Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעקבות המקרה הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=183452&highlight=%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%95%D7%91%D7%94

ואיבחון הבעיה כמחשב ניהול מנוע תקול, אשר אין אפשרות לתקנו (החבר'ה ב gi-dub ניסו בשני מקומות).

אני מבקש את עזרתכם בניסיון למצוא מחשב שכזה בארץ, ואפילו בחו'ל. אם למישהו יש ספרות טכנית ויוכל להגיד לי את המק"ט יבורך.

מדובר על סיאט קורדובה קופה דגם "ספורט", מנוע AKL, שנת 2001.

אודה מאוד על עזרתכם,

משכנתא זה קל

פורסם

הם מתמחים בחלפי רכב משומשים למכוניות קונצרן פולקסווגן וכנראה שיוכלו לסייע לך:

"טי. ג'י. חלפים" שברח' הבנאי 21 (בצד ימין של המבנה) א.ת חולון, טל' 03-6500030

או 057-2322232 לתומר (שאיתו דברתי) או 057-2322233 לגיא.

אתרם הנו www.tg-parts.co.il

לאחר עוד בדיקה, אז יש כנראה מחשב כזה אצל "אלי את אלי דושי הזרקות דלק" שברח' המנוע 8 יפו,

טל' 03-6820841 ובקש את ג'קי.

ודא שיש ברשותך את כל המס' הקטלוגיים שרשומים עליו כדי שיוודא שאכן המחשב שאצלו מתאים.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רפי תודות, היה לג'קי מחשב כזה (אחרון לכרגע). המחיר היה סביר, והשירות היה אדיב במיוחד.

מומלץ להתעדכן איתו לכל מי שמחפש את המחשב השורר הזה : 6K0 906 019 או 5WP4883 03. הבנתי שזו בעיה בינ"ל של איביזות ופולו קלאסיק.

שוב תודה.

משכנתא זה קל

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי רכב זהה עם אותו דגם מנוע ואותו מחשב, וגם לי יש בעיה זהה לשלך.

רציתי לדעת כמה עלה לך החלק, ואיפה ביצעת את ההחלפה.

תודה מראש

• תוכן חדש...