

למשל - די ברור שפורמולה 1 אם יהיה אי פעם בארץ - יהיה ענף נפרד - כך גם מירוצי משאיות...

תקום עמותה - תראה אם טוב לה להצטרף לקיים או ללכת לענף נפרד ותעשה כן. המהות היא שלכל ענף תהיה אוטונומיה מוחלטת בתחומו. אני מביע כאן את דעתי האישית - אבל אני יודע שהרבה חושבים כמוני, לפחות מי שאני מדבר איתם כיום בעת הקמת ההתאחדות.

אלון

פורסם

ומה יהיה אם ענף הדריפטינג?

מה עם הג'ימקאנות?

כאלו אירועים יש יותר מכל שאר ענפי הספורט ביחד...

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תוכן חדש...