Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקרובת משפחה שלי יש רכב ישן שעמד ללא שימוש מזה כשנה וחצי. לאחרונה העירייה הדביקה עליו מדבקות ואיימה לגרור אותו ומכיוון שהמנוע גמור ועלות החלפת מנוע גבוהה מעלות רכב נוסע מקביל החלטנו למכור את הרכב לפירוק.

מכרנו את הרכב לסוחר למטרת פירוק וברזל, הסוחר הביא גרר ולקח את הרכב והמפתחות, בתמורה השאיר קצת כסף מזומן וחתם על זכרון דברים שמעיד שהרכב בבעלותו ואחריותו מרגע זה והלאה. הרישיונות הישנים נשארו אצלי.

אי אפשר להוריד את הרכב מהכביש במשרד הרישוי או להעביר בעלות כי הרכב מעוקל. את העיקולים אי אפשר (וגם לא כדאי) לבטל.

האם יש עוד פעולה שעלי לבצע כדי לוודא שהרכב לא יחזור לנוע על הכביש?

חשבתי להודיע במשטרה שהרכב נגנב אבל אני חושש שמדובר בעבירה פלילית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרכב לא נגנב, ולכן אל תודיע על גניבה.

המקסימום שאתה יכול לעשות זה להפקיד את הרישיונות.

במקומך, במקרה שכזה הייתי מוריד את לוחיות הרישוי, שהקונה כלל לא ידע מה מס' הרישוי, ומוכר רק לפי מספר שילדה.

כאשר הקונה לא יודע מה מס' הרישוי, הוא צריך קצת יותר קשרים כדי להפוך את הרכב לנוסע עם מסמכים מזוייפים.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אתה לא יכול, אתה צריך להוריד את המספרים, ולהחתים את הקונה שהוא מתחייב לפרק את הרכב למטרת חלקי חילוף, ולא להחזירו לכביש לצרכי נסיעה בשום צורה שהיא.

אני אפילו הייתי מרחיק לכת עד כדי ניסור הרכב לשתיים.

אם אני זוכר נכון, אסור לך בכלל למכור רכב מעוקל.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

8 וחצי,

הוא לא יכול למכור ולהעביר בעלות על רכב מעוקל,

אבל אין בעיה חוזית למכור ולציין שהמוכר יודע שהרכב מעוקל ושלא יהיו לו כל טענות.

במקרה הגרוע, יקחו לקונה את הרכב.

המוכר עושה חישוב כלכלי פשוט - תבוא העיריה ותיקח את הרכב וסתם איזה סוחר ברזל ירוויח מן ההפקר,

או למכור ולקבל קצת כסף.

בזמנו ראיתי מכרז של רשות מקומית לגבי איסוף גרוטאות רכב.

אחד התנאים במכרז היה שהרשות המקומית לא תשלם עבור הפינו, אלא שרידי הרכב יהיו התמורה היחידה שממנה יהנה המפנה.

ולחשוב שהקבלן הזוכה עוד צריך לשלם על הזכות לפנות גרוטאות - כן גם זה קיים במכרזים.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

זה בדיוק העניין.

אין איפה לאכסן את הגרוטאה, לכביש היא לא תחזור גם אם יוסר העיקול - המנוע גמור ורכב זהה נוסע עולה 5K ש"ח. אני בספק אם המעקל של הרכב ירצה בכלל להתעסק עם דבר כזה שהשווי שלו אפסי.

בכל מקרה, אני לא רואה שום דבר אחר לעשות עם הרכב מלבד למכור אותו לפירוק. כנראה שעכשיו נשאר רק לקוות לטוב.

ותודה על העיצות!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...