Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בשליפה מאולתרת מהגלריה

http://www.carsforum.co.il/gallery/index.php?n=544

החתיכת פלסטיק שבחלק העליון של הפנס נקראת גבה.

נפוצה יותר באוכלוסיית הערסים :wink:

חבל שאתה מכליל את כולם! אני אישית אוהב את המראה של ה"גבות" על האוטו,אם אתה לא אוהב אז לא צריך לצאת בהצהרות סתמיות שעושות הכללה.

M1.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

ולמיצובישי הזו יש מראה ערסי,

דעתי הושפעה מהמדבקה על השימשה ובעיקר מהגבות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
חבל שאתה מכליל את כולם! אני אישית אוהב את המראה של ה"גבות" על האוטו,אם אתה לא אוהב אז לא צריך לצאת בהצהרות סתמיות שעושות הכללה.

מכליל או לא, מה שאמרתי זה נכון.

הביתשימושי שבתמונה היא מכונית של ערסים, לא סתם היא נראית ככה.

פורסם

גם אם אתה אוהב גבות זה עדיין לא אומר שהן לא חביבות הערסים לדורותיהם. אין סתירה בני הדברים.

נכון להיום, אני מכיר אדם אחד שבהחלט לא עונה להגדרה של ערס שיש לו גבות ברכב. העניין הוא שהגבות הותקנו ע"י בעליו הקודמים של הרכב שאם לא הייתי חושש שאואשם בגזענות, הייתי מציין את מוצאו (רמז: בראש השנה הוא לא אכל גפילטע פיש).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

דווקא המיצובישי היא בין הרכבים היותר יפים שראיתי בארץ, בטעם טוב!

ולא לכל אוטו זה מכער!

יש מכוניות שזה פשוט לא מתאים, באמת שאין צורך להכליל!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם
דווקא המיצובישי היא בין הרכבים היותר יפים שראיתי בארץ

קראתי את זה לפחות שלוש פעמים ואני עדיין מנסה למצוא את הקטע המצחיק (אלא אם כן יש לך מקלדת ברייל)

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

גבות זה לא לערסים! הסיבה שנוצר הרושם שגבות זה לערסים בלבד היא שגבות הן אחד השיפורים הקוסמטיים הזולים ביותר ומכאן ולקשר לערסים תקישו בעצמכם :-).

אני אישית אשכנזי בלוק ומשלם מס אשכנזים בכל טרנזאקציה שעשיתי מאז ומעולם, ובכל זאת מצאתי שגבות מחמיאות מאד לחלק מהרכבים. הלאון היא דוגמא אחת:

1MP1010018.jpg

פורסם

גבות זה גורם לרכב להיראות ערסי, ואני אומר את זה בתור הבעלים (לשעבר) של הגולף הכחולה שבתמונה.

החל מהיום הראשון שהגולף היתה אצלי רציתי להוריד אותן אבל חששתי שאי אפשר יהיה לנקות את הדבק מהפנס,

עקב חלקים נוספים שהיו מודבקים על הרכב באמצעות דבק זגגים שחור שמפעפע לתוך הצבע ולא ניתן להסרה. (ספויילרים, גריל קדמי מכוער וערסי וכו'...)

המיצובישי היתה בטוב טעם (אני זוכר את שלבי השיפוץ שלה) עד שהגיעו המדבקות, הגבות, והחלונות השחורים( אאל"ט) שגרמו לה להיראות פשוט ערסית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מכליל או לא, מה שאמרתי זה נכון.

הביתשימושי שבתמונה היא מכונית של ערסים, לא סתם היא נראית ככה.

בית שימוש?

אתה תמשיך לנהוג על האוטו של אבא....

עד שיבוא היום שאתה תקנה משו שהוא מעל הרמה של "בית שימוש".

מה זה ערסים? מי זה ערסים?

בטח כל אלה שקוראים להם ערסים הם אלה שקיבלו מאותם ערסים כפות.

פורסם
בית שימוש?

אתה תמשיך לנהוג על האוטו של אבא....

כן, אני אמשיך לנהוג באוטו של אבא (ואמא) ויהנה מכל רגע (עכשיו גשמים, עוד יותר כיף :lol:).

עד שיבוא היום שאתה תקנה משו שהוא מעל הרמה של "בית שימוש".

מי ישמע איזה אתגר זה לקנות מכונית טובה יותר ממיצובישי לנסר.

לא קיימת מכונית טובה יותר.

מה זה ערסים? מי זה ערסים?

ערסים הם חבורת קופים שמסתובבים בחבורות ועושים הרבה רעש.

בטח כל אלה שקוראים להם ערסים הם אלה שקיבלו מאותם ערסים כפות.

הצחקת אותי :lol:

פורסם

ערסים מבחינת הרבה אנשים פה נקבעים לפי הרכב שלהם ולפי צורת הלבוש והדיבור שלהם.

תצאו כבר מהבועה שלכם,אם יש לי גבות ברכב אני ערס?

אם יש לי גורמט על הצוואר אני ערס?

דרך אגב,מי ששופט אחרים הוא זה שצריך לשפוט את עצמו.

בברכת שבת שלום לכולם!

גם לערסים,גם לאשכנזים,להודים,לאתיופים,למרוקאים,וגם ולחביבים עליי לתימנים :wink:

פורסם
תודה לך, ומה זה חצאיות משהו כזה?

2.ואיך קוראים לחלק שיש מתחת לדלתות לכל אורך הרכב בין הגלגלים?

עד עכשיו היה הכל טוב ויפה, מה אתם ילדים קטנים? ערסים לא ערסים,עם יש לי גורמט צמיד טבעת חולצת וי ונעליים לבנות אני ערס? אז אתם רוצים לומר לי שילד הכי חנון בעולם יכול לקנות בגדים ופתאום לא ידעו בו? לא ניראלי,

פה יסתיים הוויכוח המטופש שלכם על ערסים וכ',

עכשיו תענו לי על השאלה בבקשה במקום להתווכח כמו קטנים,

תודה לך, ומה זה חצאיות משהו כזה?

2.ואיך קוראים לחלק שיש מתחת לדלתות לכל אורך הרכב בין הגלגלים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...