Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלון גג ב206 נתקע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

חלון הגג שלי ברכב נתקע הבוקר - כשהחלון כמובן פתוח.

הבעיה אינה חשמלית, כנראה "הלך" המנוע.

2 שאלות:

1. הבנתי שמנוע חדש עולה +- 2000 ש"ח. האם אפשר למצוא ביותר זול?

2. האם אפשר להזמין את המנוע הזה מחו"ל (נאמר ebay)

3. האם מישהו מכיר/יודע מה דגם המנוע.

תודה רבה

פורסם

מנוע חדש עולה בסביבות 3500 ...

תנסה למצוא בפירוקיות מרכב אחרי תאונה...

אני בזמנו חיפשתי באיביי אבל לא מצאתי..

פורסם

תראה.

מנוע זה חלק די פשוט.

עכשיו השאלה האם יש לו בעיה חשמלית של סלילים או פחמים או בעיה מכנית של הגיר הפנימי במנוע.

אם אתה מסוגל לפרק אותו נסה לספק לו 12 וולט ונסה לראות האם הוא עובד אבל כלום לא קורה או שהוא מת.

אם הוא מת יש בעלי מקצוע שיודעים לשפץ מנועים חשמלים, אני לא מכיר כאלו באופן אישי, אבל בשביל זה המציאו את דפי זהב.

אם הוא עובד (אתה שומע אותו עובד) אבל לא זז כנראה שנשברו גלגלי שיניים בגיר שלו ויהיה לך מאוד קשה עד בלתי אפשרי להשיג לו חלפים ולתקן אותו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

היי, אם אכן המנוע צריך שיפוץ, אני מכיר מישהו באיזור תעשיה חולון שמתקן כלי עבודה חשמליים, יתכן ויוכל לעשות את העבודה.

אם הלך הגיר, אז אני משתתף בצערך, כי לובינסקי ימכרו לך מנוע קומפלט הם לא מתעסקים בחלקים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תודה למגיבים :)

בסוף הלכתי להנרי שנמצא ליד הPitStop בהמלצת ניצן משאפט.

פתח, ראה, שיפץ - עובד :)

באמת ביררנו יחד והמנועים עולים 2000-4000 ש"ח (לא כולל פו"ה)

שילמתי להנרי ~800 ש"ח כולל מע"מ וקיבלתי אחריות ל 3 חודשים, אבל נראה לי שגם אחרי התקופה הזאת הוא לא יעשה בעיות.

פורסם

ממה שאני מכיר, אחרי שגם ב 206 שלי הייתי צריך לתקן את הסאנרוף, מה שמתקלקל שם זה הגלגל שיניים. יש טיפול שמנסים להבריז גלגל שיניים חדש. הברזה של הגלגל גם עולה כסף וגם ההצלחה לא מובטחת, לכן הפתרון הטוב בד"כ הוא החלפת מנוע.

למרות זאת תבצע את הבידקה שהמליצו לך עליה, ותנסה לבדוק עלויות תיקון. יכול להיות ששוה לנסות, כי מנוע חדש ברמת עולה המון. ראיתי אותו - מצ'וקמק כזה, לא הבנתי על מה העלויות. בנוסף אם כבר הולכים לתקן ולפרק, תיבדוק בהזדמנות את מצב התשתית של הכבלים בגג, אלו מתבלים מהשמש, ולפעמים מומלץ להחליפם.

יואב

עריכה: עכשיו ראיתי שתיקנת ועובד - יפה מאוד, תהנה. המלצה שלי - להוזיז את סוכך השמש באופן ידני, כי גם ככה הגג גדול וכבד והמנוע עובד קשה. אני גם דואג לפתוח את הגג עם הפסקות ולא בלחיצה אחת ארוכה.

יואב :arrow:

פורסם

אני מאמין שמדובר שונה לגמרי. האם החלון שמש שלך "נכנס לתוך הגג"?

בפיז'ו 206 (חלון שמש אורגינאלי) מדובר בגג זכוכית מאוד מאסיבי וגדול, הוא לא נכנס פנימה, אלא רק גולש אחורה.

חוץ מזה, עד האמצע הוא זז חלק?

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...