Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

ביום ו' האחרון מצאתי רכב ולאחר בדיקה קצרה החלטתי לקנות אותו.

הרכב משנות ה-80 המוקדמות והבעלים אמר שהרשיונות הוקפאו בחצי שנה האחרונה

וסיכמנו שהשבוע נדבר ונסדיר את עניין הרכישה.

היום בבוקר, קיבלתי טלפון מהבעלים ונאמר לי שנעשתה טעות... במקום להקפיא את הרשיון - הרכב הושבת :-(.

עם כל הרצון הטוב של המוכר, הרכב לא נמצא יותר במאגר ואי אפשר לשחזר אותו במשרד הרישוי.

אציין שהרכב ללא תאונות וללא תקלות ונעשתה טעות אנוש.

נכון, זה לא חדש, רכב שהושבת לא יכול לחזור לכביש, אבל... טעות אנוש... בגלל רשומה ב-DB?

חוזר על הכותרת - אולי בכל זאת אפשר לעשות משהו?

היה איזשהו תקדים למקרה כזה?

פורסם

אני מבין שכוונתך היא לתבוע את משרד הרישוי על הטעות (או שתסביר באיזו טענה), אז אוסיף פרט נוסף ולא נעים,

טעות האנוש היא של הבת של בעל הרכב :oops:, שעובדת במשרד הרישוי והשביתה את הרכב במקום להקפיא את הרשיונות.

פורסם
אני מבין שכוונתך היא לתבוע את משרד הרישוי על הטעות (או שתסביר באיזו טענה), אז אוסיף פרט נוסף ולא נעים,

טעות האנוש היא של הבת של בעל הרכב :oops:, שעובדת במשרד הרישוי והשביתה את הרכב במקום להקפיא את הרשיונות.

הוא התכוון לטעות בתום לב אבל... אם הבת עובדת במשרד הרישוי לדעתי העניין יהיה מאוד פשוט להחזיר את הרכב לכביש.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

זה לא כ"כ פשוט מבחינתה - "הרכב נמחק מהמאגר ולא ניתן להחזירו".

מהשיחה איתה נראה שיש רצון לעזור אך היא לא יודעת איך.

דיברתי קודם עם משה אזולאי והבנתי שקרו מקרים,

מישהו כאן פעם החזיר רכב כזה לכביש? אם כן, איך?

פורסם

זה ממש לא נכון! הרכב לעולם לא נמחק ממאגר! בוודאות. יש לי כזה אופנוע- אותה טעות נעשתה, הורידו אותו מהכביש-אבל הוא עדיין מופיע "כמו גדול" במחשב, על השם של הבעלים האחרון- אפילו, שהורד כבר לפני כמה שנים!

מה שכן- זה לא תלוי בשיקול דעת של הפקידה, החזרתו, ככל הנראה- אלא, כנראה, שצריך לעבור בשביל זה בכל דרג האפשרי, ובדיקת מכון התקנים בנוסף... קיצור- סיפור מהתחת, אבל אם הרכב שווה את זה- אולי כדאי לך להתאמץ? איזה אוטו זה בכלל?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני שמעתי שניתן להגיע עם בעל הרכב כולל הרכב למשרד הרישוי/תחבורה ולהוכיח שהרכב עדיין יכול לסוע על הכביש ואין לו איזשהי תקלה רצינית שמשביתה אותו לצמיתות.

כמובן שזה מצריך לוגיסטיקה אדירה, במיוחד אם אין לאוטו טסט והוא נראה לא טוב או שבעל הרכב לא מוכן לעשות את כל הריצות האלה.

ד"א, במעמד הפקדת הרישיונות הטלר/ית חייבים ליידע את בעל הרכב שהפעולה שהוא עושה היא חד סיטרית ושהרכב לא יוכל לחזור לכביש (את זה אני יודע מניסיון, בפעם היחידה שהייתי במשרד הרישוי להפקיד זמנית רישיונות של אחת המנטות).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ושוב השאלה: איזה אוטו זה בכלל?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תודה על התשובות, אך לצערי הרב (פשוט אין מילים לתאר עד כמה), הרכב הועבר הלאה לבני דודינו.

אני אוכל את עצמי שלא עשיתי באותו רגע זכרון דברים - היה לי ברור שביום ראשון (השבוע) אנחנו פשוט נפגשים ומעבירים ידיים עד שנכנס נושא ההשבתה. ביום ראשון העלתי את השאלה כאן, אתמול ניסיתי להשיג את הבעלים והיום לאחר שתפסתי אותו (סוף סוף) נאמר לי שהרכב עבר ידיים (ביום ראשון, תוך כדי הכתיבה בפורום הסכמנו שאתן לו תשובה עד יום שישי - התשובה הייתה אתמול).

מהו הרכב?

פיאט 127, 903, 2 דלתות. יד ראשונה, 69000 ק"מ חונה מאז ומתמיד בחניה מקורה. הרכב (היה) חדש!

TO GOOD TO BE TRUE.. זה מה שראיתי :-(.

פורסם

עזוב, משהו לא מריח טוב גם ככה שם, אל תצטער! טוב, שלא נתת כסף מראש. אחרי זה היו משגעים אותך בטח, כשהיית רוצה שילכו איתך לכל התהליכי ההחזרה, אם אפילו כמה ימים לא היה להם סבלנות לחכות!:evil:

פורסם

איזה בסא...

הייתי לוקח אותה לחלקים.

מה היה המחיר? אם זה לא סוד.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

לא היית חושב לקחת אותה לחלקים... הרכב היה חדש במלוא מובן המילה והוא היה יכול להשלים לך את האוסף אם לא היו מעבירים אותה לשטחים (ואם לא הייתי קונה :roll:) - ואם היא לא הייתה בשטחים עכשיו, הייתי קונה אותה שלשום (...הכל ברוח טובה, כן :-)).

באמת לא ציינתי, היא הייתה שנת 82 MK3.

gluk - תודה על התנחומים, אני עדיין בשלבי עיכול שה-127 ברחה לי מהידיים. אני גם די כועס על עצמי.. מצד שני ברגע שהבנתי שהרכב הורד - לא היה טעם לקנות אותו בלי איזושהי ידיעה שאפשר להעלות אותו על הכביש ולכן "התמהמתי".

גיא, שאלת על המחיר - זה לא סוד, אבל זה כואב.. מאוד.. 1,000 ש"ח (הפסיק במקום הנכון).

ועוד קצת שמן למדורה - ביום שני פורסמה עוד 127 שנת 83 עם רשיונות מוקפאים ב- 700 ש"ח (גם אתם חושבים על מה שחשבתי?).

למרות שקשה לי להאמין, אני מקווה שהסיפור על המכירה לשטחים מצוץ והרכב נמכר למכר של המשפחה או לפחות למישהו בתחום הקו הירוק ועוד נראה אותה מסתובבת באזור.

תודה שוב לכולם על התגובות,

גילי.

פורסם

אתה יודע שהרסת לי לילה שלם.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• תוכן חדש...