Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רדיו דיסק קנווד kdc-x789

מגבר soundstream lw-4.480

קומפוננטים של focal דגם 165a1

רמקולים 6*9 sound stream דגם ls692

המערכת מותקנת בסיאט איביזה נשמעת מאוד טוב וגם עלתה סבבה :-P

מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים על הציוד על השילוב איפה אפשר לשפר :wink:

פורסם

אם היא נשמעת טוב לדבריך, אז למה לשפר?

אם מי התייצעת לגבי רכישת הרכיבים?

בד"כ , ישנו מוטיב בפורום שלפני שמתקינים - שואלים.

אחרי ההתקנה, סתם יכול להיות שתתבאס, כי יגידו לך היית קונה ככה וככה וכו',

לענין: איפה סאב?

אם אתה מבסוט,תתחדש ותהנה,

(קצת ביקורתי) אבל לפי ההתרשמות ,מערכת סבבה .

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

קודם כל אמיל אין סאב והמערכת עלתה 3300 ש"ח

נכון שואלים לפני שמתקינים אבל אני לא צריך לספר לך מה זה ליסוע בלי מוסיקה באוטו :lol:[

חוץ מיזה יש לי את הפריבלגיה ללכת להחליף מה שאני רוצה

פורסם

זאת שאלה של תקציב ושל טעם אישי.

אתה אוהב פוקל? אתה אוהב את הסאונד של הרמקולים?

אז אם יהיה לך יותר תקציב אתה תוכל לקנות את הK2P בעתיד שהם הרבה יותר טובים או אולי אפילו אם יהיה לך הרבה הרבה יותר תקציב אתה תוכל לשדרג לאוטופיה או לפחות לK3P - אבל זה מערכות 3 חלקים וזאת סתם דוגמא למה אפשר לעשות עם תקציב.

השאלה היא אם בכלל יצא לך לשמוע רמקולים אחרים כמו ETON, הרץ, MBQ ריינבואו, מק-אודיו, מורל, DLS וכו' וכו' לפני שהחלטת או שסתם כך בגלל שמישהו אמר לך - קנית פוקל.

אין לך סאב ויש לך אחוריים שבטח צורחים מאחורה וגונבים את רוב ההצגה בשביל לתת באס, אבל אם אתה אוהב את זה אז תהנה ושיהיה לך טוב. אם אתה מחפש סאונד תחרותי או יותר נכון סאונד נכון יותר אז אתה רק בנקודת ההתחלה ורצוי שתקרא קצת הודעות בפורום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...