Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צר לי אדוני אבל אני לא מבין על מה כל המהומה?

נכון, אולי הכותרת קצת צעקנית (המשטרה מצאה פתרון לתאונות הדרכים)

וקשה לי להאמין שהפעולה הזאת נחשבת לפעולה היחידה שהם מתכוונים לבצע בניסיון למצוא פתרון לתאונות הדרכים.

אבל חוץ מזה אני לא מבין מה הבעיה עם הסבת הוולוו ושלושה קמארים למתנ"א.

נשמע לי דווקא רעיון לא רע בכלל.

עמרי.

פורסם

אני גם לא מבין מה הבעיה פה.

גם כותב הכתבה מתלהם ורוב הכתבה נכתבת בציונויות.

כמובן שהכותב צודק בזה שתאונות דרכים זה לא יימנע, ושהמשטרה שלנו כבר מזמן לא שולטת על הכבישים, אבל לא זה המקום לבטא את זה.

פורסם

טוב אז יההיו עד כמה רכבים "סמויים"

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מה שהבנתי זה וולוו, מחוז דרום, הסבה, וטויוטה קאמרי. :?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
כמו כן הועברו שלושה כלי רכב, שירדו משירות, מסוג טויוטה קאמרי, לצורך תגבור יחידות התנועה בכבישי הדרום והערבה, במסגרת המאבק בתאונות הדרכים.

הם בטח התכוונו ל "לרדוף אחרי בדואים עם רכבים משופרים" שניידות פשוטות לא מסוגלות להגיע אליהם.

דרום = המערב הפרוע

הייתי כמה פעמים בישוב בדואי (טראבין), אין דבר כזה חוקי תנועה, כולם נוסעים על נגדי. לא חגורות, לא טסטים, לא רשיון רכב או נהיגה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

מה יודעת לעשות וולוו או קאמרי שפוקוס או ג'טה לא יודעות? אפשר לחשוב שעורכים פה מרדפים על ימין ועל שמאל וצריך רכבים לנסיעות של 200 קמ"ש.

אהבתי את המשפט הזה:

"עכשיו לא נותר אלא להחזיק אצבעות, ולקוות שכלי הרכב הללו יעשו את השינוי"

:roll:

פורסם

עתונאים האלה זה משהו............ ממש סקופ רציני.

למה שלא ילכו על בטוח ויקנו דודג' וויפר? ככה לא צריך להחזיק אצבעות, הגיוני שהוויפר יפתור את בעיות תאונות הדרכים, לא?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

לדעתי דווקא מדובר בצעד מכובד ונאה מצד מפכ"ל המשטרה. הוא וויתר על רכב השרד המפואר שעמד לרשותו לטובת רכב פשוט יותר, ואת רכב השרד הקצה למשימות שיטור.

יודעים מה, אם עוד כמה מהבכירים במדינה היו נוהגים בצניעות שכזאת אולי דברים היו נראים קצת אחרת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

וקשה לי להאמין שהפעולה הזאת נחשבת לפעולה היחידה שהם מתכוונים לבצע בניסיון למצוא פתרון לתאונות הדרכים.

עמרי.

תאמין, מר בחור, תאמין. המשטרה לא עושה ולא מתכוונת לעשות כלום. זה בכלל לא מעניין אותם :twisted::twisted::twisted:

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
הם בטח התכוונו ל "לרדוף אחרי בדואים עם רכבים משופרים" שניידות פשוטות לא מסוגלות להגיע אליהם.

דרום = המערב הפרוע

הייתי כמה פעמים בישוב בדואי (טראבין), אין דבר כזה חוקי תנועה, כולם נוסעים על נגדי. לא חגורות, לא טסטים, לא רשיון רכב או נהיגה.

ובגלל זה הם מתים שם בתאונות כמו זבובים...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אני דווקא לא ראיתי את הצעד הזה כצעד נכון- הוא בסה"כ צעד פופוליסטי ודי מיותר.

עלות האחזקה של הוולבו יקרה ביותר- הבלאי שלה כניידת מהמניין יהיה גבוה יותר ומי שיצטרך לשלם זאת זה אלא אנחנו האזרחים.

אז: "שלא יעבדו עליכם"

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...