Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיני אזהרות/התראות משתמש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נראה שקצת איבדתי שליטה על האצבעות, כי אחרי 3 שנים בפורום קיבלתי את האזהרה הראשונה שלי,

ויום לאחר מכן, את ההתראה הראשונה, בשני נושאים לא קשורים. קצת מוזר, אבל נחיה עם זה...

בכל מקרה, היות ואני חדש בתחום האזהרות וההתראות, הייתי רוצה לדעת איך עובדת השיטה:

1. מה אומרים הכרטיסים בצד ההודעה? צהוב, אדום - יש משהו שבא אחרי אדום?

2. מה אומר הסימון 1/0 או 1/1? וכמה כאלה צריך לצבור לפני שחוסמים אותי?

3. מה תוקף פקיעתה של התראת משתמש? (הבנתי שאזהרה זה חודשיים.)

בנוסף, קיבלתי את ההודעה הבאה מהמנהלים: "התראה זאת בעלת ערך של 1, ועלולה להתבטא בגישה

מוגבלת לפורום עד שתפקע. התראות משמעותיות עלולות לא לפקוע לעולם; אנא קח זאת לתשומת לבך בעתיד."

אוקיי, לקחתי לתשומת לבי בעתיד. אבל מה פירוש המשפט "גישה מוגבלת לפורום"? איפה מתבטאת ההגבלה?

האם מדובר בהודעות שאני לא אוכל לכתוב, או בשרשורים שלא אוכל להגיב בהם? ומתי תפקע, כאמור, ההתראה?

לסיכום, אני זוכר שפעם היה שרשור שהסביר את כל הדברים האלה, אבל כרגע אינני מוצא אותו. אשמח לקבל לינק.

:idea:

בתודה מראש.

פורסם
שלום לכולם,

נראה שקצת איבדתי שליטה על האצבעות, כי אחרי 3 שנים בפורום קיבלתי את האזהרה הראשונה שלי,

ויום לאחר מכן, את ההתראה הראשונה, בשני נושאים לא קשורים. קצת מוזר, אבל נחיה עם זה...

בכל מקרה, היות ואני חדש בתחום האזהרות וההתראות, הייתי רוצה לדעת איך עובדת השיטה:

1. מה אומרים הכרטיסים בצד ההודעה? צהוב, אדום זה אומר שניתנה אזהרה/התראה - יש משהו שבא אחרי אדום? לא.

2. מה אומר הסימון 1/0 או 1/1? 1/0 - אזהרות 0/1 התראות וכמה כאלה צריך לצבור לפני שחוסמים אותי 3 אזהרות - התראה, 3 התראות - מעקב?

3. מה תוקף פקיעתה של התראת משתמש? לא יודע (הבנתי שאזהרה זה חודשיים.)

בנוסף, קיבלתי את ההודעה הבאה מהמנהלים: "התראה זאת בעלת ערך של 1, ועלולה להתבטא בגישה

מוגבלת לפורום עד שתפקע. התראות משמעותיות עלולות לא לפקוע לעולם; אנא קח זאת לתשומת לבך בעתיד."

זה מה שזה אומר. עברית פשוטה. אזהרה לא יכולה לפקוע לעולם אם המנהל רוצה.

אוקיי, לקחתי לתשומת לבי בעתיד. אבל מה פירוש המשפט "גישה מוגבלת לפורום"? איפה מתבטאת ההגבלה?

האם מדובר בהודעות שאני לא אוכל לכתוב, או בשרשורים שלא אוכל להגיב בהם? ומתי תפקע, כאמור, ההתראה?

לסיכום, אני זוכר שפעם היה שרשור שהסביר את כל הדברים האלה, אבל כרגע אינני מוצא אותו. אשמח לקבל לינק.

:idea:

בתודה מראש.

12345

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אתה יכול להכנס לפרופיל המשתמש שלך על מנת לראות את רשימת ההתראות ומתי יפקעו.

לאזהרות אין משמעות ממשית מעבר להודעה הפרטית שמקבל חבר הפורום והשורה שמופיעה בפרופיל.

התראות: ברגע שחבר פורום צובר מספר נקודות התראה מסוים (כרגע 3), ההודעות שלו עוברות אישור לפני שהן מפורסמות.

מי שמצליח לצבור כמות מרשימה במיוחד של התראות נחסם לפרק זמן מסוים; המצב הזה לא סביר במיוחד, כיוון שבד"כ יחסם קודם לכן באופן ישיר.

• תוכן חדש...