Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם. בעבר פתחתי שרשורים על החזרת טרמוסטט לאחר החלפת רדיאטור כתוצאה של היתחממות והתשובות היו חד משמעיות להחזיר טרמוסטט אז היום החלטתי אני מחזיר טרמוסטט והגרוע מכל קרה הרכב שוב היתחמם לאחר נסיעה של 10 דקות מישהו יכול לעזור מה יכולה להיות הסיבה בוצע ניקוז אוויר הרדיאטור חדש מה עושים עכשיו

imprza new age

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חגי שלום רב.

יש לבדוק מה הסיבה להתחממות הרכב, שגרמה מלכתחילה לביטול התרמוסטט, ולאחר מכן להחלפת רדיאטור.

מכיוון שטמפרטורת הרכב , גם ללא תרמוסטט, היתה כמו רכב תקין,אך עם תרמוסטט, יש להניח שקימת סיבה לביטול התרמוסטט מלכתחילה, והאפשרויות היחידות הם סירקולצייה לקוייה של משאבת המים, וניקוז לא יעיל של מערכתהקירור לאחר החלפת תרמוסטט, וזאת בהנחה שהתרמוסטט החדש תקין.

חזור בהקדם האפשרי למוסך שטיפל בהחלפת התרמוסטט היום, לבדיקת רפשרות של כיס אוויר במערכת(בספק) או משאבת מים תקולה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אחרי החלפת הרדיאטור, האם היו לך בעיות התחממות?

נשמע לי ששמו לך טרמוסטת גמור. י

כול להיות שהחזרת את אותו הטרמוסטת, שישב אצלך ברכב ליפני החלפת הרדיאטור?

כי אם כן, סביר להניח שהוא מת לגמרה! טרמוסטת נדפק לאחר התחממות ברכב.

תניע את האוטו ותראה האם הצינור התחתון של הרדיאטור חם לאחר שמחוג הטמפ' מגיע קצת מעל לרבע?

במידה והצינור חם, תבדוק האם המאווררים נכנסים לפעולה.

חזור לדווח, על מנת שנוכל להמשיך לעזור לך.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

****דבר המנהל - נמחק ציטוט מיותר ומכביד של הודעה צמודה****

לא הייתה בעיית היתחממות לאחר החלפת רדיאטור כי נסעתי ללא טרמוסטט ושמו לי חדש מיתוך קופסא ראיתי

imprza new age

פורסם

יש רכבים (מזדה לדוגמא) שבהם צריך מאוד לשים לב באיזה כיוון שמים את טרמוסטת כי זה מאוד מבלבל אצלהם.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
משחק הניחושים החל, יש לך סוסיתא?

דניאל ידידי מדובר בסובארו לאגסי,מנוע 1800 אוטומטי, שנת יצור 90.

בברכה

צביקה

פורסם

מכונאי מיומן לעולם לא יטעה בהרכבת הטרמוסטט בכל סוג מנוע.

את הטרמו' יש להרכיב תמיד כאשר הקפיץ לכיוון המנוע, הקפיץ הוא הראשון שאמור לקבל את החום מהמנוע ולגרום לפתיחה.

לדעתי הבעיה ברכב הנ"ל היא משאבת המים. זכור שלא מספיק לראות סירקול ברדיאטור, זוהי אינה אידיקציה בטוחה

לכך שהמשאבת בסדר. בהרבה מהמוסכים שהיכרתי כך בדקו את המשאבה, בדיקה שבטעות יסודה.

יש שיטה ישנה וטובה לבדוק.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

בוקר טוב . אני לא יודע מה לעשות מבקש עזרה ממבינים יש לי לגאסי 90 אוטומט 1.8 הרכב סובל מהיתחממות עים טרמוסטט גם לאחר החלפת רדיאטור חדש לאחר נסיעה קצרה מיתחמם האוטו הוצאתי טרמוסטט אין היתחממות מה עושים האים לדעתכם הלך לי ראש יש לציין שאין איבוד מים ביכלל מהרדיאטור וממיכל העיבוי בלי טרמוסטט ואים טרמוסטט יש איבוד מים נוראי מה עושים תודה לכולם ושבת שלום.

****להבא פתיחת שרשור נוסף תביא למחיקה של השרשור ללא אזהרה - מנהלת הפורום****

imprza new age

פורסם

לדעתי הבעיה במשאבת המים, יש לבדוק אותה ולא רק ע"י מבט על סירקול המים.

דוד.

פורסם

דוד בוקר טוב!

האם כוונתך, במבט על המשאבה, כלומר פירוקה מהרכב, ובדיקת כנפיה, במקרה כזה הייתי ממליץ על החלפת המשאבה, שלדעתי סיחרור מי הקירור נפגע והסירקולציה, עקב כך חלשה.

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה בוקר טוב גם לך !

הכוונה לא בדיקה ע"י מבט לראדיאטור או למיכל העיבוי, כאשר המנוע פועל כדי לראות סירקול.

בדיקה כזו היא שגויה ומטעה. ואין בה כדי להצביע על תקינות המשאבה.

דוד.

פורסם

דוד זו לא היתה כוונתי מבטל על שירקול המים דרך כניסת המים לרדיאטור, אלא פרוק משאבת המים לגמרי מהבלוק, ובדיקת הכנפים, במידה והם שחוקות יש להחליף את המשאבה.

ובהזדמנות זאת, רצוני לשאול, האם תיתכן אפשרות של כיס אוויר במערכת החימום, , שלא ניתן לניקוז, ורק ביטול החימום יאפשר זאת?

זה התשובה שפותח השרשור קיבל במוסך, לאחר החלפת התרמוסטט, ולאחר שפותח השרשור נתלונן על החימום יטתר בעקבות הרכבת תרמוסטט מקורי.

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה, לא צריך להוריד את המשאבה כדי לבדוק.

כבר הסברתי פעם בפורום כיצד לבדוק בלי לפתוח את הטיימינג.

דוד.

• תוכן חדש...