Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. סיפור קצת ארוך , אבל עם מוסר השכל

אתמול הייתי בצ'מפיון (לא משנה איפה) , הייתה נזילת מים קטנה , לאחר הרבה בדיקות, אמרו לי שמשאבת המים בסוף חייה, ועלי להחליף אותה. מבלית ברירה, אמרתי להם שיחליפו, ואז בא המכונאי (ממש מקצוען ) ואמר שאם כבר מפרקים , אז תחליף גם טיימינג . למרות שעדיין יש איזה 40,000 ק"מ עד לטיימינג הבא , אבל הוא רוצה לחסוך עלי את הוצאות העבודה .

אחרי כמה דקות חוזר המכונאי כמו סופרמן , ואומר שגם רצועת הדינמו גמורה ויש להחליף אותה , כמו ילד טוב אמרתי , אם כבר אני פה , אז שיהיה. אני מתקשר לאבא שלי ומסביר לו מה יש לאוטו, והוא אומר לי , לך תבקש הצעת מחיר , כי אם זה יקר , הוא ישלח אותי למוסך אחר של ידיד שלו.

אני הולך "ליועץ-שירות" מתחיל לתקתק במחשב , מדפיס לי הצעת מחיר , 3400ש"ח !!!

אני אומר לו , מההההההההה ?? והוא שוב , מתחיל לתקתק , ואומר לי שיעשה לי הנחה ובסוף סגרנו על זה שאני לא עושה טיימינג, פתאום המחיר ירד ל 1000 ש"ח .. ואני אומר לעצמי איזה מטומטם, ניסו לדחוף לי טיימינג .. אבל זה לא הסיפור

הכל טוב ויפה, אני יוצא מהמוסך , כמובן אחרי שבדקו את הרכב ושילמתי , אני שומע דפיקות באוטו עם כל החלפת הילוך. עושה פרסה וחוזר למוסך, מסתבר שהמכונאי הגאון, לא סגר את האוטו כמו שצריך, והיה חלק (לא יודע איזה) משוחרר. סוגרים את האוטו שוב פעם ואני יוצא.

אני נוסע במהירות 70 -80 , פתאום האוטו נכבה , אין בלמים , אין הגה כוח, אין כלוווום. כמעט נכנסתי בשתי מכוניות שעמדו ברמזור , מזל גדול שלא נכנסתי במישהו .

אני מתניע את האוטו , נדלקת מנורה של המצבר בלוח שעונים , ואין הגה כוח , אני עושה את הדרך חזרה למוסך במהירות 6 קמ"ש , כי אי אפשר לסובב את ההגה. ואין בלמים !!!

פתחו מכסה מנוע , ומברר שאין חגורת דינמו ( היא קפצה מהמקום) , ניסו לברר מה היה שם , ומתברר שהמותחן של חגורת הדינמו מורכב עקום , ובגלל זה החגורה עפה מהמקום. מה שעיצבן אותי , זה שאחד מהעובדים שואל אותי איפה זה קרה , כי הוא רוצה לנסוע לחפש את החגורה שעפה ולהחזיר אותה . אחרי שצחקתי , הלכו למחסן הביאו חגורה חדשה והתקינו את הכל מחדש , עשו עוד בדיקה לאוטו ונסעתי הביתה עם יד על הלב

אני לא מתלונן על המוסך , במוסך הזה אני כבר 5 שנים מטפל ברכב שלי , וכבר קנינו משם כמה מכוניות (מהסוכנות) , אני מאוד מרוצה , רק המכונאי שעבד לי על הרכב , ניסה גם לדחוף לי טיימינג ובזה הוא מקבל יותר שעות עבודה ונראה לי גם אחוזים במכירות, שני הבחורים שבודקים את הרכבים, ממש צעקו עליו , וקראו לו והראו לו איפה טעה.

מוסר השכל : אתם תקבעו.

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

שמחה שזה הסתיים כך, וחלילה לא היו נזקים גדולים יותר.

ובאמת מדוע לא להגיש תביעה לרשלנות? העבודה הלקויה שנעשתה ברכבך הייתה עלולה לגרום לך לתאונה פגיעה בנפש וברכוש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא ממש מסכים איתך.

פירוק משאבת מים בחלק גדול של רכבים, וברכב שלך זה ככה, דורש פירוק רצועת טיימינג. לפי הוראות יצרן, אין להחזיר רצועת טיימינג לאחר פירוקה,יש להחליפה לחדשה. כמו כן, בזמן החלפת רצועת טיימינג מומלץ ועדיף להחליף את המותחנים וגלגלות.

אם אני זוכר נכון, ברכב שלך יש שני גלגלות ומותחן אחד שמחירו מאוד יקר, וזה בעצם משמקפיץ את ההצעת מחיר הכללית.

בברכה.

יגאל.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

אני מקווה שלא שילמת על הרצועה החדשה והמותחן והעבודה, אם כן תגיש תלונה לאיגוד המוסכים ותביעה אישית על רשלנות וסכנת נפשות.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

האמת , אני לא יכול לתבוע אותם , כמו שאמרתי , אני כבר 5 שנים מטפל באותו מוסך, ואני מכיר כמעט את כולם שם , בעלי המוסך הם גם בעלי סוכנות אוודי- פולקס' ומשם גם קניתי מכונית, ז"א לא נעים לי עכשיו לבוא נגדם בתביעה

פורסם
רק הערה טכנית: עם מנוע כבוי אין הגברת בלמים והגה, אבל שניהם עובדים. אכן צריך להפעיל יותר כח, אבל יש היגוי ובלימה.

תודה על ההערה , אבל בד"כ , כשאתה עם מנוע כבוי , אתה בד"כ בחניה. לא באמצע כביש , ובטח לא בנסיעה במהירות 80 קמ"ש ומנסה איכשהו לעצור את הרכב או להסיט אותו ממכוניות אחרות . תאמין חוויה לא נעימה בכלל.

פורסם
האמת , אני לא יכול לתבוע אותם

שלח להם מכתב תודה והעתק למנהל טכני בצ'מפיון.

לפי דעתי כל מקרה כזה חייב לדווח למשרד התחבורה, רק ככה אולי יהיה שיפור.:brickwall:

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

הכתובת היא איגוד המוסכים ולא בהמ"ש.

קשה לתבוע ולזכות בבהמ"ש על נזק ש"כמעט" נגרם אך לא נגרם לבסוף.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לדעתי מדובר בתקלה שאין לה מקום, אני שמח שיצאת ללא פגע.

גם אם תתלונן, תקלות כאלה תמיד יקרו, רצוי כמה שפחות, אבל תמיד יקרו. מי שלא עובד לא טועה.

לגבי פיצוי, אני לא חושב שמגיע לך משהו, אלא אם זה "לפנים משורת הדין" כי לא נגרם לך נזק מהסוג שמישהו יתייחס אליו.

כל האמור לעי"ל הינו לדעתי האישית בלבד.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...