Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בן 59, 250 סמ''ק, יליד גרמניה, שחור, חלום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כותב את ההודעה הזו כהודעה רטרואקטיבית.

ביום שישי הייתי האדם המאושר ביותר על כבישי ישראל , הגשמתי חלום בן 9 שנים , ולאמא שלי חלום בן 50 שנים בערך.

סבא שלי , מנוחתו עדן , היה אספן אופנועים (ומכוניות) בימיה היפים של בוקרשט ואמא שלי זוכרת אופנוע אחד כספציפי שסבא היה נוהג להוציא את המשפחה לטיולים איתו .

היה זה אופנוע ZUNDAPP KS800 עם סירת צד , סבא היה רוכב כאשר דודה שלי היתה מורכבת מאחוריו ואמא שלי יושבת על ברכי סבתא שלי בסירת צד.

לאמא שלי נחרט אימג' הלוגו של הZUNDAPP ולפי זה הצלחנו לעלות על הדגם הספציפי שהיה לסבא באותה תקופה.

לענייננו ,

לפי תשע שנים התחלתי בחיפושים אחרי אופנוע שכזה , נברתי .. התיידדתי עם אספנים מוכרים בארץ , אנשים מבוגרים ובד"כ מאוד נחמדים ואוהבים לעזור, במיוחד לאיש צעיר עם סיפור מעניין כזה.

אחרי הפניות מאחד לשני בסגנון "לאבריימל'ה היה כזה בשנת 74 , לך אליו" .. ראיתי המון אופנועים אבל רק אחד מהם היה ZUNDAPP בדיוק כמו שאני מחפש והוא לא ימכר .

אחרי שהבנתי גם אני וגם אותם אנשים שעזרו לי שKS 800 אני כנראה לא אמצא , הרחבתי את החיפושים לכל ZUNDAPP שאני אמצא ולפני כמה שנים נתקלתי בDB250 של איש מבוגר שמעדיף למכור את מצבת אישתו לפני שימכור את הZUNDAPP , אבל הסכים לעזור לי בכל מה שקשור בלמצוא.

עברו שנים .. ועוד קצת שנים .. ועוד קצת... ואז משום מקום לפני חצי שנה קפץ אופנוע כזה למכירה (DB250) .

האופנוע אותר והתחיל המשא ומתן שנגמר ביום שישי האחרון !

האופנוע אוחסן בבית הורי בי-ם במקום טוב סגור וילך לישון בשנים הקרובות.

אני אתן קצת לעיניים לדבר במקום לאצבעות , אני מאושר..

norm_D5DB85B17A6E40B5AA7C36FD063126BE.JPG

norm_BCE67020C05740DF9CA4292BA8E189C4.JPG

norm_D8A905EB7DDC42BC8CFB2AC670070DDB.JPG

norm_33E340458C8C4FA9ACE0B5570C772128.JPG

קצת פרטים :

מודל 1949

טסט אחרון 1982

כל החלקים קיימים

מצב יותר מסביר

תודה,

אדריאן.:-)

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזל טוב

שמח בישבילך שהגשמת חלום. נראה שהוא יזדקק לשיפוץ בחלודה כי היא פשוט שולטת באופנוע יותר מהכל, אבל זה רק חלודה אז זה בסדר, לך תדע אולי כשתסיים לשפץ אותו תמצא לעצמך ZUNDAPP KS800.

אז שוב מזל טוב וכשתיהיה מוכן לשפץ אותו לך על זה.

פורסם

משתתף בשמחתך, אין כמו גורטאה חלודה עם עבר מזהיר ועתיד בהיר, לשפר הרגשתו של בן אדם, בתנאי שהוא נגוע כמנו במחלה...המון הצלחה בשיפוץ ועל פי התמונות ניראה מבטיח, י-ם ממש מרחק יריקה מכאן, אז כל עזרה שתרצה אני מעבר לדלת-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
משתתף בשמחתך, אין כמו גורטאה חלודה עם עבר מזהיר ועתיד בהיר, לשפר הרגשתו של בן אדם, בתנאי שהוא נגוע כמנו במחלה...המון הצלחה בשיפוץ ועל פי התמונות ניראה מבטיח, י-ם ממש מרחק יריקה מכאן, אז כל עזרה שתרצה אני מעבר לדלת-רן

אפילו אם תירק לעצמך על הנעל.

*תודה:-)

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם
מזל טוב.

מתי אתה מתכוון להתחיל בשיפוץ?

ברגע שאסיים את האופנוע הנוכחי (TL1000S) , אוכל להתפנות לZUNDAPP ,

קודם כל במחשבה , ואז בלימוד ורק אח"כ בליקוט חלקים (= $$ :roll:).

בהחלט העדכן ותודה לכל המאחלים .

פורסם

ביום שישי הייתי האדם המאושר ביותר על כבישי ישראל , הגשמתי חלום בן 9 שנים , ולאמא שלי חלום בן 50 שנים בערך.

זה הכי חשוב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ברגע שאסיים את האופנוע הנוכחי (TL1000S) , אוכל להתפנות לZUNDAPP ,

קודם כל במחשבה , ואז בלימוד ורק אח"כ בליקוט חלקים (= $$ :roll:).

בהחלט העדכן ותודה לכל המאחלים .

אחלה!8) תתחדש, מזל טוב על החלום! בינתיים תנסה לשים עליו שמן לדעתי או משהו, שלא יחליד יותר! ת'כף זאב יכנס, בטח יהיה לו מה להגיד על האופנוע הזה! נראה מעניין לאללה! ומה אתה כבר עושה עם ה-TL, אגב- יש בו מה לשפר?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...