Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר טירוף הגשמים הקטלני שעבר עלינו שמתי לב לאדים שהחלו להצטבר באחד מפנסיי הקידמיים. האם יש דרך לטפל בדבר חוץ מהחלפת פנס יקרה ? שמתי לב לחור קטן באיטום הפנס והוא נסתם כרגע ככה שאדים נוספים מים לא אמורים לחדור, אבל האם ניתן לטפל באדים הקיימים שכרגע מאד הורסים את התאורה ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

אהלן KOM

האם הרכב הוא פאסאט ? או 205 ?

סתם בשביל הידע , פנס ל-205 אצל הפרסי עולה 120 לפני מיקוח .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

 

אוהבים אותך פולי.

  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סליחה על ההקפצה, אשמח לכתובת או טלפון של הפרסי\האחים.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
סליחה על ההקפצה, אשמח לכתובת או טלפון של הפרסי\האחים.

"פורחזאד" יצחק שדה פינת רחוב שונצינו ת"א. 03-5622602

פורסם

הלכתי בסוף לכפר סבא להחליף עוד כמה דברים, קניתי פנס חדש, האם זה מסובך לפרק אותו לבד ? משהו חשוב שצריך לדעת ??

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

שכחתי לעדכן, עבדתי עם פן והאדים נעלמו ניסיתי לאטום את הפנס מחדש ובגשם הרציני האחרון האדים חזרו, פנס חדש עולה גרושים ונראה נהדר, למה לא להחליף וזהו ? זה מה שעשיתי ואשמח לעזרה או עצה בקשר להתקנתו.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

×
×
  • תוכן חדש...