Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב!

יש לי סט קומפוננט אינפיניטי קאפה

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=kappa65comp&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=0

המיד נהדר אבל כידוע וכמו שפורסם - הטיווטרים חדים מאוד ודי מאכזבים לסט ברמתו

לכן אני רוצה לשדרג לסט טוויטרים שמתאימים באופיים לסט

שמעתי על פוקל וMBQ שדי דומים בסגנון

ראיתי ד"א גם את זה

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=DB1001&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408

מביקורות בעולם מדובר על חברה בעלת טוויטרים מעולים (לא יודע אם מדובר על הסדרה הזאת)

עזרה תתקבל בברכה!

בתודה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

את הטוויטרים של הרץ היי אנרג'י שמעת?

שילוב מושלם בין מפורט לחד.

מקום טוב באמצע בין מורל לפוקל.

תבדוק את זה.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

אם כבר אז הטוויטרים של סדרת ספייס של הרץ.

ממליץ לך גם לבדוק על טוויטרים של ETON - אמנם זוג בינוני שלהם עולה 1200 שקל אבל מדובר על טוויטר מדויק ומפורט מאוד ששומר על אופי צליל דומה. אני לא זוכר את הדגם אבל מדובר על משהו טוב. שווה בדיקה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סלחו לי על ההודעה הנוספת אבל לא יכלתי לערוך.

הבחירה שלך בטוויטרים של פולק היא מאוד מעניינת, אני שמעתי רק לכמה דקות סט שלהם מסדרת שנקראת MOMO אם אני לא טועה והיה להם צליל יפה - אבל אי אפשר מכמה דקות לקבוע שום דבר.

זה הימור אם אתה קונה אותם בלי לשמוע - אבל הימור מאוד מעניין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על העזרה!

למען האמת שמעתי את ההיי אנרג'י בכמה ווריאציות והטוויטר (הנעים) היה נחמד אבל לא חד ומרגש כמו שציפיתי

אני מחפש חדות פירוט ריגוש ועוצמה (לא מכאיבה :mm_wink:)

לכן חשבתי גם לפנות לכיוון הפוקל וMBQ

ד"א

הקרוס ישאר מין הסתם,לא?

בתודה

אלעד

פורסם

תברר מה נקודת החיתוך של הקרוס - ברפרנס זה 3.4 קילוהרץ - אני מצפה שבקאפה זה יהיה אותו הדבר או אולי 200 הרץ נמוך יותר.

אם הטוויטר שאתה קונה עומד בתחום התדר הזה אז הקרוס יכול להשאר, כמובן שעכבה מדוייקת בין הטוויטר הזה לזה שאתה תקנה לא תהיה מדוייקת וזה ישפיע קצת על נקודת החיתוך אבל לא אמור להיות קריטי.

ושוב, תקנה לפי השמיעה.

לדעתי למה שביקשת - טוויטרים מסדרות גבוהות של ETON יהיו מעולים ופוקאל.

MBQ - תיזהר מאוד - רצית לא כואב, הטוויטרים שלהם ממש כואבים והסדרות הנמוכות על הפנים, לעומת פוקל שגם בסדרות הנמוכות יש להם טוויטרים נהדרים. לדעתי כואבים - אבל יש הרבה דברים שאפשר לעשות בנידון עם טוויטרים של פוקל, בייחוד שהם גם נשמעים נהדר אוף אקסיס (ברוב המקרים שיצא לי לשמוע).

Pioneer TS-X150

פורסם

הייתי הולך על ההצעה שלך לETON בעצימת עיניים

אבל 1200 ש"ח...

ד"א

המשכתי לבדוק את הPOLK AUDIO ואלו הנתונים

Frequency response: 4,000-23,000 Hz

מה זה אומר לגביי?

פורסם

הטוויטרים של פולק בהחלט מצויינים , אבל בסדרות הנמוכות שלהם , הן לא עומדות בתחרות מול טוויטרים אחרים באותו המחיר בערך ( לפחות בארץ ) , אל תבין אותי לא נכון , הם עדיין מצויינים אבל אל תצפה להרבה .

בכל מקרא ב 700 ש"ח אתה יכול להשיג רבים וטובים אחרים כמו MT22 ( אם זה האופי שלך ) או של היי אנרגי' יהיו טובים בהרבה יותר , אם אתה אומר ששמעת אותם ולא אהבת אז אני ממש לא מאמין שתואהב את אלה , זה הטוויטר הבסיסי של פולק . פולק למרות היותם מצויינים , יקרנים .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

הנתונים האלה לא אומרים לגביך שום דבר, קשקוש מוחלט עד שלא שמעת את הרמקולים עובדים.

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה בוריס

אגב אני רואה שאתה מוכר גם קומפוננט של SPACE וגם טוויטרים של SEAS

את הSEAS איך היית מתאר?

אלעד

פורסם

יש לי בעיה רצינית ללכת ולשמוע גם את זה וגם את ההוא

לכן אני מנסה לצמצם אפשרויות לנישה מסויימת ולהתמקד במומלצים ביותר

לדוגמא הציעו SPACE - אני בהחלט הולך לבדוק במה מדובר

פורסם

רומן, אתה גם צודק וגם לא:wink:, ברור שברכב אחר זה ישמע "קצת" אחרתת אבל עדיין לשמוע טויטר ספיציפי אצל מישהו - יתן לפחות אינדיקציה לאיך הטויטר נשמע בכללית חד/צורם/מפורט וכו'.

לגבי הSEAS, כמו שהבנתי מדפי הפורום שלנו ואחרים, זה טויטר מעולהת אישית לא שמעתי אותו מותקן, רק חיברתי אותם בשביל לבדוק האם הם עובדים (הם כן :)). וזהו.

• תוכן חדש...