Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול ב4וחצי לפנות בוקר, בדרך הביתה ,על כביש החוף, המנוע קירטע ובסוף נכבה מעצמו.

לאחר העצירה התגלה כי אין מים בכלל ברדיאטור, חיכיתי חצי שעה שיתקרר קצת ,מוציא מדיד שמן חסר רבע קילו , לשמן יש ריח של בנזין, הוספתי מים ,והם נזלו מהפולי המרכזי (איפה שהמאוורר המכאני) ניסיתי לסובב את המאוורר, והוא היה תקוע היום הוא כבר חופשי.

היום נסעתי לאוטו ,ניסיתי להניע לא הולך (יש סטרטר המנוע לא מניע ), מוסיף מים שוב נוזלים מהפולי , נותן סטרטר יוצא עשן מהרדיאטור.(האגזוז והרדיאטור התחלפו)

אני חושב שהנזילה מהמשאבת מים שנתפסה או משהו, מה דעתכם?

אני חושב שבמקרה הטוב הלך ראש , מה דעתכם?

כמה בערך הנזק?

המחוג לא עבד (בגלל זה לא שמתי לב שהתחמם).

ולמה דווקא בקור המקפיא שהיה בחוץ אתמול המנוע התחמם?(היה בערך 5 מעלות)

תודה לעוזרים!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

בקשר לנזילת המיים מהמאוורר המכאני , כנראה באמת נגרם נזק למש' המים

זה שהמנוע נתפס זה בגלל שהמנוע התחמם אז הוא התרחב וגם משאבת המים ניזוקה, אבל היא הצליחה ל"התכווץ",ועכשיו שהמנוע קר היא כן מצליחה להסתובב (לפי דבריך) אז אולי לא נגרם לה נזק מי יודע מה,

ובקשר לחוסר שמן תבדוק אם יש שמן במים ,

בגדול שמנוע מתחמם אז נגרם לו נזק המתכת מתרחבת, אם אח"כ שהמנוע קר הוא מניע והרכב נוסע אז כנראה המתכת התכווצה והנזק שנגרם לא מי יודע מה גדול , אך אם אצלך המנוע לא מניע אז כנראה הנזק שנגרם למנוע הוא קצת יותר רציני

והרכב מתחמם גם אם קר בחוץ, כי אין את המים שיזרקו את החום מהמנוע החוצה, אז כשאתה נוסע אומנם נכנס אוויר לתא המנוע, אך המקומות הקריטיים שבתוך המנוע לא מצליחים להתקרר שכן אין מים שקולטים את החום ואז נגרם נזק,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

היום המכונאי בדק ואמר שיש מים בראש, ושכל האטמים פרוצים מחר הוא יוריד ראש .

ככל הנראה זו הייתה התחממות מאוד רצינית.

חיפושיות 73-74

פורסם

היום פורק הראש , התגלה שיש עיוות (המעברים בסדר),מחר הוא ישלח לחרט ונראה מה עושים.

אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולבדוק מה מצב הרינגים ,מה הם השיטות?

יש את השיטה של מילוי הצילינדר בדלק ,כדאי?

שוב תודה!

כדאי לי להקפיא רשיונות לתקופה הזו?(אני בטוח שזה יקח לפחות חודש ויש לי ב8/1/08 טסט)

חיפושיות 73-74

פורסם

היום המסכניק התקשר אלי וביקש שאני יגיע למוסך, הגעתי, ואז הוא שאל אותי מה אני רוצה אוברול או מנוע מיבוא,כי יש מדרגות בצילינדרים , הוא אמר שאפשר לעשות ראש מנוע ,ולחכות שהמדרגות יגדלו ,ועד אז לנסוע אבל הוא יעשן חזק, אז וויתרתי.

עכשיו עומדות בפני שלושה אופציות:

1. להחליף מנוע למנוע מיבוא.

2. שיפוץ מנוע -אובאול בעלות של 4500 שקל.

3. להשבית את האוטו.

מה אתם הייתם עושים?

תודה ושבת שלום!

חיפושיות 73-74

פורסם

מאוד חבל שזה קרה לך , אולי אתה יכול לפרט יותר על הרכב? שנה ,קילומטרז',מחיר מחירון?

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

שכחתי לציין את דגם המנוע M102.

הרכב שנת 1983.

ד"א

איזה מנוע יכול להתאים ולהיות מאושר ברישיון (אולי כדאי לשפר קצת אם כבר מחליפים)

חיפושיות 73-74

פורסם

אולי בכל זאת מישהו יודע משהו?!

אני מחר צריך להחליט מה עושים.

חיפושיות 73-74

פורסם

לפי דעתי חבל להשבית רכב כזה, אם שאר המכלולים במצב טוב , דוגמה גיר , ומרכב חיצוני, שילדה ללא רקבונות,

ואתה טיפלת בו טוב ,וחוץ מהבעיה הזו הרכב בסדר, הייתי משפץ את המנוע המקורי, עדיף לשפץ את המנוע שלך שאתה יודע מה עבר עליו מאשר לקנות חתול בשק, תשקיע בשיפוץ מלא .

(וחוץ מזה החלפת מנוע אם אני לא טועה מורידה מערך הרכב )

הרכב הזה נדיר ביותר עוד מעט הוא יהיה אספנות וגם ככה לפי דעתי הערך שלו לא נמוך כיום , אז עוד כמה שנים הערך שלו יעלה בהרבה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

הרכב זקוק לפחחות וצבע (כל הצבע מתקלף ויש פה ושם קצת ריקבונות וחלודות שיטחיות).

מערכת ההיגוי הוחלפה והיא במצב טוב, הגיר עדין תקין (מעט מחליק אבל זה עניין של כיוון).

חיפושיות 73-74

פורסם

טוב לאחר שבוע שלם של חיפושים, מצאתי מנוע של מרצדס, שנת 93', אבל יקר מדי (9K) .

לבנתיים חבל לי להשבית את האוטו ,אז אני והמוסכניק סיכמנו, שיום ראשון מחפשים שוב, ואם לא מוצאים, אז הוא ירכיב ראש משופץ (שוב המנוע יעשן ) ,ואני יוכל לנסוע ,עד שימצא מנוע מתאים (או אובראול ).

שאלה למוסכניקים שבפורום :

יש מדרגה בכל צילינדר ,שמרגישים עם האצבע , כמה בערך יהיה אפשר לנסוע עד שזה יהיה בלתי נסבל?(מבחינת אכילת שמן ועשן) מצורפת תמונה שפעם שעברה ששיפצתי את הראש (סימנתי באדום את המיקום של המדרגה בצילינדרים).

שוב תודה!

תמונה016.jpg

חיפושיות 73-74

פורסם

איזה מנועים אני יכול להתקין?

(עדיין לא עשיתי שום דבר עם המנוע.)

חיפושיות 73-74

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב לאחר תקופה שלא נמצא מנוע תואם (עד שנת 92) ,הוחלט לעשות רק ראש, ולנסוע עם המנוע הזה עד שאני ימצא מנוע .

תודה לESTK על העזרה!:-D

חיפושיות 73-74

פורסם

היום בצהרים נסעתי למוסך , הכל כבר היה מורכב ,והמנוע מניע בנגיעה ,ומעשן רק כשנותנים "פול גז" .

כרגע המנוע נשמע ועובד טוב.

אני מקווה ביום שני לעשות טסט וזהו האוטו חוזר לכביש.

אני צריך אישור תנועה זמני ל48 שעות (כמו של האספנות) אם זאת אותה פרוצדורה?

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...