Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע האחרון רציתי לראות כמה בדיוק אני יכול לסחוט ממיכל של 30 ליטר של הג'אסטי. עד עכשיו תמיד הייתי ממלא 30 ליטר ב420 קילומטר, אבל החלטתי להירגע ולא לעבור את ה100 בשום רגע שהוא. ביום שישי מילאתי את המיכל אחרי 530 קילומטר, אז זה עובד. בגלל זה החלטתי לאמץ סגנון נהיגה הרבה יותר רגוע ולא ללחוץ על האוטו מתי שלא צריך.

אתמול (יום שבת) נסעתי מהבית של אחותי לכיוון הקריות בכביש 75 (פוריסיס-יוקנעם). קצת אחרי זיכרון יעקב עקפתי מישהו שנסע על 80 אחרי שראיתי שאין אף אחד מאחורי. בדיוק כשעברתי אותו (תוך איתות מן הסתם) אוטו הגיע מאחורי (מאזדה 3) והתחיל לשחק עם האורות ועם הצופר תוך שהוא מתקדם ונדבק אלי.

עברתי את האוטו שעקפתי ועמדתי לחזור לנתיב שלי כשהדביל נכנס בין שנינו, עקף אותי מימין, צעק לי משהו לא ממש נחמד (לא שמעתי, הייתי עם מוזיקה) ואז חתך אותי ובלם עד שירדתי ל50 קמ"ש.

את העקיפה עצמה עשיתי בערך על מאה, ומי שנוהג בג'אסטי יודע שהאוטו לא מבסוט מזה בעליות האלו.

חזרתי למהירות שלי (90) ולנתיב הימני כי חשבתי שזה סוף הסיפור, אבל הדביל התחיל לנסוע צמוד אלי וממש ניסה להוריד אותי מהכביש. הסתכלתי עליו והיו שני ערסים באוטו שחייכו ועשו תנועות של "פתח את החלון, אני לא ארביץ לך". פשוט הסתכלתי קדימה וחיכיתי שייגמר להם הכיף והם יילכו להם.

ראיתי שזה לא קורה אז האטתי ל70 ונסעתי מאחורי משאית, אבל אז הם גם האטו ורצו לפגוע בי.

בדיוק הגעתי לירידה שאחרי המחלף של דלית אל כרמל אז שמתי גז בשביל לראות אם הם יעזבו אותי בשקט, ואיבדתי אותם לדקה בערך. ביוקנעם נעמדתי ברמזור, התקשרתי לאמא שלי, הקראתי לה את המספר שלו, הסתכלתי במראה וראיתי שהאידיוט יורד מהאוטו ורץ לכיווני. בדיוק אז התחלף האור אז נסעתי משם מהר. עכשיו כבר היו עוד מכוניות על הכביש. כל הזמן השארתי מספיק מקום ביני והרכב שלפני בשביל התחמקות.

בצומת הבאה הוא שוב ירד מהאוטו, אז שמתי רוורס בשביל לפחות לדפוק לו את הרדיאטור אם הוא מגיע אלי, ושוב אותו סיפור, התחלף הרמזור.

אז כבר הייתי עם המשטרה בטלפון וסיפרתי להם הכל כולל הפרטים שלו, אז הם אמרו שאין בעיה ושהם ילכדו אותו אחר כך, אבל שאני אשאר על הקו איתם כל הזמן. כל הזמן הזה בין צומת העמקים ויגור נסעתי בצד של רכב אחר על 120 בשביל שהם לא יוכלו לעקוף אותי, כי כל פעם שהם עקפו אותי הם ניסו להוריד אותי מהכביש.

כשהגעתי ליגור עשיתי כאילו שאני ממשיך ישר אבל ברגע האחרון הם פנו וכמעט נכנסו ברמזור (חבל שלא).

אז הם הצליחו לעקוף אותי מימין אז ניסיתי לדחוף אותם על הגדר אבל הם התחמקו ובלמו. בצומת הבאה חשבתי שאיבדתי אותם ושהם פנו לקרית אתא, אז אמרתי לשוטר שאני פשוט אגיע לתחנה להתלונן עליהם, והוא ניתק. אחרי דקה בערך הם השיגו אותי בערך על 180 (אני הייתי על 120) והמשיכו עם השטויות שלהם. התקשרתי למשטרה. בצומת סומך החרא ירד מהאוטו שוב אבל לא הספיק להגיע אלי. אגב, כל הזמן הזה השוטרים שומעים כל מה שהולך ואת התיאורים שלי.

הם המשיכו לעקוב אחרי עד הקריון וחסמו אותי בצומת. אז הם הסתכלו עלי במבט של ערסים "אני לא ארביץ לך" וסימנו לי שאני מת ושאפתח את החלון. ניסיתי לא להסתכל עליהם יותר מדי והראיתי להם שאני בטלפון. אז הרמזור התחלף, צילמתי אותם (עם פלאש בכוונה, שיקלטו שיש לי את התאור ואת המספר שלהם) והמשכתי לנסוע. אחרי שני צמתים הם פנו כי הם קלטו שאני מדבר עם המשטרה.

סיכום:

יש אנשים שצריך להוריד מהכביש ומהרחוב. אני מתחיל להיות מאוד לא סבלני עם עבריינים כאלו ואין לי שום בעיה שיפגעו בהם בכל צורה אפשרית. אני מוכן שהמשטרה תעצור אותי שלוש פעמים ביום לבדיקה אבל שהחארות האלו לא יהיו על הכביש או במדינה שלי.

הלכתי למשטרה והתלוננתי, אבל אני לא יודע מה יעשו עם זה.

הנה הדף שנתנו לי. הוא ממש לא מספק, אבל אני אמשיך להתעדכן עם מה שקרה שם.

זאת, אגב, הפעם האחרונה שאני עולה לאוטו בלי נשק כלשהו.

מהיום מישהו מנסה להוריד אותי מהכביש בצורה אלימה? הוא יקבל יריה בכל השמשות.

עכשיו אני רציני לגבי קניית רוגטקה מקצועית.

Tluna.jpg

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוסי יוסי.. , אתה לא נוסע באוטו הנכון!! , אני מוכן להתערב שאם היתה נוסע ב-X5 שחורה , סיויק שחורה או משהו אמריקאי גדול ( רצוי גם גבוה ) הם לא היו מנסים את זה.. , ( כמובן שעם X5 או משהו אמריקאי הם גם לא היו מנסים להוריד אותך מהכביש ) :twisted:

אלכס. ( שכמוך , שונא ערסים )

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

וואי מקרה לא נעים בשביל יום שבת רגוע, אני איתך בנוגע לפגיעה רצינית בעברייני תנועה למיניהם.

בתקווה שיתפסו אותם,

התאוששות קלה מהמקרה, דן.

פורסם

יוסי, מלחיץ...

אם הם על מאזדה 3 - הם בטח ערסים ליסינג, עצור בצד ודפוק להם מכות

מצד שני, פח של ג'אסטי - יותר עמיד מפח של מאזדה...נגיעה קטנה - וגדר ההפרדה תעשה את השער.:)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

איפה המשטרה שצריכים אותה? יצאת בזול, המוקדן הליצן שדיברת איתו בטלפון, שברוב נכותו לא הצליח להכווין אליך ניידת יכול היה באותה המידה לתת לך דוח על שימוש בטלפון סלולרי בזמן נהיגה :wink: . אתה ידע מה הכי עצוב? תנסה לעשות את הנתיב שורץ המשטרות הזה בשנית, ונראה אם לא עוצרים אותך לפחות פעם אחת לביקורת רשיונות. אני מהמר על צומת יגור.

פורסם

באמת מוזר ומלחיץ!

אני לעומתך הייתי מתייאש ובאחד מהפעמים שהוא ירד מהאוטו,

הייתי יורד גם ומנסה להבין מה הוא רוצה! (עם דגש על ה"להבין"):evil:

פורסם

קרה לי מקרה דומה. לא מאזדה 3 מרצדס 3 דלתות. התחיל להצמד עליי ולהתחיל עם אשתי. :S

ממחלף נתניה עד גלילות.

נסעתי לאט - נסעתי מהר - שום דבר.

נסעתי אחרי משאית לאט, עקפתי ולא לנער אותם (היו הרבה מכוניות על הכביש + הוא שלושה נתיבים).

אישתי כמובן נלחצה. לא היו סוללות להתקשר למשטרה, בסוף איכשהו התחמקתי מהם בעליה לגלילות (הם חשבו שאני אמשיך ישר על נמיר אבל בשניה אחרונה הצלחתי להתחמק) בהחלט חוויה מפחידה שהייתי מעדיף לוותר עליה.

אני מסכים בהחלט עם המשפטים האחרונים שלך בעיקר עם "אני מוכן שהמשטרה תעצור אותי שלוש פעמים ביום לבדיקה אבל שהחארות האלו לא יהיו על הכביש או במדינה שלי"

:(

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם
בכביש 75 (פוריסיס-יוקנעם).

בצומת הבאה הוא שוב ירד מהאוטו, אז שמתי רוורס בשביל לפחות לדפוק לו את הרדיאטור אם הוא מגיע אלי, ושוב אותו סיפור.

זאת, אגב, הפעם האחרונה שאני עולה לאוטו בלי נשק כלשהו.

מהיום מישהו מנסה להוריד אותי מהכביש בצורה אלימה? הוא יקבל יריה בכל השמשות.

קודם כל, הצומת היא פוריידיס והכביש בינה לבין יוקנעם הוא כביש 70.

חוצמזה, אם יורשה לי, וסליחה מראש על הטון הביקורתי, משפטים כמו הנ"ל לא הופכים אותך ליותר טוב מהחבר'ה שחתכו אותך. אתה לוקח יותר מידי קשה כל ערס קטן, ונכנס לעצבים מכל דבר שקורה לך. אל תתפלא כשתיפול על ערס יותר עצבני וחזק ממך שיממש את האיום שלו להכניס לך מכות :borg:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יוסי היקר , נראה לי שכדאי שתפתח בלוג במקום להפציץ אותנו כל יומיים בהודעות

על חייך הסוערים..... :type:

ותחשוב על זה......

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

זה כביש עם מלא מצלמות. איך נסעתם שם במהירויות האלה ולא פינקו אותכם באיזה פלאש?

ובאמת עם אנשים כאלה עדיף להתעלם לחלוטין מהם לא להפנות מבט לא להגביר \ להקטין את המהירות. אם לא היית נענה למשחקים שלהם הם היו עוזבים אותך. מנסיון (והקליאו שלי לא מגיעה ל120 קמ"ש זה קצת יותר בעייתי).

Pajero, Clio

And my spectacular Megane:king:

פורסם

די מפחיד ,האמת, מה שקרה לך, וגם קצת מוזר.

האוטו מן הסתם של ההורים שלהם, לא אכפת להם לדפוק אותו ולהרוס אותו?

זה שהם ניסו להוריד אותך מהכביש כבר לא נחשב ל'משחקים' וזה מאוד מעצבן לדעת שיש אנשים שמשחקים עם חיים של אנשים אחרים.אם היית מאבד שליטה ונכנס בגדר/קיר/עמוד אז היינו רואים אותם בוכים ומצטערים.

בכל מקרה, צריך שיהיה באוטו כלי להגנה עצמית כלשהי ושיהיה בהישג היד.אין לדעת מה תפגוש על הכביש.

אגב, אולי אלה החברים של זה שניסה לגנוב לך סמל?...

פורסם

שלום יוסי, לי קרה מקרה דומה רק בתוך חיפה. לא רוצה להתעמק בדברים.

לדעתי כדאי שתפרסם את מספר הרכב כאן בפורום כדי שאני או עוד אנשים כמונו לא יתקלו במפגר הזה, ואולי נעזור למשטרה ללכוד אותו.

בכבוד רב אחד שאיכפת לו.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם
באמת מוזר ומלחיץ!

אני לעומתך הייתי מתייאש ובאחד מהפעמים שהוא ירד מהאוטו,

הייתי יורד גם ומנסה להבין מה הוא רוצה! (עם דגש על ה"להבין"):evil:

אתה נורמאלי?

אתה חושב שכל אחד רוצה לנהל דו שיח עם השני?

מה אם לבן אדם היה סכין/אקדח?

צחוק או לא, אני כבר התחלתי לחפש אלת בייסבול (שמעתי כבר על יותר מדי אנשים שיש להם אחת ברכב).

פורסם
שלום יוסי, לי קרה מקרה דומה רק בתוך חיפה. לא רוצה להתעמק בדברים.

לדעתי כדאי שתפרסם את מספר הרכב כאן בפורום כדי שאני או עוד אנשים כמונו לא יתקלו במפגר הזה, ואולי נעזור למשטרה ללכוד אותו.

בכבוד רב אחד שאיכפת לו.

מקס.

במקרה הזה מספר הרכב לא ממש יעזור פה לאף אחד.

אני רק יוצא מהחניה בבית- אני רואה 7 מאזדה 3 מולי. להתחיל להסתכל על כל מספר הרכב של כל מאזדה 3 זה כמו לחפש מישו שקוראים לו מחמוד באיזה כפר אנערף.

Pajero, Clio

And my spectacular Megane:king:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...