Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לשנות את הקוד בקודן ה POINTER שמותקן ברכבי.

אם מישהו יודע מהו הרצף הנדרש על מנת לשנות את הקוד, אשמח לדעת.

כמו כן ,רציתי לדעת האם ניתן להחליף לוח מקשים בלבד בקודן הזה בלי להשפיע על עבודתו ,

או בעברית : היכן נמצאת ה"חוכמה" ? בלוח מקשים או בקופסה המוסתרת.

אני שואל כל זאת כי יש לחצן אחד שצריך להפעיל יחסית הרבה כח כדי ללחוץ עליו, וכשהוא נלחץ, זה נחשב כשתי לחיצות (שגורמות לשגיאה בקוד), לכן הברירה בטווח הקצר היא החלפת הקוד ואי שימוש בסיפרה הבעייתית, ובטווח הארוך החלפת הלוח.

מצורפת תמונת הקודן.

תודה.

תמונה018.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דווקא פעם , לפני שהיה ברשותי קודן כזה, נאמר לי שניתן לשנות את הקוד ע"י הקשת רצף מסויים.

אם אני לא טועה : לחיצה ארוכה על כוכבית בהתחלה, ואת השאר אני לא זוכר.

ברור שהם יורו ללקוחות לשנות רק בחברה...

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

את הלוח מקשים אתה יכול להחליף ללא בעיה כי המוח לא נמצא בלוח המקשים.

תנסה לפרק אותו ולנקות את המגעים בין הלוח לכפתורים עם ספריי אוויר.

אני מכיר את התופעה הזו ברכבי הליסינג שאני מטפל וזה די עוזר.

לגבי הקוד , יש דרך לשנות אך זה סודי ורק קומבינטורים גדולים יודעים לעשות זאת.

בכל אופן מומלץ לבצע את זה ב"פוינטר" כי הם גם צריכים לדעת את הקוד במידה ותהיה איזושהי תקלה .

ay-ahzakot.co.il

פורסם

אם בשינוי הקוד לא כלול הקשת הקוד הנוכחי אז הקודן הזה הוא משהו מטומטם. הרי שלא מן הנמנע, שגנב יודע שאפשר לשנות את הקוד בלי לחיצה על הקוד הקיים (בדיוק כמו שאתם יודעים. ואני לא מדבר על כל גנב, אלא אחד שרציני לגבי גניבה לדוגמא) , ואם הוא אחד מה"קומבינטורים" אז הלך האוטו. מישהו מבין אותי? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אם בשינוי הקוד לא כלול הקשת הקוד הנוכחי אז הקודן הזה הוא משהו מטומטם. הרי שלא מן הנמנע, שגנב יודע שאפשר לשנות את הקוד בלי לחיצה על הקוד הקיים (בדיוק כמו שאתם יודעים. ואני לא מדבר על כל גנב, אלא אחד שרציני לגבי גניבה לדוגמא) , ואם הוא אחד מה"קומבינטורים" אז הלך האוטו. מישהו מבין אותי? :roll:

מי אמר שלא כלול?

בכל מקרה גנב שמכבד את עצמו לא יתעכב יותר מכמה שניות על ניטרול כל קודן.

זה סתם חירטוט שהותקן לצורך ריצוי חברת הביטוח.

תודה לעוזרים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

טוב. הצלחתי לשנות את הקוד בלי לצאת מהבית.

שלב 1: הקשת כוכבית+ הקוד הנוכחי

שלב 2 : העברת המתנע למצב ON

שלב 3: הקשת כוכבית פלוס הקוד החדש

שלב 4: חזרה על שלב 3 - קבלת שני צפצופים במקרה של החלפה תקינה

שלב 5: העברת המתנע למצב OFF

שלב 6: מזל טוב, הקוד שונה.

שימו לב: אסור לשים קוד בעל סיפרה אחת חוזרת, המערכת לא תאפשר זאת.

תודות לחבר פורום , בעל קליאו ספורט שעזר לי בהודעה פרטית ולא מעוניין שיזהו אותו עם הסוגיה הזאת.

(אם ישנה דעתו ויהיה מעוניין אני אשמח לתת לו קרדיט)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

נסיתי עכשיו לבצע את שינוי הקוד, אך לא קיבלתי את הצפצוף הכפול אשר מאשר את החלפת הקוד. הקוד גם לא השתנה כמובן.

ייתכן והתהליך השתנה?

ree.jpg

פורסם

טוב. הצלחתי לשנות את הקוד בלי לצאת מהבית.

שלב 1: הקשת כוכבית+ הקוד הנוכחי

שלב 2 : העברת המתנע למצב ON

שלב 3: הקשת כוכבית פלוס הקוד החדש

שלב 4: חזרה על שלב 3 - קבלת שני צפצופים במקרה של החלפה תקינה

שלב 5: העברת המתנע למצב OFF

עובד בוודאות

תקיש בזהירות... שים לב למצב מתג ההנעה של הרכב

Golf 2008 MK5

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

גם לי נקרע הגומי...

ניסיתי לשנות ע"פ ההוראות - אבל בסוף התהליך, כאשר אני מנסה להזין את הקוד החדש לפני התנעת הרכב, אני מקבל רצף מהיר של צפצופים (שונה מאשר הצפצוף שמקבלים כשהקוד שגוי), אך בפועל עדיין אי אפשר להניע.

כשמזינים את הקוד הישן, הכל תקין.

מה אני עושה לא טוב?

תודה!

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני יכול להגיד לך שקניתי גם רכב עם קודנית כזאת

אומנם לא הספקתי אבל אתה יכול לחפש את המוקד של פויינטר זה בגוגל: פויינטר שינוי קוד קודנית

בלינק השני (שהוא דרך אגב אחרי הפוסט הזה) מגיעים לאתר של פויינטר עם כל מיני הוראות שלא ממש משנות לעניין זה

תתקשר למספר שלהם....

דבר בתפריט עם המוקד הטכני ותשאל איפה יש מתקינים מורשים באזורך

אני אומנם לא הספקתי היום (יום קצר)

אבל נתנו לי טלפון של מתקין באזור שלי והסברתי לו שאני רוצה רק לשנות את הקוד, שאלתי אותו כמה זה יכול לעלות?

אתה תתפלא...אבל זה חינם! (לפי מה שהוא אמר לי)

כך שאני לא יודע אם שווה כל ההתעסקות הזאת , למרות שזה הגיוני (הפוסט)

(חוץ מזה הוא אמר לי שלפעמים בחלקן יש איזשהו קוד מפעיל נפרד ..לא יודע אם זה נכון או לא - אבל אוליי זו הבעיה אצלך,הוא גם אמר לי שאם היה לי שרות מרחוק הם היו יכולים לעשות את זה בעצמם מרחוק)

אני אישית אעשה את זה ביום ראשון אצל המתקין בחינם,למה להסתבך אם זו נסיעה של 15 דקות וזה בחינם

אבל..זה רק אני...

סתם עצה...

אתה יכול לעשות כמה שאתה יכול לעשות כדי להיות כמה שאתה יכול להיות טוב יותר (מעבר לזה זה כבר לא תלוי בך) :-)

• תוכן חדש...