Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר הביא לי טלפון של בחור אשר מחדש פנסים לרכב, הפנסים של הפונטו היו במצב עגום כפי שניתן לראות בתמונות, לאחר החידוש הם ניראים כמו חדשים, הופתעתי ממש מהתוצאה.

המחיר היה ממש זול.

כך הפנס ניראה לפני החידוש.

04122007029kb7.jpg

באמצע העבודה.

04122007030ay9.jpg

פנס אחד לפני ואחד אחרי

04122007031ju5.jpg

ככה זה ניראה בסיום.

04122007032nu3.jpg

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הי,

יש לי קליאו וגם הוא סבל מפנסים עכורים.

אחרי שהפגשתי בינו לבין אבנר - הפנסים כמו חדשים!

אבנר מקצועי, משקיען ואדם נחמד מאוד.

בקיצור - מומלץ בחום.

שווה לכיס וכף במראה.

תודה.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

אז גם אצלי הפנסים העכירו "מעט" יצרתי קשר

עם אבנר, במקרה הוא גם היה באיזור שלי (פ"ת)

ותוך כשעה הוא כבר עבד על האוטו. המחיר נוח, אבנר

איש נחמד מאוד והכי חשוב עבודה מקצועית ומעולה.

תתרשמו מהתמונות לבד.

CIMG3760.jpg

CIMG3762.jpg

CIMG3765.jpg

CIMG3773.jpg

פורסם

נחמד ביותר, צריך להרים לו טלפון מתישהו, בטסט הקודם הכשילו אותי על אורות חלשים כי הפלסטיקים היו עכורים, במוסך אמרו שיחליפו אותם אבל לא הצליחו למצוא, בסוף ניקו כמה שאפשר והחליפו לנורות חזקות יותר. טוב לדעת שאפשר לחדש את הפנסים ברמה כזאת. השאלה היא, אם על 2 פנסים הוא לוקח 200 ש"ח כמה הוא יקח על 4 פנסים? :lol:

פורסם
נחמד ביותר, צריך להרים לו טלפון מתישהו, בטסט הקודם הכשילו אותי על אורות חלשים כי הפלסטיקים היו עכורים, במוסך אמרו שיחליפו אותם אבל לא הצליחו למצוא, בסוף ניקו כמה שאפשר והחליפו לנורות חזקות יותר. טוב לדעת שאפשר לחדש את הפנסים ברמה כזאת. השאלה היא, אם על 2 פנסים הוא לוקח 200 ש"ח כמה הוא יקח על 4 פנסים? :lol:

אם הנך מתכוון לרנו 9/11, אזי עדשת פנסיך עשוייה זכוכית ולא פלסטיק. ברכב זה יש צורך להחליף את הפנס עקב עכירות/עמימות הרפלקטור.

• תוכן חדש...