Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני צריך לגייס סכום של 8500 ש"ח שאינו מצוי בכיסי כרגע תוך כמה ימים.

הייתי בבנק, נתקלתי בסירוב

היכן עוד ניתן להלוות בצורה חוקית (לא מתקרב לשוק אפור) סכום שכזה בפריסה להרבה תשלומים?

תודה מראש.

פורסם

אם אתה עובד - אולי מהמעסיק שלך.

אם יש לך קרן השתלמות תוכל לפנות לחברה שמנהלת את הקופה והם ישמחו לתת לך הלוואה על החשבון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חברות כרטיסי האשראי, לדוגמא.

הייתי מציע לך לבדוק גם את בנק אוצר החייל. הם יצאו במבצע חדש ומבטיחים הלוואה של 20,000 ללא ריבית והצמדה למי שיעביר אליהם חשבון משכורת של 5000 ש"ח ומעלה. אולי יהיה קצת מסורבל להתנתק מהבנק הישן, אבל יחסוך לך כמה שקלים של ריבית.

http://www.redhead-i.com/bankotsar/index.asp?media=71

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כ. אשראי היה עוזר והיה נמצא פיתרון איתו.

אבל אני לא מתעסק עם הצרה הזאת בשום אופן, אין ברשותי כ.אשראי ולא יהיו, תודה בכל אופן על האופציות.

פורסם
כ. אשראי היה עוזר והיה נמצא פיתרון איתו.

אבל אני לא מתעסק עם הצרה הזאת בשום אופן, אין ברשותי כ.אשראי ולא יהיו, תודה בכל אופן על האופציות.

הלוואה זה בדיוק אותה צרה כמו כרטיס אשראי. אל תתעסק עם זה. יש לך, תקנה. אין לך, תחסוך.

ארז רונן

פורסם

אין שום דבר רע בהלוואה על מנת לא להפסיד הזדמנות, העניין הוא לדעת מתי האפשרות להניב רווח מהשקעת ההלוואה היא אפשרית, ומתי לא

נסה עם המעסיק הלוואת מעביד או כפי שאמרו קרן השתלמות שדרכה אולי גם תוכל לצאת בלי ומיסים

פורסם

חפש באינטרנט את האגודה הישראלית להלוואה ללא ריבית.

יש להם תנאי סף די נוקשים כי בכל זאת הכסף שמגיע - מגיע מנדבנים והם לא מרוויחים ממנו גרוש (כאמור- ללא ריבית) ולכן הם דואגים שהכסף גם יחזור.

אם תעמוד בתנאים - הרווחת.

פורסם

לצערי לא מדובר בפספוס אופציה כלשהי כי אם חוב על תאונה כלשהי מהעבר הרחוק, שניתן לגביה פסק דין לפני חודש וחברת הביטוח שלטובתה נפסק הסכום לא מחכה לרגע ולא מתחשבת בנסיבות (לא מוכנים לשמוע על תשלומים)

המועד האחרון שהם היו מוכנים לתת לי זה עד יום רביעי הקרוב, כשלאחריו הנושא יועבר לטיפול ע"י הוצאה לפועל שאליה אני לא מעוניין להגיע (וככל הנראה רק אם יקרה נס, לא אגיע).

הבעיה שלי היא כמו שציינתי שהסכום לא מצוי בכיסי כרגע, אין ברשותי כ.אשראי שיאפשר לי לפרוש את הסכום להרבה תשלומים, הבנק לא מוכן לבוא לקראתי, והלוואה מהמעביד היא לא אופציה.

פתחתי את השרשור הזה כדי לראות אם אולי יש עוד אופציה שלא חשבתי עליה או בדקתי אותה, ואני מודה לכולם על התגובות והרצון.

• תוכן חדש...