Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נעצרתי ביציאה מן העיר, בדיקת רשיונות ו "מה המספר פלאפון שלך"

שאלתי אותה למה ?, היא אמרה שזה בשביל המשטרה,

אז עניתי זה שזה ברור לי שזה לא בשביל מועדון חברים אבל למה ?

אז היא אמרה שוב שהמשטרה צריכה את זה , ואני "למה ?, מה אתם תיתקשרו אלי מתישהו", והיא אמרה לא.

אפשר לאמר שממש ניסיתי לתחקר את העניין ואפילו שאלתי אם היא רוצה במקום זה את האימייל שלי לשלוח לי כל מיני שטויות

וככה זה נמשך, למרות שעליתי לה על העצבים בסופו של דבר (כי השוטר השני כבר הספיק לרשום 5 רכבים) כל ניסיונותי להוציא ממנה את הסיבה או להתחמק מזה עלו בתוהו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זכור לי שבעבר נפתח שירשור דומה עם אותה שאלה, אני פשוט לא מצליחה לאתר את השרשור שוב.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
נעצרתי ביציאה מן העיר, בדיקת רשיונות ו "מה המספר פלאפון שלך"

שאלתי אותה למה ?, היא אמרה שזה בשביל המשטרה,

אז עניתי זה שזה ברור לי שזה לא בשביל מועדון חברים אבל למה ?

אז היא אמרה שוב שהמשטרה צריכה את זה , ואני "למה ?, מה אתם תיתקשרו אלי מתישהו", והיא אמרה לא.

אפשר לאמר שממש ניסיתי לתחקר את העניין ואפילו שאלתי אם היא רוצה במקום זה את האימייל שלי לשלוח לי כל מיני שטויות

וככה זה נמשך, למרות שעליתי לה על העצבים בסופו של דבר (כי השוטר השני כבר הספיק לרשום 5 רכבים) כל ניסיונותי להוציא ממנה את הסיבה או להתחמק מזה עלו בתוהו

היה לי מקרה דומה , שוטרת חביבת מראה ונחמדה ...אבל היא לא התקשרה אלי עד היום :-(

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

מספר הטלפון נלקח מאחר ויש סיכוי סביר שיתקשרו אליך וישאלו אותך בנושא מפגש נהג שוטר כלומר איך היה היחס של השוטרים כלפיך האם הסבירו לך מהות העבירה ירדו עם כובע והנהגו בנימוס

פורסם

לא נשמע לי הגיוני בכלל מה שאמרת.

כי האי אם היא לוקחת ממני את המספר לצרכים האלו אז מן הסתם (או מינה צמח) השוטרת תהיה מדוגמת, מצוחצחת ומגולחצת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש עכשיו הנחייה לכל השוטרים לקחת את המס' סלולרי מנהגים ולרשום אותו הן בדו"חות מחסום, מפגשי שוטר-נהג, ודו"חות תנועה.

אחת הסיבות היא כמו שהוסבר כאן ע"מ לבדוק ולקבל חוות דעת מן האזרחים בנוגע למפגש שלהם עם שוטרים.

(ישנן גם סיבות אחרות אני מעריך).

בנוגע לזה שהשוטרת תהיה מדוגמת - כל המטרה היא שהאזרח יראה וייפגש עם השוטר בעבודתו היומיומית איך שהוא מופיע תמיד מול אזרחים. ואחת השאלות בסקר נוגעות להופעת השוטרת, שצריכה תמיד להיות מדוגמת.

פורסם

אולי נדלקה עלייך או על הרכב

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
יש עכשיו הנחייה לכל השוטרים לקחת את המס' סלולרי מנהגים ולרשום אותו הן בדו"חות מחסום, מפגשי שוטר-נהג, ודו"חות תנועה.

אחת הסיבות היא כמו שהוסבר כאן ע"מ לבדוק ולקבל חוות דעת מן האזרחים בנוגע למפגש שלהם עם שוטרים.

(ישנן גם סיבות אחרות אני מעריך).

בנוגע לזה שהשוטרת תהיה מדוגמת - כל המטרה היא שהאזרח יראה וייפגש עם השוטר בעבודתו היומיומית איך שהוא מופיע תמיד מול אזרחים. ואחת השאלות בסקר נוגעות להופעת השוטרת, שצריכה תמיד להיות מדוגמת.

ענק! סקר שביעות רצון לקוחות למשטרת ישראל!

אני מקווה שהם לא עובדים עם יעדים גבוהים אחרת יהיה להם קצת קשה לעמוד בהם...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
לא נשמע לי הגיוני בכלל מה שאמרת.

כי האי אם היא לוקחת ממני את המספר לצרכים האלו אז מן הסתם (או מינה צמח) השוטרת תהיה מדוגמת, מצוחצחת ומגולחצת

האם השוטרת חייבה אותך לתת את המספר?.. מותר לסרב?

{ האם רק נדמה לי או שבין השורות ניתן לקרוא שהשוטרת לא היתה מגולחת? :crazyeyes ... :-) }

פורסם

זה כדי לאפשר למשטרה לבדוק את עבודת השוטר. אתה לא חייב למסור והיה על השוטרת להבהיר לך זאת ולא להיכנס לדיון. רוב הנהגים נותנים.

פורסם

הם עדיין לא אוכפים מספרי טלפון/פלא פון, ותמיד אפשר לתת מספר שגוי.

אף שוטר לא יחייג אליך מהנייד שלו כדי לבדוק האם זה המספר של הסלולארי שנמצא עמך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שום סקר .. לוקחים את הטלפון לסיבה מאוד פשוטה , וראויה לפי דעתי .המשטרה בונה מאגר טלפונים של האזרחים, אתן לכם דוגמא , נגיד שאתה נעצרת בתל אביב באיזו שכונה , ובאותה לילה ובאותה שכונה היה אירוע פלילי , אז הם ידעו למי להתקשר, לאו דווקא להאשים אותך , יכול להיות שישאלו אותך אם ראית משהו . לכאורה הם קוראים לזה מפגש שוטר- אזרח.

אם אתם ממש , אבל ממש לא רוצים שהמשטרה תתקשר אליכם , תשובה טובה היא להגיד שאין לכם פלאפון .

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

אכן כבר כמה חודשים יש את הדבר הזה.

משטרה משלמת משכורת למישהו במשרד שמתקשר אחר כך ושואל:

"האם השוטר שנתן לך דו"ח של 750 ש"ח ו 6 נקודות נתן לך שרות טוב?"

לזה יש תקציב אבל לתקן ניידות מושבתות אין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שום סקר .. לוקחים את הטלפון לסיבה מאוד פשוטה , וראויה לפי דעתי .המשטרה בונה מאגר טלפונים של האזרחים, אתן לכם דוגמא , נגיד שאתה נעצרת בתל אביב באיזו שכונה , ובאותה לילה ובאותה שכונה היה אירוע פלילי , אז הם ידעו למי להתקשר, לאו דווקא להאשים אותך , יכול להיות שישאלו אותך אם ראית משהו . לכאורה הם קוראים לזה מפגש שוטר- אזרח.

אם אתם ממש , אבל ממש לא רוצים שהמשטרה תתקשר אליכם , תשובה טובה היא להגיד שאין לכם פלאפון .

בשביל מאגר טלפונים/פלאפונים - המשטרה יכולה לפנות לחברות התקשורת, ולא צריכה לתשאל נהגים.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...