Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה קיבלתי רישיון ואני רוצה לקנות רכב מן הסתם...

אני נדלקתי על רכבים שהם קבריולטים (מכיוון שלאחי הייתה אחת כזו והוא עשה טעות ומכר אותה)

וברצוני לקנות רכב כזה אבל יש לי קצת בעיה עם התקציב אז אני לא יכול לקנות אחת חדשה

הייתי רוצה להתיעץ איתכם איזה רכב לקנות, מה יהיה יותר טוב בשבילי והאם כדאי לקנות אספנות???

יש לי אפשרות גם קצת להשקיע בה עם הזמן

פורסם

ובכל זאת, מה התקציב?

לאיזה כיוון חשבת?

כל אלה קבריולטים:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=&SubModelID=&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=%F7%E1%F8%E9%E5%EC%E8

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תראו יש תקציב של עד 20 אלף אני לא צריך אחת גדולה נפח מנוע עד 1.4 ושתשמר לי טוב.

אני מוכן להשקיע אחרי הקניה(לא בצורה מטורפת כמובן)וזהו אני חושב

פורסם

אם אתה מחפש צרות-קבריולט מהשנים האלו.

היתה לי קוואליר קבריולט שנת 96 מנוע 2400. עזוב את זה שאכלה לי דלק גם אכלה לי תכיס עם כל התקלות שלה.

עם הזמן מנגנון הגג נדפק לא נאטם כמו שצריך דולפים מים צרות צרורות בקיצור.

זה מכוניות פוזה על בסיס מכוניות מחורבנות (להלן קוואליר) ולכן כל ההתלהבות.

אם כבר להשקיע בקבריולט- פחות מ80K אין לך מה להתחיל לחפש וגם אז השוק לא כזה מפתיע רוב המכוניות המוצעות זה BMW של ערסים שקרעו להם את הצורה.

בקיצור-רד מזה מניסיון חבל...

פורסם

תיראה ,אם אתה מתעקש על קבריולט אז אני הייתי ממליץ לך ללכת בכיוון של פונטו.

מה שאמר קודמי אמנם נכון ,אבל זה תלוי מה אתה קונה ואיך אתה מתחזק את המכונית

אם תימצא פונטו במצב טוב אז זה די שווה כי זה מכונית לא רעה ביכלל

פורסם

פונטו בשנתונים של הקבריולט זה 95 ככה... עדיף לא לקנות מאשר לקנות ולהידפק.

חוץ מזה הרוב נמכרות עם מנוע עלוב של 1300 1400 סמ"ק...

מה שבטח אני בספק אם תמצא אחת נורמלית שלא חרשו לה את האמא עם יד סבירה...

כפי שאמרתי-רוב מכוניות הקבריולט הישנות מבוססות על מכוניות לא יצלחות-רובר 216 קוואליר פונטו פורד XR3I וכו'...

פורסם

צודק גם 306 לקחתי לבדיקה. זה אוטו שיותר אהבתי אבל משומה ראיתי כמעט ב99 אחוז מהמכוניות 306 קבריולט (באותה תקופה היו כמעט 5) כולם החליפו מנוע אחרי 100 130 אלף קילומטר. ואז ביררתי ונאמר לי בגלל שהמנוע מאלומיניום הוא מתחמם מהר ונשרף (אולי טענה דפוקה אבל עובדה ש5 פג'ו החליפו מנוע אחרי ממוצע קילומטראז' כזה)

אבל גם ה306 לא הכי מומלץ בטח לא מהשנתונים של 95.

98 ומעלה זו הצורה החדשה כבר והיא נמכרה בסכום אסטרונומי של כ50 אלף שח.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

המלצה שלי... היא פורד XR3I אבל למצוא אחת כזאת לא גמורה זה בעייתי ביותר...

בטווח שלך של 20K עדיף באמת רכב לא קבריולט אלא אם בא לך לעשות פרוייקט שיפוצים אז תלך על הפורד יש לי אחת ולאחר

השקעה דיי נחמדה של עוד 10K יש לי כרגע רכב בונבוניירה למרות שברכב כזה השקעה ברכב לעולם לא נגמרת.

ולגביי שהXR3I זה רכב לא יוצלח לדעתי אתה טועה השלדה של הרכב היא בין המוצלחות של פורד לאותן שנים!!!

:2gunfire:העולם יפה יותר בXR3I!!!:crazyeyes
פורסם
פונטו בשנתונים של הקבריולט זה 95 ככה... עדיף לא לקנות מאשר לקנות ולהידפק.

חוץ מזה הרוב נמכרות עם מנוע עלוב של 1300 1400 סמ"ק...

מה שבטח אני בספק אם תמצא אחת נורמלית שלא חרשו לה את האמא עם יד סבירה...

חבל שאין לך מושג על מה אתה מדבר - פונטו קבריולט מגיעה עם מנוע 1,600 סמ"ק בעל 90 כ"ס.

זה שהייתה לך קוואליר פעם עוד לא עושה אותך מומחה בשוק הקבריולטים בארץ.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...