Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשעברתי לרכב שברשותי היום- פירקתי את הרדיו דיסק והרמקולים והלכתי לחפש מתקין טוב שיבצע את העבודה, חיפשתי ונסעתי ובסופו של דבר הגעתי למתקין שנמצא בת"א בפינת רחוב סלמה קיבוץ גלויות. מקום גדול מרשים, עם פרצופים חייכנים

(מזויפים אבל חייכנים) - המחיר נשמע סביר - 180 שקלים להתקנת הרדיו דיסק במקום הרדיו קסטה הנשלף הישן שהיה והתקנת הרמקולים על המגש האחורי והשחלת חוטים .

לפני שאספר מה היה רק אומר שיכלתי לבצע את כל מה שעשו פי 7 יותר טוב ויפה יותר והגעתי למקום לשם המקצועיות שבדבר.

כשהגענו כך קרה:

אמרו לנו "כמה דקות יתפנו אליכם" - חיכינו כשעה וחצי!, הגיע מתקין זעוף פנים ואיתו עוד בחור צעיר (שלא יודע כלום) - המתקין ישב ברכב והתחיל ללכלכך את כל האוטו בחוטים ואיזולרבן ושאר לכלוכים. כמובן הרדיו שיצא כמעט רוסק כשיצא ונראה כאילו פרצו לרכב ולא שלפו אותו אצל בעל מקצוע לשימוש כבר הוא לא יחזור שזה כבר דבר מרתיח > מי הוא אותו מתקין שיחליט שזה ישן וירסק אותו כדי לשלוף? בינתיים השחלת החוטים ע"י הבחור הצעיר נעשתה כשמכל מקום בולטים חוטים וניסיון עלוב להסתיר את החוטים ממתחת למושב האחורי. שכאשר עם קצת הרחבת אופקים היה מגלה הצעיר המתלמד (שרק הוסיף לי עוד סיבות להבין כמה המדינה שלנו עקומה) שיש סקוץ נשלף שאפשר להחביא מתחתיו את החוטים לא מסובך וסביר להניח שהמתקין אמור להבין שהעובדים שלו מבינים שזה מה שמצופה ממנם כאשר אני בא לבצע אצלהם התקנה ולא סתם זורק חוטים באיזה אוטו מסריח. כמובן האנטנה החשמלית לא עולה לאחר ההתקנה, ועוד כל מיני סיפורים שכנראה הרדיו דיסק לא טוב ושאין שום בעיה בהתקנה וישר האשמות כגון : " אז מה ההתקנה לא בסדר"? לאחר בקשות, סידר את האנטנה. לאחר כמה ימים כבר לא עלתה האנטנה החשמלית שוב. כשחזרתי למקום לבקש שיסדרו אמרו בנימוס יום שישי תחזור במשך השבוע נעזור לך אין שום בעיה וחייכו ( אולי בגלל שהייתי לא מגולח עם משקפי שמש וכובע גרב שחור כי נורא קר היה נבהלו וישר ששו לעזור).

אז בסופו של דבר מצאתי את היום לצאת מוקדם מהעבודה והגעתי למקום, המתקין לא מתייחס בקושי לשמו מזיז עפעף פשוט מצפצף על כך העולם, ישר אומר האנטנה כנראה נדפקה- כמובן ההתנערות מאחריות שכתובה לו על כל הפנים הממורמרות שלו וההפניה לבעל הבית.

בעל הבית : "תשב יתפנה מישהו אליך. ואז מתחילים לחכות, "תקשיב אני אומר לו, אני מאוד ממהר במידה ואין מישהו בזמן הקרוב אנא תגיד לי, שאדע לבוא ביום אחר. ואז אותו חיוך ערמומי "תשב מה אתה לחוץ? לאן יש לך ללכת ? ( אין לי חיים?מה זה משנה") בזמן שביקשתי הערכת זמן ומיהרתי אמרו לי לא להציק ושיגשו - כמובן שאז התחילו כל ההתנערות מאחריות שיכול להיות שהאנטנה התקלקלה גם מצד בעל הבית שתבינו.

טוב, לא משנה אמרתי יאללה נשנה גישה ואמרתי לבעל הבית של המקום המעפן : " טוב רק שמישהו ישלוף את הרדיו ויבדוק האם האנטנה מקבלת מתח והאם יש חיבור רופף או משהו או שהלכה האנטנה ואז האחריות לא שלכם ותתנערו כמה שאתם רוצים"

טוב הבנתי שפה לא יצא כלום ואז אמרתי טוב בסדר אבוא יום אחר, שמח שנכנסתי לרכב לנסוע לאחר אין ספור ניסיונות לסתום לי את הפה. הכסף כבר לא אצלי, בקיצור אמרתי " אלך לסדר במקום אחר ואם זה כתוצאה מההתקנה אשלח לך את המכתב מהעו"ד"+ עקיצה קטנה "ואז אולי תתייחס". כמובן שתגובתו הראשונה היתה "בוא סע ישר נכוון אותך החוצה לאחר שהביט על פניי 2, 3 שניות הבין שלא משתלם לו ואז הקפיץ 3 מתקינים על רכבי - פתאום 3 מתקינים התפנו - גם ככה לא עשו כלום, אחד ישב אחד סתם עמד וזו הסיבה שיש שם מלא לקוחות, זה לא הרבה אנשים/לקוחות פשוט גורמים להם לחכות שהמקום יתמלא שיחשבו שזה מקום שיש בו הרבה קליינטים תמיד. ואז כמובן שהאנטנה עלתה ואמרו לא יודעים לא נגענו זה לבד עובד- רק שכשבאתי לצאת מהמקום הרדיו לא קולט כלום כי לא חיברו את האנטנה בכלל -

בקיצור לקיבוץ גלויות פינת סלמה בת"א אני כבר לא אחזור וכמובן שאמליץ לאף אחד לא להתקרב-

פורסם

מה שם המקום?

למה ביכלל הלכתה לסתם מקום שלא שמעתה עליו שום מילה טובה?הייתה צריך לברוח משם כשהוא רק הוציא\"ריסק" את הרדיו דיסק.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לא זכור לי שם המקום, אבל זה נמצא ליד משטרת יפו פינת סלמה רחוב קיבוץ גלויות מקום ענק, נראה טוב רציני ומלא אנשים לא ידעתי שכולם שם מחכים מהבוקר, אעדכן לגבי שם המקום שאעבור שם.

פורסם

לפי התאור שלך אז למקום קוראים "כלל מערכות" המחיר תסלח לי לא נשמע סביר אלא זול מידי אני לא יודע מה השיקול שהינחה אותך להכנס אליו(מחיר?) ואם כבר נכנסת וראית שהעבודה לא מתנהלת לפי רצונך(מתלמד) למה לא ביקשת לעצור ולהחליף למישהו מיקצועי יותר? בכל מקום יש מתקין מיקצועי יותר ופחות.

פורסם

חברים המחיר הוא לא זול אלא מתבקש - היום הרבה אנשים עושים פרצוף "מה רק בשביל 2 חורים ולחבר כמה חוטים 250 ש"ח " עזוב אני יעשה לבד בבית .

כנראה שבאמת זה לא היה מתקין מקצועי אלא מתקין חברה - כזה ש"יודע" להתקין כי הוא עזר לדוד של חבר רחוק של חברה שלו :]

לרסק רדיו זה לא לעניין - לא נעים .

לפי התאור זה אכן כלל מערכות

פורסם

אני מצדיק את יוסי 180 שקל ואתה חשבת שתקבל התקנה טובה? לרב המתקינים בארץ אין זמן להתעסק ברכב שיצא להם רק 180 במחונכים כלכלים זה לא כסף בכלל. אז הם עשו לך חפיף וניסעו לצמצם את זמן העבודה על הרכב שלך למנימום וזה מה קיבלת ממתקין חאפר.

פורסם

המחיר היה 180 ב10 מקומות שבדקתי, השיקול לא היה מחיר אלא להפך, השיקול היה מקצועיות. הבעיה שגם אם הייתי משלם 500 שח ההתקנה היתה נראית כמו שהיא, וחוץ מזה אני לא חושב שאני צריך לשלם 350- 400 שח להתקנה של רדיו דיסק, שני רמקולים על המגש, וחוטים.

פורסם

מזה משנה לכמה חנויות נכנסת? משנה אם החנויות האלה נחשבות מקצועיות או לא, מצד אחד אמרת שהמחיר הוא לא היה השיקול ומצד שני אמרת שאתה לא מוכן לשלם מחיר של 350-400 שקל שזה אגב המחיר להתקנה מיקצועית. איני רוצה להוסיף לך על מפח הנפש אבל אני מקווה שבפעם הבאה תתיעץ ובכך אולי תמנע ממקרים כאלה.

פורסם

350-400 נירא לי קצת הרבה כדאי לחבר את הרדיו דיסק, ולשים את הרמקולים על המגש. זה עבודה של מקסימום שעה.

ונירא לי עם הבחור אומר שב10 מקומות הוא קיבל אותו מחיר אז כנרא שזו הייה האינדיקציה שלו על המחיר והוא לא חשב כבר שבגלל 180 ש"ח הוא יקבל שרות חרא.

לא צריך ליהיות מקצוען מי יודע מה, כדאי לעשות את העבודה הזאת, פשוט הבן אדם היה עם שתי ידיים שמאליות.

פורסם

זה לא משנה אם 180 ש"ח זה מחיר הגיוני או לא.

אם המתקין ביקש סכום כזה הוא צריך לעשות עבודה טובה, אם הוא לא מוכן להשקיע ברכב בשביל סכום כזה שלא יבקש.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

כן, באיזשהו מקום גם למחיר יש שיקול - הרי 300 400 זה מוגזם לטעמי בכל אופן. לגבי המקצועיות: היו נראים הכי מקצועיים מכל המקומות שביקרתי בהם במהלך החיפוש- ונסענו חולון, ראשון, בת ים, ת"א, לגבי הבחור זה נראה לי יותר העסק מאשר הבחור כי בסופו של ענין עבד לי על הרכב מתקין ועוד מתלמד ולאחר מכן בחור שחזר לתקן את התקלה וגם הוא שכח אפילו לחבר את האנטנה ובכלל המקום מקצועי למראית עין בלבד.

בכל אופן תכננתי לעשות שם התקנה נוספת וקסנון ועוד מלא דברים ועכשיו בגלל היחס וכל המקרה לא אחזור לקנות כיסוי למשענת ראש אפילו.

מפח נפש לא נגרם לי אבל סתם שתדעו שהמקום לא משהו .

פורסם

חברה! מזה השטויות האלה! סלחו לי על הביטוי! בשביל להעביר 2 חוטים מסכנים ולהתקין ר"ד 180 שקל לא מספיק?!

שטויות!

50 שקל עולה התקנה של ר"ד ולא צריך להיות חצי/רבע חכם בשביל להתקין ר"ד.

ועוד 120 שקל להתקין רמקולים אחוריים שכבר ישנם , פשוט לעשות חורים נראה לי הגיוני לחלוטין.

למתלונן, איזה רכב יש לך? אם זה האצ'בק זה בכלל עבודה של מקסימום רבע שעה ניסור 2 חורים 6X9 במגש אחורי. מניסיון, ולי אין ניסיון של מתקין.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

מזדה 626 האצ'בק - פירק את המגש שם אותו על השולחן שתי דקות הרמקולים כבר היו מורכבים, רק חבל ששובלים של הדבק החם שאיתו הצמידו את החוטים היו בכל הבגאז' - נתנו לי לחכות שעה וחצי עד שניגשו ואפילו לא יכלו לחכות יותר מחצי דקה עד ששמו את המגש על הרכב.

מתקין מעפן בפעם הבאה אעשה לבד, כלל מערכות ? מקום מעפן עם עובדים מעפנים שעובדים אצל בעל הבית מעפן אבל שטויות כבר התרגלנו לחאפרים שמפוזרים בכל הארץ, גם מי שאמור להיות מקצועי חאפר, בגלל זה עכשיו שטיימינג בפתח חקרתי את כל הנושא ולמי ללכת נקווה שמי שמצאתי לא יאכזב- במידה ולא הרוויח לקוח מרוצה שיחזור ויביא חברים.

• תוכן חדש...