Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פורד אסקורט 1600 שעברה טיפול ראש מנוע... פתאום לאחר הטיפול נדלקה לי נורה של לחץ שמן רק במצב סרק ובטורים נמוכים לאחר דיבור עם המוסכניק הוא אמר לי שצריך לעשות ניקוי באגן שמן... עשינו ניקוי ואכן זה נעלם. לפני יומיים חזרה שוב הנורה אבל הפעם רק מתי שהמנוע כבר חם.. ובנוסף לפעמים קופץ לי שמן דרך המדיד

מה זה אומר שצריך לעשות ניקוי עוד פעם?

נ.ב. שמן יש, פילטר החלפתי, קרטר נוקה.

בשביל כבוד, צריך לעבוד!

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טבעות השמן בבוכנות מנועך תפוס ,עקב הצטברות בוצה אשר גרמה לטבעת הבוכנה להתפס בחריץ הבוכנה

יש לבצע פלאשינג מחברה מוכרת על ההוראות המדויקות שעל הקופסה ,או לחילופין מוסך שמתמחה בהליך זה

וכנל אינפוזיה לסעפת ותאי השריפה בלבד

יגאל

פורסם

פלאשינג מתבצע ע"י ריקון השמן הישן , מילוי בחומר הפלאש , אם אני לא טועה אז לשפוך קצת שמן נקי למיכל של הפלאש כדי לקחת את שאריות החומר , ולהפעיל את המנוע לכמה דק' ואח"כ לרוקן את השמן , אבל זה יכול לגרום לסתימות לא רצויות,

וחוץ מזה אולי אתה משתמש בצמיגות לא נכונה?

או שכדאי לבדוק את תקינות משאבת השמן ובמידת הצורך לבצע שיפוץ

מניסיון שלי במצב כזה זה קרה לי אחרי שהיתה לי סתימה באגן השמן , ואחרי שסידרו אותה אז היתה את הבעיה של חוסר לחץ כשהמנוע חם ועומד בסרק הפיתרון היה החלפת שמן, מה גם שאכשהוא התברר שהשמן שיצא מהמנוע שלי היה ממש כמו מים,ללא צמיגות, וזה היה אולי חצי שנה אחרי המקרה של הסתימה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

נשמע הגיוני..

המליצו לבדוק את המשאבה לכול מקרה יכול להיות שהיא לא מספקת מספיק לחץ..

אבל שוב באה השאלה למה זה קורה דווקא מתי שהמנוע חם ובטורים נמוכים מאוד בסביבות 800-1000?

בשביל כבוד, צריך לעבוד!

פורסם

איזה שמן יתאים למנוע שלי...?

אסקורט 1600 שנת 88 קרבורטור וובר?

היות וזה רכ ב ישן אמרו לי לשים 20\50

אבל יש פה אנשים בפורום שהמליצו לי על 10\40 חצי סינטטי בגלל השיפוץ ראש...

איזה מהם כדי לשפוך?

בשביל כבוד, צריך לעבוד!

פורסם
טבעות השמן בבוכנות מנועך תפוס ,עקב הצטברות בוצה אשר גרמה לטבעת הבוכנה להתפס בחריץ הבוכנה

יש לבצע פלאשינג מחברה מוכרת על ההוראות המדויקות שעל הקופסה ,או לחילופין מוסך שמתמחה בהליך זה

וכנל אינפוזיה לסעפת ותאי השריפה בלבד

יגאל

דבר ראשון - בצע את אשר כתב " יגאל " - " פלאשינג " העלות זולה, וכנראה זה הפיתרון .

אם לא תפתר הבעיה - בדוק משאבת שמן .

בהצלחה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אבל שוב באה השאלה למה זה קורה דווקא מתי שהמנוע חם ובטורים נמוכים מאוד בסביבות 800-1000?

במנוע קר, המשאבה עובדת חזק יותר כשאתה מניע את הרכב. ישר אחרי ההנעה המשאבה עובדת בלחץ גבוה, ולאחר כמה דקות הלחץ מתחיל לרדת ובמצב עמידה כשהרכב חם, אז לחץ השמן נמוך אך עדיין יש הזרמת שמן למנוע,

ייתכן ויש סתימה איפה שהוא שכאשר המנוע חם ולחץ השמן נמוך, הסתימה הקטנה הזו מונעת מכמות השמן הקטנה להגיע למנוע,

.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
במנוע קר, המשאבה עובדת חזק יותר כשאתה מניע את הרכב. ישר אחרי ההנעה המשאבה עובדת בלחץ גבוה, ולאחר כמה דקות הלחץ מתחיל לרדת ובמצב עמידה כשהרכב חם, אז לחץ השמן נמוך אך עדיין יש הזרמת שמן למנוע,

ייתכן ויש סתימה איפה שהוא שכאשר המנוע חם ולחץ השמן נמוך, הסתימה הקטנה הזו מונעת מכמות השמן הקטנה להגיע למנוע,

.

שלום.

כול מה שסימנתי בכחול שגוי ולא נכון או לא מדויק.

אין כזה דבר משאבת שמן עובדת חזק יותר או חלש יותר!!!

אם יש סתימה במערכת לחץ השמן הלחץ יעלה ולא ירד!!!

מה כן כאשר המנוע קר השמן יותר סמיך ואז הנורה ניכבת וכאשר המנוע מיתחמם השמן נהיה יותר דליל ואז המנורה נידלקת.

לעינינינו. האים יש נקישות או רעש כול שהוא מהמנוע?

תריח את השמן ותנסה להבחין אם יש ריח של דלק [משאבת דלק מקולקלת יכולה להעביר דלק לשמן המנוע ולדלל אותו ולגרום לתופעה]

תיתכן גם בעיה במשאבת השמן או חופש בגלגלי השינים או פורק לחץ חלש או הקפיץ של הפורק חלש או שבור.

ברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אבדוק אפשרויות אלו..

בנוסף אם כבר מדברים לגבי לחץ...

אני תמיד שומע רעש של לחץ שיוצא מאיזשהוא מקום.. בעל הרכב הקודם אמר שהוא יסתדר עם זה כך...

השאלה האם בפורד אסקורט אריקה מדגם זה, אכן המצב צריך להיות.. אני מאמין שזהוא הוואקום של מערכת המנוע.

מה ניתן לעשות במקרה זה?

חברה ממש ממש תודה לכם על העזרה... א-י-ן ע-ל-י-כ-ם !-!-!

בשביל כבוד, צריך לעבוד!

פורסם

מחזק את דברי חברי בני ל. ואת דברי חברי דניאל, ומוסיף ניתן לבדוק בקלות חשד לשמן מדולל בדלק, על ידי בדיקת מפלס שמן מנוע במנוע קר, במידה ומתגלה כמות שמן גבוהה באופן חריג, השמן דליל כמים ומסריח בדלק, אבחנתו של חברי בני ל. קלעה למטרה, ובמקרה כזה יש להחליף משאבת דלק, להחליף שמן מחדש לצמיגות 20/50 מינרלי, והחלפת מסנן שמן.

בשלב זה הייתי נמנע מביצוע פלשינג, אלא אם יתברר בוודאות שטבעות השמן תפוסות.

יש לבדוק גם חשד לצינור נשם סתום.

נא חזור מחר לעדכון.

בברכת חג חנוכה שמח.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בדקתי את השמן... אכן יש מעל למקסימום ויש בו טיפה ריח של דלק...

אבל זה לא מסתדר לי עם המשאבת דלק, הרי החליפו לי אותה לפני שבועיים.

הגיוני שתתקלקל בזמן הקצר הזה?

ובני, אין נקישות במנוע המנוע שקט כמעט כמו דג...

בשביל כבוד, צריך לעבוד!

• תוכן חדש...