Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בזמן שבתמימותי נכנסתי לחניה ברחוב צר בהרצליה נהג לא כל כך זהיר (ניסוח עדין מאוד ranting.gif ) נכנס בגלגל השמאלי שלי בזמן שהוא בלט החוצה (עוד לא הספקתי לישר את ההגה אחרי הכניסה לחניה!). נרשם פרטים ונפרדנו לשלום. בזמן נסיעה גליתי שכשנוסעים ישר ההגה במצב פניה ויש רעידות קלות. לאחר טיולים רבים בין מוסכי הסדר של הביטוח, מכונים לבדיקת פרונט ומוסך רנו בנתניה נרקמה מה מסקנה:

*מכה קטנה בדלת ובכנף

*מכה בג'אנט - צריך יישור

*בולם קדמי שמאלי עקום - החלפה בחדש

כמו שאומרים לא נעים לא נורא. שאלתי היא כזו (ולמה דחוף? כי מחר האוטו נכנס למוסך) האם לנצל את העובדה שמגיע לי בולם אחד ובמקום מקורי לשים סט חדש של מותג כל שהוא, "להזדכות" על עלות הבולם שמגיע לי ולהשלים את ההפרש על סט של חדשים או להשאר עם המקורי?

להזכירכם, לרכב קיט הנמכה של אייבך, הוא קשיח בטירוף ופונה כאילו על מסילות רכבת, אני דווקא מחפש בולמים שיוכלו להתמודד יותר טוב עם בורות, מהמורות והנסיעה הקשה בכביש אך עם זאת לא יפגעו באחיזה ובביצועים. האם קיים דבר כזה ואם כן מה שמו או שמה כדי להתקין את הבולם המקורי שמגיע לי וזהו?

אודה על תשובות זריזות או הפניה למומחה, תודה מראש!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

1. חובה להחליף זוג !!!, דווקא מחיר המקורי לא יקר עד כמה שאני זוכר מחברים ...

2. אני במקומך הייתי הולך על רביעיית בולמים, תחליף לרביעיית קוני ספורט, הם "הולכים" טוב עם אייבך, הן ע"פ ביקורות בחו"ל והן בגלל שגם לי יש כזה סט 8) (לא על רנו)

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

היום שמעתי דעה מעט משונה שסט בולמים של קוני על הנמכה רק יקשיח את הרכב יותר. האם יש אמת בדבר? שוב, הרכב קשיח מספיק ויושב חזק על הכביש, אני מחפש בולמים שלא יתרסקו כל כך חזק על כל בור קטן, האם הקוני מתאימים?

פורסם

קח סיבוב אצל בעל רכב דומה, לא תצטער.

(בהנחה שאתה יודע שמדובר ברכב ספורטיבי ולא בסיטרואן דה-שבו)

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אל תגזים. כל מקרה לגופו. ניתן ליישר ג'אנט מגנזיום אבל זה תלוי בגודל, מיקום המכה שקיבל ומקום שמבצע את התיקון.

Veni Vidi Vici

פורסם

מוזר לי שהאוטו מונמך על בולם מקורי, כדאי שתבדוק את העניין עם יהודה (B-TON), שהרכב היה שלו בעבר.

בכל מקרה, הייתי ממליץ לך להזדכות ולהנמיך עם סט שלם של קוני-אייבך. הופך את האוטו לקארטינג של ממש.

כמובן שהחסרון הוא בעליה על באמפרים (10 קמ"ש לכל היותר אצלי), ו"נהיגת שיבושים", כך אני קורא לזה, כשאתה עסוק כל הזמן בהתחמקות ממכסי ביוב.

מאידך, היתרון הוא עצום. אני לא רואה את עצמי חוזר לסט-אפ המקורי לאחר שהבולמים שלי יפיחו נשמתם.

בכל מקרה, ישנו ברז לכיוון הקשיחות (למפונקים שבינינו :wink:).

לגבי הכנף - אני לא מבין איך היא התעקמה, שכן היא עשויה מפיבר. בכל מקרה, אם ניתן, הייתי מתעקש על כנף חדשה.

לגבי הג'אנטים - אם ניתן ליישר, מה טוב. במידה ולא - תשקול מכירת הצמיגים ומעבר ל-16". (ירכך מעט את הרכב)

פורסם
כדאי שתבדוק את העניין עם יהודה (B-TON), שהרכב היה שלו בעבר.

חוץ מזה שלא קוראים לו "יהודה"... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא לא, הכנף לא התעקמה, היא פשוט זזה ממקומה לכיוון המכסה מנוע באיזה מ"מ או שתיים, בדלת ממש ליד הכנף יש מכה קטנטונת. אני אכן הולך על קוני בסופו של דבר וכנראה גם על סט של כל הארבע. הג'נט בהחלט ירד ל16 אבל בגלל שאני לא עשי מכסף העניין ימתין כמה חודשים. הבולם מקורי, חוץ ממני גם בדקו את זה 2 מוסכים שונים שמתמחים בבולמים.

פורסם

אתה תהיה מרוצה גם ללא הנמכה, אם אתה דואג מקשיחות יתר של הרכב בפירוש אל תנמיך, אני הסרתי סט אייבך מהרכב ונשארתי רק עם קוני ספורט, בהחלט נסבל ביום יום גם בכבישים משובשים.

שורה תחתונה, הם מספקים את הסחורה גם ללא הנמכה.

פורסם
נשמח אם תעדכן פה באשכול לאחר שהחלפת את הבולמים לקוני את מידת השיפור והמחיר ..

זה יקח כמה שבועות אבל לרגע לא חשבתי אחרת 8)

אגב, יש הרבה חומר מעניין בפורום רנו החדש יחסית, למי שעוד לא מכיר:http://www.psi.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=34

פורסם

אצלי יש קוני ספורט נעולים 50% עם קפיצים מקוריים והדיסקים התחילו לקפוץ לי בסטריאו, מה שלא קרה עם הבולמים המקוריים.

אני צריך HU חדש :-)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני אישית מתכוון לכוון אותם לרמת קשיחות הכי נמוכה שאפשר ורק כשאדע מראש שאני אסע בכביש חלק יחסית אקשיח אותם. מגיע לי להתפנק קצת :)

• תוכן חדש...