Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,

אני חדש בפורום, אני לא יודע אם זה המקום לשאול בנושא הנ"ל אבל אם אני פה אני כבר אשאל, אם זה לא המקום- התנצלותי הכנה... ולענייננו:

מדובר בניסן טראנו עם סאן רוף כאמור, עכשיו לא שיש לי מושג ירוק בהתקנת מסך בתקרה, אבל מהגיון פשוט זה נראה לי באיזור המנורה בתקרה (כן? לא?) הפרובלמה היא שכיסוי הלבד באיזור המנורה לא ממש קרוב לתקרה כי הכיסוי של הסאן רוף זז אחורה לתוך הרווח, אז יש מצב להתקנה בכלל או שחבל לי על הזמן, אני ממש עייף אחרי שמונה שעות של משיכת חווטים לכל המגברים והרמקולים אז שוב סליחה על החפירות ואני מקווה שמישהו יבין משהו מכל השטויות שתיקתקתי פה.

רק טוב אנשים. ותודה מראש.

פורסם

בדרך כלל מצמידים את המסך לריפוד גג בעזרת תמיכה בחלק העליון של הריפוד גג בכל מקרה לא הייתי ממליץ לך להתעסק עם זה מהסיבה שאין לך ניסיון וזה קצת יותר מורכב כשיש סאן רוף.

פורסם
בדרך כלל מצמידים את המסך לריפוד גג בעזרת תמיכה בחלק העליון של הריפוד גג בכל מקרה לא הייתי ממליץ לך להתעסק עם זה מהסיבה שאין לך ניסיון וזה קצת יותר מורכב כשיש סאן רוף.

זה שאין לי נסיון זו עובדה שאין להתווכח איתה, השאלה הכללית שלי היא אם הדבר אפשרי בכלל? אם כן זו כבר הקלה ואם אפשר להיות חוצפן ולשאול מה סדר הגודל של המחירים? (הכל מוכן ברמת העקרון, כל החיווט משוך.)

פורסם

ברמת העיקרון זה אפשרי שמים פלטה של פח (מגיע בדך כלל עם המסך) כי דקה ואז אין בעיה עם הסאן רוף.לגבי מחיר בהנחה שהכל מוכן ונישאר רק לקבע את המסך המחיר אמור לנוע באיזור 300-400 שקל.

פורסם

ניראה לי יקר מאוד 300-400,תעשה סקר שוק בכמה וכמה מקומות ותיראה כבר מה דעתך.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
ברמת העיקרון זה אפשרי שמים פלטה של פח (מגיע בדך כלל עם המסך) כי דקה ואז אין בעיה עם הסאן רוף.לגבי מחיר בהנחה שהכל מוכן ונישאר רק לקבע את המסך המחיר אמור לנוע באיזור 300-400 שקל.

קודם כל תודה רבה על התגובות המהירות והיחס האדיב, ביום ראשון אני אצל מתקין עם הרכב של העבודה ואז נראה באמת מה הסיפור של המסך הזה. מעניין אותי לדעת מה דעתך בגדול- מה עדיף, להסתבך עם המסך הגדול הזה בתקרה או לעשות עליו ברטר על שני מסכים למשענות?

שוב תודה ושבוע טוב.

פורסם

אם יש לך אפשרות להחלפה אז אני הייתי הולך על מסכים במשענות הראש, את המסכים במשענות הראש ניתן לפרק במידה ותחליף את הרכב ואילו מסך תקרה ממש לא, לגבי המחיר שאמרתי לך בטוח שתמצא מתקינים זולים יותר אני נתתי מחיר של מתקין "נורמלי".

פורסם

לפרק גג ועוד עם סאן רוף נראה לך יקר ב300 - 400 שקל?

פירקת פעם גג של רכב?

יכול להיות שאתה תמצא זול יותר - אבל מי המתקין? איך תיראה העבודה? - תדאג להיות שם כשעושים לך אותה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה קפצתם עלי שניכם? כן אני ישראלי וכן יקר לי 300 400 שקל על שעה עבודה חיבור שני ברגים ופלוס מינוס. מה לעשות? אני לא מרוויח 400 שקל גם לא ביומיים. לא, לא פירקתי גג ותהיה בטוח שאני אהיה שם לראות את העבודה בלי שום קשר לשומדבר, אבל שוב אני אולי לא מבין גדול בענין אבל אין שום דבר בנושא הספציפי עליו אנחנו מדברים ששווה את הסכום שאתם מדברים עליו.

אם זה לא היה סאנרוף הייתי מנסה [וסביר להניח שגם מצליח] לעשות את זה לבד, פה בגלל שאני יכול רק לאלתר משהו ואין לי את הכלים ו\או הידע הדרוש אני מעדיף ללכת למתקין. ללכת ולשאול. אם המחיר או כמו שאתם אומרים- ינוח לו על משכבו בשלום המסך בבגאג'.

הכל ברוח טובה חברים, לא צריך להתעצבן, כל אחד זכאי להחזיק בדעה משלו. לא?

פורסם

הרצליקו אף אחד לא כועס או מתעצבן עליך חלילה, הנטיה להסתכל על הדברים לא נכון זאת הבעיה אם המתקין לקח 400 שקל אתה שוכח שיש לו שותפים כמו: מיסים,חשמל,עובדים,שכירות,חומרים וכמובן האחריות שהבן אדם לוקח כאשר הוא עובד על הרכב בסופו של דבר הוא לא מרוויח 400 שקל.

פורסם

לפרק את הלבד של הגג בשביל להתקין מסך? מה קורה איתכם?

תכניס את היד מתחת ללבד/ריפוד גג עם אום-פח כפול ארבע שמישהו יבריג מתוך הרכב בזמן שאתה מחזיק את האומים וזהו, רצוי לתמוך עם פס מתכת אם רוצים שזה יצא חזק וצמוד.

פורסם

טוב, קיבלתי התראה על שפה לא נאותה אויה אויה שכה יהיה לי טוב... אז ערכתי הנה:

אלפיין יקירי,

אני אמנם לא עושה את כל החישובים של המיסים, חשמל, ארנונה, אבקת כביסה וחצי קילו גרעינים שחורים שהבחור מפצח בימי רביעי כשהוא רואה ליגת אלופות בחבילת הספורט הכוללת את כל הערוצים בממיר הדיגיטלי שחמותו קנתה לו לחתונה- אבל... עם כל הכבוד לכל העוסקים במלאכה [ולא משנה איזו] פה בארץ לא יודעים להרויח או כמו שנהוג לומר להתפרנס בכבוד. אם הבחור לא פורם לך את הארנק בלפחות 200% מעל המחיר שגם ככה הוא מרויח- הוא לא יזיז את הישבן. ככה זה בארץ הישראלים. בדיוק כמו ש"טכנאי" מכונות כביסה עוד עושה מאמץ ומגיע עד אליך ולמרות זאת עצם ביקורו עולה לך בסביבות 200 ש"ח עוד לפני שהוא אמר לך שלום יש קפה? ואחר כך גובה ממך פי 2 על כל חלק שהוא החליף, זה נראה לי אבסורד לכשעצמו אבל זה רק אני. בגלל זה אני אכלתי צינור כזה פעם אחת ובפעם שאחרי אני למדתי לדבר עם מכונת הכביסה בשפתה ופתחתי את הכ**לידודה שלה, חפרתי באינטרנט באתרי עשה זאת בעצמך, נסעתי לת"א כדי לקנות חלקים שלוש פעמים וברבע עלות תיקנתי אותה. זה יותר מתאים לי. אני שונא לשלם בשביל שירות חרטא. במקרה דנן, אני לא מזמין את הבנאדם אלי אלא נוסע אליו לחנות, מבזבז את זמני בהמתנה מוריד את המכנסיים ועוד צריך להגיד תודה? עזוב, זה מלל סרק, זאת המדינה וזה המצב הנתון, זאת המנטליות ויזרמו עוד המון מים בירקון עד שמשהו יזוז אם בכלל...

שיהיה לילה טוב, בריאות, אושר ועושר.

ולבחור ששאל: אני מתגורר בחדרה, עובד בת"א. את ההתקנה אני ככל הנראה אבצע היום בר"ג. הכל תלוי במחיר :smile:

פורסם

טוב חברים כמו שחשבתי,

הייתי אצל בחור ברמת גן, מתקין רציני, נשלחתי אליו ע"י חבר אחר. שעתיים המתנה שמתוכן אולי שעה נטו על הרכב שלי. לא פירק את כל הגג אלא רק רבע צד- ימין קידמי, השחיל פלטת עץ דקה בין הלבד לסאן רוף, הבריג, חיבר את החוטים וסאלאמת. בגלל שהוא היה חייב טובה לחבר ששלח אותי אז העלות הייתה "רק" 250 ש"ח. סוף טוב הכל טוב.

עכשיו אני הולך לפתוח שירשור חדש על הסאב בגלל מה שהוא אמר לי.

שוב תודה לכל מי שתמך בי נפשית לאורך דרך הייסורים. :wink:

• תוכן חדש...