Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני קניתי אופל אסטרה 2001 דיזל, כפי שאני יודע שברכב שהוא דיזל ,

לפני ההצתה חייבת להידלק מנורה אם ציור של סליל (חימום מצתים).

אצלי לא מופיעה שום מנורה אם סליל, לא ליפני ההצתה ולא אחרי ההצתה.

השאלה היא אם קיימת בכלל המנורה?

ואם כן, למה היא לא דולקת?

תודה מראש.

פורסם

זה תקין.

במכוניתך יש מע' הזרקה ישירה של סולר ומצתי החימום קיימים, אך פועלים רק מתחת ל 10- מעלות צלסיוס (סיביר לדוגמא) וגם אז לא לצורכי חימום קדם להנעת המנוע, אלא גם כשהוא כבר פועל, להפחתת זיהום אויר.

זה נמסר לי מחבר הפורום יוגב מ "שרותי רכב בארי" המתמחה במכוניות אופל אסטרה דיזל (יש להם צי כזה).

תתחדש וברוך המצטרף לפורום - רפי לין :-)

פורסם
זה תקין.

במכוניתך יש מע' הזרקה ישירה של סולר ומצתי החימום קיימים, אך פועלים רק מתחת ל 10- מעלות צלסיוס (סיביר לדוגמא) וגם אז לא לצורכי חימום קדם להנעת המנוע, אלא גם כשהוא כבר פועל, להפחתת זיהום אויר.

זה נמסר לי מחבר הפורום יוגב מ "שרותי רכב בארי" המתמחה במכוניות אופל אסטרה דיזל (יש להם צי כזה).

תתחדש וברוך המצטרף לפורום - רפי לין :-)

נכון מאוד ..........תשובה עניינית לגמריי

יש לך מושג בתקלות אחרות באופל אסטרה דיזל?

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

אכן באופל מותקנת משאבת VP44 שהיא מאד אמינה אך רגישה כמו שאר המשאבות החדישות לאיכות הסולר - סולר לא תקני פוגם בה ובמרססים.

רוב התקלות במע באופל נובעות ממשיכות אוויר מצנרת הדלק המוזרה המותקנת ברכב ומגומיות האטימה בחיבור של מרססי הדלק ללחיבורי הזנה.- ( שילוב מוזר של מרססי בוש עם מתאם של GM ) הנובע ממיקום הנדסי של המרססים במרכז חלל השריפה.

בסה"כ משאבה חכמה ואמינה.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

ממה שידוע לי שיפוץ משאבת סולר באסטרה יעלה סדר גודל של 7-9 אלף ש"ח.

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

גם "דיזל השרון" בנתניה משפצים משאבות כאלו, בביקור האחרון שלי אצלהם ביררתי לגבי משאבה משופצת כזו, כולל פירוק והרכבה משהו כמו 5000 ש"ח לפני מעמ.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

יש לי אופל אסטרה דיזל 99 ולפני פחות משנה התקלקלה משאבת הסולר. החלפת משאבת סולר במוסכי UMI עולה 9870 ש"ח המשאבה מסוג VP44 לא משופצת בארצנו אלא בבוש בגרמניה (כך נמסר לי מדיזל רוטור בת"א) גם שדיברתי עם בוש בראשל"צ הם טענו שלא משפצים ושאין להם חלפים למשאבה הזאת.

בסופו של דבר קניתי משאבה אחרי שיפוץ בעלות של 5K ש"ח ופירוק והרכבה בUMI בעלות של 2Kש"ח אחרי שהרכב עמד חודש רק על בירורים וחיפוש הוזלת עלויות.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש לי פולו קלאסיק דיזל, תיקון של המשאבה עלה לי 1700 ש"ח .

חדש ?עדיף לא לדעת את המחיר.

אחרי התיקון ,חשוב מאוד לכוון את המשאבה ע"י מחשב ,על מנת שלא תיגדל תצרוכת הדלק . (תקנו אותי עם אני טועה ).

• תוכן חדש...