Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, אני חייב קודם כל לבקש סליחה, בשבועות האחרונים פתחתי הרבה אשכולות שבהם ביקשתי עזרה ומענה לגבי הרכבים השונים,

היום לאחר שיחה משפחתית הועלתה אפשרות הליסינג וכנראה שאני הולך לרכוש רכב בליסינג,

בעיקרון יש לי כרגע 50K זמינים, רציתי לדעת מה כדאי לי לעשות איתם בליסינג מימוני?

חשבתי ללכת על מאזדה 3 שנת 2005-2006 אוטו', קרובת משפחה שלי רכשה בליסינג מס' מכוניות מאוטו דיל והיא יכולה לסדר לי עיסקה טובה שם, הבעיה שהם משווקים מכוניות של צ'פמיון מוטורס ואני לא חושב שהם מחזיקים מאזדות, אני בעיקרון נהג צעיר, אני רוצה בסה"כ השלמה של 30K למה שכבר יש לי,

איך כדאי לי לבצע את החלוקה?

אני גם נהג צעיר וחדש (בן 18), אני אשמח לעצות בקשר לרכב שכדאי לי לבחור, באיזה שנתון נפח מנוע, ובכלל הכוונה כללית בנושא.

אותה קרובת משפחה אמורה להזדכות על המע"מ של הרכב, והחברה מעניקה לה בטחונות במידה והיא תפשוט את הרגל או משהו בסגנון, ברגע שדבר כזה קורה יש לה ייפוי כוח מהבנק על הרכב והוא עובר על שמה, והיא נקייה מהמשך תשלומים על הרכב.

מה החסרונות בדבר עבורי?

תודה רבה מראש,

אור.

פורסם

זה לא ברור איזה סוג של ייעוץ אתה מבקש.

אתה צריך עזרה בבחירת הרכב או שאתה צריך עזרה בבחירת אפשרויות המימון?

כאן זה פורום ייעוץ ברכישת רכב - וכשמו כן הוא - ייעוץ באיזה רכב אתה צריך.

Back to the original - NC again.

פורסם

אני רוצה הצעות לרכבים שכדאי לי לקחת בליסינג במחיר הזה (רכבים שיהיו עדיפים עבורי - מבחינת אמינות, דלק וביטוח, עם דגש על מראה צעיר)

פורסם

אני חייב עזרה בבחירת רכב מליסינג פרטי, ואני אשמח ליעוץ והכוונה בנושא הליסינג.

האם כדאי לי ללכת על מאזדה 3? אם לא, אני אשמח לקבל עוד עצות לרכבים שכדאי לי לבדוק, אני מעוניין לקחת רכב בשנתון הכי גבוהה ביחס לתקציב שלי.

• תוכן חדש...