Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

מדובר על גולף 1.6 ידנית שנת 2003

כמו בכותרת מעניין אותי לדעת איפה יושב המיקרוסוויץ ברכב

הסיבה להתעניינות שלי היא כי אני לפעמים שוכח לכבות את האורות :)

אז ככה רק בדלת הנהג אני לא מקבל התראה על הפתיחה שלה, ואין לי התראה על אורות דלוקים

כל השאר עובד בסדר גמור, האזעקה מקורית ונועלת את הרכב ללא בעיה.

אשמח לשמוע הדרכה איפה המיקרוסוויץ הארור הזה נמצא, ועלות משוערת של החלפת החלק באם אפשר :)

פורסם

לחבר שלום,

המיקרוסווי'ץ הינו חלק בלתי נפרד ממנגנון הנעילה (קיימים כ-4 כאלה) לכן יש צורך להחליף את כול המנגנון.

במידה ואתה יודע לפרק את מנגנון הנעילה אזי תוכל לעבור על ההלחמות של המיקרוסווי'ץ ואולי זה יפתור את הבעיה.

או להשיג מיקרוסווי'ץ כזה ולהלחימו.

במידה ותפרק את המנגנון ותרצה לטפל בהלחמות צור איתי קשר בפרטי.

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

אוקיי אז הבנתי איפה החלק יושב בדיוק, אני מקווה שמחר יהיה לי את הזמן לפרק שם את העניינים ולראות מה באמת הולך שם.

ממה ששמתי לב בבעיה שבשרשור שהעלת זה הנעילה מרכזית שעשתה בעיות, האם זה משפיע בכללי גם על האור וכו?

אגב אני חייב לציין שאתה תותח ברכבים האלו!

תודה אני יעדכן מחר מה קורה :)

פורסם

1. האם האור בסלון נדלק כאשר אתה פותח את דלת צד הנהג ?

2.האם דלת צד הנהג ננעלת מבפנים בעזרת הכפתור שנועל את כול הדלתות מפנים ?

הכול קשור מכיוון שהמיקרוסוויצ'ים אחראים גם על הנעילה של הדלתות (זיהוי מצב של הדלת סגורה או פתוחה).

איזה כייף לי :)

פורסם

1.האור בסלון נדלק בלי קשר כאשר אני פותח את הרכב, אך שאני פותח את דלת הנהג הוא לא נדלק לבד. שאר הדלתות כן מדליקות את האור.

2.כן היא ננעלת

נגדיר את זה ככה, הבעיות אצלי הם אלו

- האור לא נדלק בסלון כאשר פותחים את דלת הנהג.

- אין התראה על אורות דלוקים שפותחים את דלת הנהג (אני מתכוון לצליל שמתריע)

- אין התראה בלוח השעונים שנפתחה דלת :)

פורסם

בקיצור המיקרו סוויץ' אצלך נדפק והוא תקוע על מצב "סגור" כביכול שהדלת תמיד סגורה,

תקלה נפוצה תפרק תנקה תעבור על כל ההלחמות (עדיף עם בדיל ומשחת הלחמה בצורה טובה) תסגור תהנה

פורסם

הפירוק לא כזה קל, אני ממליץ להיעזר בספר / הוראות של מקצוען.

כשאי ביצעתי כזה פירוק בגולף הקודמת שלי, אני זוכר שזה היה כרוך בהוצאת השימשה פלוס פירוק יסודי של הדלת.

אני - לאחר שלא הצלחתי למצוא בעיה במעגל (בגולף הקודמת שלי) ביצעתי חיבור איכותי של האורות אל הסוויץ' דרך ממסר.

ככה כיבוי הרכב כיבה את האורות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא פתרון אידיאלי, כי במצב הזה לדוגמא אין לך אפשרות להחנות את הרכב עם אורות חניה

אייל מלבד שליפת החלון+פירוק 2 ברגי הכוכב שמגיעים לתוך המנעול מכיוון המשקוף וכמובן שליפת כל הברגים מסביב לפלאטה יש עוד משהו מיוחד ? או שהעסק פשוט נשלף החוצה (איך מתבצע החיבור של כל העסק הזה לידית החיצונית של הדלת?)

פורסם

טוב אז ככה, אני מקווה שיש פה אנשים בשעה הזאת :)

פירקתי את המנגנון, כנראה שאצלי יש את המנגנון המשודרג, מעל ההלחמות יש מאין שכבה כזאת שמבודדת והיא נראית כמו דבק.

עברתי על כל החיבורים ואין סימן לנתק איפה שהו.

טוב אז סגרתי הכל כמו שהיה, ונשארו שני קפיצים שלא ממש היה לי מושג איך להחזיר אותם, ועכשיו הדלת של הנהג לא ננעלת :(

מחר נסדר את זה.

אוקיי מצאתי תמונה של איך הקפיצים אמורים לשבת , מתחת לשני הברגים העליונים שמסומנים בלבן..

dlm_15_screws.jpg

יצאתי בנזק יותר גדול עכשיו :(

זה תמונה שלי, איכות לא משו בכלל כי זה עם הפלאפון דור 4 (לפני הספירה)

0214081115b.jpg

• תוכן חדש...