Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איזה תאריך הכי מתאים למפגש ?  

43 הצבעות

1. 1. איזה תאריך הכי מתאים למפגש ?

• יום שישי , 29 לפברואר.
    • יום שישי 7 למרץ.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפגש פורום אודיו בשדרות לטובת תושבי שדרות .

אני חושב שאפשר לעשות מפגש "ראווה" באיזור , לעשות על האש כמו שצריך עם הרבה כיבוד והרבה קניות שיבוצעו במקום על מנת לעזור לתושבים גם בנקודה הזו. אם נצליח קצת לעלות את המורל של האנשים עשינו המון.

אני בטוח שיהיו כאלו שיעלו את השאלה האם זה מועיל וכמה עניין יהיה לתושבי שדרות בתחום האודיו .

מבחינתי , עצם הפעילות הזו תעלה את המורל של האנשים שם , אנחנו יכולים לעשות "שואו" של מערכות SPL , תצוגה של התקנות מעניינות וכו . בנוסף לכך לעשות קניות ולבזבז שם כסף , גם זה עוזר וזה מבורך.

אני רוצה להגיד כל הכבוד לכל מי שיזם ולכל מי שרוצה לקחת חלק באירוע מסוג זה :mm_yeah:

אני אשמח להיות חלק במפגש וכמובן בארגונו והפקתו. תרגישו חופשי לפנות אלי בפרטי או על גבי הפורום בעניין.

למי שיש הצעות רעיונות וטרוניות מוזמן להעלות אותם.

אנשים קדימה להתפקד!

1. עופר דותן.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1. עופר דותן.

2. יעקב סנדורי .

אכן מגיעה ומחזק את יוצר הרעיון !(הגולפנית-אדם) אני לא ממש מתמצא במקום , אבל אני יכול לברר על מקום מרכזי ושיהיה נחמד שם לתושבים ולאנשים , אני חושב שהמקום לא צריך להיות כמו עד עכשיו במקום ריק .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

לצורך העניין אפשר. המטרה של המפגש הזה היא בשביל תושבי המקום וכלל שיהיו יותר אנשים כך האפקט יהיה טוב יותר. מעבר לזה , אני רוצה שאנשים יעשו שם קניות ולכן יום שישי עדיף.

בכל מקרה , אני מקבל את ההערה , ואני עוד כמה דקות יעלה סקר בנוגע לתאריך המועדף . נתן לסקר כמה ימים ונראה איזה תאריך מתאים לרוב האנשים ולפי זה נבצע את המפגש.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

נראה לי יום שישי 7.3 הכי מתאים, גם בגלל שיהיה אפשר לעשות קניות שם, וגם בגלל שתמיד יש מלא בקשות של אנשים שומרי שבת שמבקשים לעשות בימי שישי את המפגשים אבל לא מסתדר.

רק רציתי להוסיף, אם מישהו יכול להביא לשם עיתונאים כדי שיראו את המפגש הזה בחדשות או לפחות באיזה עיתון.

זה גם יפרסם את הפורום, ואנשים חדשים ומעניינים יצטרפו, וגם יראה לכולם שאף אחד לא שוכח את שדרות.

פורסם

ברגע שנראה שיש הענות ויוחלט על תאריך (להצביע) נדאג להפיץ את האירוע לגורמים המתאימים.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

1. עופר דותן.

2. יעקב סנדורי .

3. Mashiah - דוד (במידה ולא יהיה ארוע או שום דבר אני שם!!) רעיון מבורך, כל הכבוד לגולפנית :)

פורסם

גם אני תומך בשישי ולא בשבת לאותם אנשים ששומרים ולשם שינוי נלך לקראתם הפעם ובכך נאפשר השתתפותם ותמיכתם המלאה ברעיון.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

1. עופר דותן.

2. יעקב סנדורי .

3. Mashiah - דוד (במידה ולא יהיה ארוע או שום דבר אני שם!!) רעיון מבורך, כל הכבוד לגולפנית

4. אלי, שינסה להתרוצץ בין הקסאמים:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

1. עופר דותן.

2. יעקב סנדורי .

3. Mashiah - דוד (במידה ולא יהיה ארוע או שום דבר אני שם!!) רעיון מבורך, כל הכבוד לגולפנית

4. אלי, שינסה להתרוצץ בין הקסאמים:smile:

5. srool בתקווה שלא אותקל בסגירת שבת

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

1. עופר דותן

2. יעקב סנדורי

3. Mashiah - דוד

4. אלי

5. srool

6. ואדים Derish

אם אנחנו מדברים על לעשות על האש, כדאי לרתום גם את יחיאל וליטל,

ולרשום ברשימת ההתפקדות מה כל אחד מביא. אני מביא פיצוחים, כרגיל.

נ.ב. אדם, כל הכבוד על הרעיון! 8)

פורסם

אני אכן מקווה שליטל ויחיאל יבואו וידאגו לעסק כמו שהם יודעים.

לגבי רשימת מצרכים שכל אחד מביא - אני מעדיף הפעם שלא נביא דברים מהבית - נעשה קניות שם. שהם ירוויחו.

Alpine 9533, H701, C701

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...