Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגביר או מנמיך ב 2 DB את האות שיוצא אל הדרייבר מהקרוס.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר תודה רבה על התגובה עוד שאלה בבקשה באותו נושא יש לי בקרוס גם אופציה של קלפיניג או משהו כזה

מה זה אומר הסט הוא רוקפורד typerf

ושוב תודה מראש

הכול יהיה בסדר

פורסם

אם תעלה תמונה זה יהיה הכי טוב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היי שוב אחרי שפתחתי את הדלת כדי לראות מה כתוב שם גיליתי שכתוב שם bi amp וגם צירפתי תמונות

אשמח עם תגידו לי מה זה אומר

תודה מראש והמשך שבת שלום

05012008068.jpg

05012008069.jpg

הכול יהיה בסדר

פורסם

ה 2 DB זה הגברה או הנמכה של הטוויטר.

הג'אמפרים שמבדילים בין NORMAL ל BI AMP מגדירים לקרוס האם אתה עובד בתצורה רגילה או בתצורת בי-אמפ. אני משער שיש לך בקרוס כניסות נפרדות לוופר ולטוויטר, משהו דומה לקרוס של האילייט.

אם באמת כך הדבר, היתרון הוא שלא צריך מכשיר \ קרוס אקטיבי משוכלל וניתן להנות מ"בי אמפ" פאסיבי דרך הקרוס של הסט.

איתמר.

פורסם

הג'מפרים מבדילים בין מצב שבו יש כניסה אחת של INPUT לכל הקרוס או שימוש באופציית הבי-אמפ(BI-WIREליתר דיוק) כדי לעבוד עם מגבר נוסף שיהיה רק לוופרים.

מאוד דומה לרעיון של הקרוסים של מורל ששי יש ממש ג'מפרים שמגשרים את 2 הכניסות לכניסה אחת, פה יש פשוט רק מפסק שעושה את אותה פעולה בדיוק.

אגב, בסט של הTRF אני ממליץ על שימוש ב"תאי התקנה" של הטוויטר שהם בעצם משמשים ב"צ'יימבר אחורי" לטוויטרים, אחרת הטוויטרים יצרחו ויצווחו כמו שרק רוקפורד יכולה לייצר:).

under construction..

• תוכן חדש...