Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:-D שלום לכולם,

אחרי כל גשם אני שומע מים זורמים מקדימה לאחור בקורות דלת או באיזור. אמרו לי שזה מוכר ב205 וצריך לעשות שם איזה חור. יש למישהו מושג איפה צריך לעשות חור? אשמח גם לתמונה של האיזור. :)

תודה ושבת שלום :wink:

פורסם

גם לי יש את זה ב-309 שלי, נסתם לך הניקוז של הדלתות.

אמורים להיות שני פתחי ניקוז בתחתית הדלתות בצד הפנימי שלהן (כשהן פתוחות).

קח ברזל דק וארוך ו"תחפור" שם עד שיצא כל הבוץ והלכלוך שסותם את הניקוז.

פורסם

לחבר שלי הייתה בעיה דומה.

תמיד שהוא בלם שמעו את המים זזים מצד לצד

הוא עשה שני חורים קטנים בקורה שבדיוק מתחת לדלת

חור יציאת מים וחור כניסה של אוויר והכל יצא.

פורסם

אתה צודק, יש עוד מקום שאליו חודרים מים חוץ מהדלתות.

כמוך כמוני, גם אני אשמח אם מישהו יודע איפה נאגרים עוד מים ואיך לנקז אותם.

תודה

פורסם

נצל"ש, ב205 שלי אחרי כל גשם מצטברים מים מתחת לשטיח של הנהג ורק שם.

מבדיקה של כל שאר הרכב ברוך השם הכל יבש.

האם תוכלו לומר לי אם למישהו ידוע מה יכול לגרום לכך? הכוונה איפה להתחיל לבדוק?

אני לא יודע אם זה קשור, אך הרדיאטור הפנימי ברכב שלי מנותק ואין שום איבוד של נוזל קירור אז לכן לא מדובר בוודאות בנוזל קירור אלא במים.

תודה רבה!

פורסם

לחבר

הרם את האוטו בעזרת מגבה כך שתוכל לפרק את גלגל קדמי שמאל(יש לעגון בעזרת בוק )

בחלק האחורי של בית הכנף (הדופן הפנימי) המקום שבו הגלגל משפריץ את מי הגשם בנסיעה ,עליך לחשוף ,ולגלות את החור שנוצר שם

בנוסף המים חדרו לקורות אורך הרכב נקורה מתחת לדלתות ,מכיו שיש פקק פלסטיק שהתפורר או חלודה אשר יצרו פתח לקורה זו בחלקה הקדמי ,ומשם גלגל הרכב משפריץ מים לתוכה

יגאל

ללא שם.JPG

205.JPG

פורסם

כמו שיגאל אמר - הקורה מתחילה מיד לאחר הגלגל הקדמי ומסתיימת לפני האחורי - רוב הסיכויים שיש לך חור באחד הצדדים - תתכופף ותסתכל מאחורי הגלגל הקדמי - תנקה לכלוך ותמצא את החור - אותו הדבר בחלק האחורי.

לאחר התימה של החור אתה יכול לחכות שיתנקזו המים מעצמם - אני מעריך שאתה יכול לרואת נזילות מאיזור הקורה ואם לא אז קדח בחלק האחורי חור עם מקדח 2/3 מ"מ ולאחר הניקוז סתום אותו עם סיליקון.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...