Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת שעמם לי היום אז החלטתי לעשות ניסוי, החלטתי לראות אם ספריי קרבורטורים

יכול להזיק לגומיות שבקרבורטור, כמו שכבר נטען כאן ע"י המומחים, ובראשם צביקה.

עשיתי את הניסוי הבא, לקחתי סתם גומיה וכוס פלסטיק חד פעמית ריססתי קצת מהספרי לכוס והכנסתי את הגומיה בפנים

רציתי לראות אם יהיו השפעות הרסניות על הגומיה, אם היא תמס או תקרע

אחרי שרססתי את הספרי לכוס באתי להכניס את הגומיה בפנים, לא הספקתי להגיד "ג'ק רובינסון" והכוס התחילה להתעוות ונוצרו חורים בכוס, היא התחילה להיתמוסס כזה, והחומר נשפך לי על השולחן והידיים.

אני לא יודע כמה זמן הגומיה היתה יכולה להחזיק כשמרססים את הספריי הזה עליה, ישירות.

מסקנה מהסיפור:

נכון, בטווח הקצר הספריי מוריד לכלוך, ומנקה את הקרבורטור במידה מסויימת, אחרי הפעולה הרכב יאיץ ויגיב הרבה יותר טוב (מניסיון)

אך לטווח הארוך , לא מומלץ כלל לרסס ספריי קרבורטורים לתוך הקרבורטור שכן זה ממיס חלקי גומיות בפנים ,רצוי להשאיר את העבודה הזו למומחה קרבורטורים

ולכל הספקנים ,צרפתי תמונה של הכוס לאחר ההתעללות. התמונה לא יצאה הכי איכותית אז יש גם הסבר:

הכוס עומדת בצורה אנכית , אך בגלל שהיא התמוססה אז היא נראת ככה, זו פשוט חומצה הרסנית ביותר,

אני מניח שזה מזיק גם לצבע הרכב

אני לא מאמין שעשיתי את השטות הזו של התזת ספריי קרבורטורים לתוך הקרבורטור עצמו, לכל בעלי הקרבורטור ספריי קרבורטור מזיק מאוד לחלקי הגומי והפלסטיק

מומחים יקרים , צביקה, צדקתם ב 1,000,000%

אני את הלקח למדתי ,פעם הבאה אני אקנה תרסיס סקיי לרכב או עץ ריח... אך ספריי קרבורטורים , נשאיר לבעלי מכון הקרבורטורים.

IMG042.JPG

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

לא נגמרה השביתה? :wink:

ובטון קצת יותר רציני,

את הניסיוי שעשית אתה יכול למצוא כאן בחיפוש פשוט בהסברים אחרים.

גם לגבי המלצותיך- הן כבר נכתבו בעבר עשרות פעמים.

בכל מקרה, תודה על השיתוף.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אתה צודק ב 100% , ובעניין השביתה היא ממש לא רלוונטית לגביי.....

אבל איך אומרים "תמונה אחת שווה אלף מילים",

אני יודע שהנושא כבר עלה מס' פעמים ,ואני אף המלצתי להשתמש בספריי בצורה שגוייה, אני בטוח שעוד כמה חכמולוגיים השפריצו ספריי קרב' לתוך הקרבורטור,

ובאמת הרכב נסע הרבה יותר טוב, אך הנזק שנגרם גדול יותר.

ואני מקווה שהוכחתי כאן הוכחה , לכל מי שחושב אחרת,וגם מי שיחשוב בעתיד, התמונה תוכיח לכולם.

פרטים בה"פ .

פורסם

אחרי שרססתי את הספרי לכוס באתי להכניס את הגומיה בפנים, לא הספקתי להגיד "ג'ק רובינסון" והכוס התחילה להתעוות ונוצרו חורים בכוס, היא התחילה להיתמוסס כזה

מה בדיוק המסקנה פה? שכוס פלסטיק חד פעמית נמסה מספריי קרבורטור? תנסה לשים בנזין בכוס פלסטיק חד פעמית.

החומר המסוכן הזה, כידוע נמצא גם בקרבורטור.

:turn-l:
פורסם

לגומי מה קרה?

הכוס חד פעמי זאת לא הוכחה, אתה לא יודע מאיזה חומר הכוס עשויה, לכן לך תוכיח שאותו חומר שעשויה הכוס, יהיה בקרבורטור.

אני לא סותר את דבריך, פשוט הניסוי שעשית לא נכון ולא ניתן להסיק מסקנה מניסוי שהחומר פגע בכוס לא ניסית את החומר על גומי..

תעשה ניסוי על אותו גומי שיש בקרבורטור.(אני מאמין שהגומייה תתפורר, זה כבר ידוע)

פורסם
מה בדיוק המסקנה פה?

.

המסקנה שריסוס ספריי קרב' ,סתם, לתוך הקרבורטור גורם להרס הגומיות והחלקים הפנימיים,

כמו שהפלסטיק נהרס ודי בקלות, כי הוא היה מאוד דק, אז מעניין מה הנזק לטווח הארוך לגומיות שבקרבורטור...

פרטים בה"פ .

פורסם
מה בדיוק המסקנה פה? שכוס פלסטיק חד פעמית נמסה מספריי קרבורטור? תנסה לשים בנזין בכוס פלסטיק חד פעמית.

החומר המסוכן הזה, כידוע נמצא גם בקרבורטור.

הטעון נכון ומדוייק, כוס הפלסטיק אינה עמידה גם לבנזין, האטמים של המאייד כן. הניסוי לא הצליח להוכיח דבר חוץ מרצון פותח השרשור להיות נחמד לצביקה.

קח אטם של מאייד ובצע את הניסוי בכלי מתכתי ותחזור עם תוצאות ואז נדבר.

פורסם

אם אתה לא עושה כלום בספריי קרבורטורים הזה , אתה יכול לשלוח אותו אלי.

וכל הכבוד על היוזמה והניסוי.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

הפלסטיק נמס בקלות כי הוא מיועד לעמוד בפני קולה.

גומיות בקרבורטור מיועדות לעמוד בפני בנזין ותוספיו. לגומיות עמידות טובה יותר לחומרים ממסים, כולל ספריי קרבורטור.

עריכה: דניאל הקדים אותי...

:turn-l:
פורסם

מרק. זה מנסיון? או שהייתה לך פגישה עם צופית גרנט ורצית לפנק אותה באיזה משקה? :lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
מרצון פותח השרשור להיות נחמד לצביקה[/u].

קח אטם של מאייד ובצע את הניסוי בכלי מתכתי ותחזור עם תוצאות ואז נדבר.

קודם כל אני לא מנסה להיות נחמד לאף אחד, אני לא צריך להיות נחמד לאף אחד , ולא צריך לקטול אותי על משהו שבסך הכל אני מנסה לשתף את שאר האנשים פה שחושבים בצורה שגויה , ואני הייתי בינהם, שחושבים שזה עוזר, יש לא מעט דיונים ושרשורים על זה שאסור להשפריץ את החומר הזה לקרבורטור ישירות.

וכמו שאמרתי תמונה אחת שווה אלף מילים, הגומיה והכוס פלסטיק שתיהן יהרסו מהחומר , הן די דומות מבחינת מרכיבהן, וסתם לידע כללי , ריססתי את זה גם על הגומי שאומנם הוא לא גומי של קרב' , ועכשיו אחרי חצי שעה הגומי ניהיה דביק כזה, כאילו הוא קצת התמוסס, ולצערי אין אפשרות לראות את זה כי צריך לגעת בגומי ולהרגיש שהוא ניהיה דביק.

נכון גומי של קרבורטור הרבה יותר עמיד מהגומי שלקחתי אבל החומר הזה לא אמור לבא במגע עם הגומיות בקרבורטור.

וכשהוא בא במגע לאורך זמן זה גורם לו בלאי גבוה, בלי קשר שהגומי אמור גם לעמוד בחום .

אני מתעסק הרבה בניסויים שונים, בין אם זה בחשמל ואלקטרוניקה, ובין אם זה בניסויים עם חומרים כימיים, כמו חומצות , למינהם

ומשתדל להוכיח הרבה דברים תיאורטיים שניתן לעשותם מעשית,

אז אם אני מנסה להראות משהו ולנסות להוכיח את זה, ואני חושב שזו הוכחה לא כל כך גרועה וטיפשית כמו שאתם מתארים את זה

אז אפשר קצת לחשוב לעומק , ולראות אולי יש משהו בדבר, כי אני מכיר לא מעט אנשים שמשתמשים בספריי כזה ומשפריצים את

כל תכולתו לתוך המנוע, והאמת הם הביאו לי את הרעיון של השימוש בספריי מלכתחילה.

אז אם אני מנסה להראות משהו , שלמרות שכולנו מסכימים שזה נכון, תמיד יש כאלה שיגידו שכדאי , ויתלהבו מהתוצאה המידית שבאמת מורגשת , ויגידו שאם זה כזה עוזר אז למה לא לרסס את כל המיכל? ואז אחרי אחרי כמה זמן הם יעשו את זה שוב ,

עד שבאיזשהו שלב , הם יהרסו את כל הגומיות שבקרבורטור.

אולי אם אנשים יראו מה זה עשה אז זה יתן להם נקודה למחשבה והם יחשבו פעמיים אם לרסס את החומר הזה לתוך הקרבורטור.

ונקודה נוספת למחשבה, אולי מישהו יקח K44 וישפוך מעט על קצה האגזוז שהרי ידוע שהוא מלא פיח, ויראה האם החומר הזה ממיס את הפיח כמו שאומרים, (כולם יודעים שזה נכון , אבל יהיה מעניין לראות תוצאות מעשיות של פיח שהתפרק, וקטע קטן מהאגזוז נקי וקטע מלוכלך)

או במקום K44 יקח חומר ניקוי אחר. מישהו חשב על זה? או שזה גם רעיון טיפשי.

רעיון נוסף, מישהו חשב אולי לקחת מים לרכב, מאיכות גרועה , סתם פירמה של שקל וחצי שמנסים לדחוף לאנשים שלא מבינים,ולשים חלק מתכתי ולשים במים ואחרי שבוע ,שבועיים, או יותר, ולראות אם המים באמת מונעים קורוזיה על החלק כמו שמציין היצרן? או שלא משנה והמים כן יגרמו לתופעה לא רצויה על החלק , בניגוד למה שמציין הייצרן

אז במקום סתם לנסות ולבעס, אתם יכולים קצת להיות יצירתיים , ובאמת לבדוק איכות של מוצרים שונים בכל מיני צורות, לא בהכרח ספריי קרב' , ומי שניסויים כאלה לא מעניינים אותו או שהוא חושב שהם טיפשיים, זו זכותו המלאה, וגם הוא לא חייב להגיב.

פרטים בה"פ .

פורסם

אולי אם אנשים יראו מה זה עשה אז זה יתן להם נקודה למחשבה והם יחשבו פעמיים אם לרסס את החומר הזה לתוך הקרבורטור.

.

איזה נקודה למחשבה בדיוק על זה שספריי ממיס כוס חד פעמי?

אתה רוצה לעשות ניסוי אמיתי? קח סתם אטם של קרבורטור אפילו משהו קרוע ומשומש שים אותו בכלי עמיד עם החומר ותן לו כמה שעות ותן לנו את תוצאות הניסוי זה יהיה ניסוי אמיתי עם הוחכות יפות.

אבל אתה המסת כוס חד פעמי ובה עם "הוחכות" שהחומר פוגע בקרבורטור מה הקשר?

אהבתי את הניסוי בלי קשר לקרבורטור הכיוון שלך לניסוי לא היה נכון וכל הכבוד ששיתפת אותנו ככה אנחנו מסבירים לך שטעית ותוכל לעשות לנו עוד ניסיונות כאלה לפעם הבאה על אמת.

ואתה צודק שכמעט ואף אחד לא מבצע ניסיונות ובודק לעומק את איכות ואמינות המוצרים שמוכרים לנו ואתה מאלה שכניראה אוהב ליבדוק וזה טוב ויפה, אשמח אם תבצע עוד ניסיונות ותשתף אותנו.

פורסם

אולי פספסת את הקטע הזה.

, ריססתי את זה גם על הגומי שאומנם הוא לא גומי של קרב' , ועכשיו אחרי חצי שעה הגומי ניהיה דביק כזה, כאילו הוא קצת התמוסס, ולצערי אין אפשרות לראות את זה כי צריך לגעת בגומי ולהרגיש שהוא ניהיה דביק.

נכון גומי של קרבורטור הרבה יותר עמיד מהגומי שלקחתי אבל החומר הזה לא אמור לבא במגע עם הגומיות בקרבורטור.

וכשהוא בא במגע לאורך זמן זה גורם לו בלאי גבוה, בלי קשר שהגומי אמור גם לעמוד בחום .

.

, נכון שהאטם של הקרבורטור עמיד יותר ממה שלקחתי , אני עדיין חושב שאפשר להשליך את מה שקרה לגומי הרגיל למה שיקרה לגומי של הקרבורטור,

פרטים בה"פ .

פורסם
ריססתי את זה גם על הגומי שאומנם הוא לא גומי של קרב' ,

לא פספסתי כלום.

זה ל גומי אמיתי-אין "הוחכות".

לך תדע אם הגומי שעשית איתו את הניסוי זהה או אפילו דומה לגומי של קרב', יתכן והגומי של קרב' עמיד מפני חומרים כאלה אין לדעת.

תהיה הוחכה חותכת אם תבצע את הניסוי על גומי אמיתי.

• תוכן חדש...