Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום היה דווקא יום חמים, לפני חצי שעה התחיל גשם שהסתיים בברד עם כדורים מחרישי אוזניים ומדליקי אזעקות בגודל של 3X3 ס"מ, (יש לי קאליבר :-))

הכדורים בתמונה אלה לא הכדורים המדוברים, אלה דווקא קטנים 2X2...

אמצע הקיץ.

תמונה012.jpg

תמונה013.jpg

תמונה014.jpg

פורסם

תמונות יפות!

אבל תכין את המצלמה, החגיגה האמיתית תיכנס לצפון היום בלילה. גשם מלווה סופות רעמים וברקים מרובות ומטחי ברד יירדו בצפון הארץ, המערכת תתפשט מחר בצהריים לאיזור המרכז.

הגשם הכבד והס"ר יימשכו ביום רביעי, ביום חמישי בבוקר עדיין שאריות מהמערכת.

אם ראית את מכ"ם הגשם של שח"ם היית רואה גושי עננות בין היתר בעצמה הגבוהה ביותר של 123 מ"מ לשעה באיזור גוש דן בצהריים, ואחרי כמה שעות גם בעמק יזרעאל.

פורסם

ארז, מאיפה אתה בארץ?

לקחתי היום את אמא שלי לטיפול בת"א, ואיך שיצאנו בחזרה הביתה התחיל המבול הכבד (שכלל בתוכו גשם של אבנים\ברד). אמא שלי הספיקה לצלם סרטון "יפה" בשדרות רוקח - בריכת גלים באמצע הצומת (כמו שיש בשפיים ובמימדיון, ואני רציני). חבל שאין לי את הפלאפון שלה כדי להעלות לכאן את הסרטון. בהזדמנות.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

התמונות שצילמת הן בכרמיאל?!

כל הגינה שלי הייתה לבנה עם כדורי ברד בגודל כדור גולף!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם
ארז, מאיפה אתה בארץ?

לקחתי היום את אמא שלי לטיפול בת"א, ואיך שיצאנו בחזרה הביתה התחיל המבול הכבד (שכלל בתוכו גשם של אבנים\ברד). אמא שלי הספיקה לצלם סרטון "יפה" בשדרות רוקח - בריכת גלים באמצע הצומת (כמו שיש בשפיים ובמימדיון, ואני רציני). חבל שאין לי את הפלאפון שלה כדי להעלות לכאן את הסרטון. בהזדמנות.

גיא.

מסכנה המאזדה, רק שבוע על הכביש וכבר חוטפת מכות ע"י ברד כבד :wink:

פורסם

אני הספקתי לצלם תמונה אחת וגם היא לא הכי ברורה לפני שנגמרה לי הסוללה

אני העלה אותה בהמשך היום!

אפשר כבר להגיד שהחורף התחיל רשמית?!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

התמונות צולמו במקום העבודה שלי מעל כרמיאל, העניין הוא שאני אישית בחיים לא ראיתי כדורי ברד בגודל 3X3...

פה תמונה ההתלהבות (שלי)

הרעש היה פשוט מחריש לחלוטין כאילו יורים לך ליד האוזניים באוטומט.

פורסם
מסכנה המאזדה, רק שבוע על הכביש וכבר חוטפת מכות ע"י ברד כבד :wink:

אכן מסכנה :-(

מחר ומחרתיים אני לא מוציא אותה מהבית, ימות העולם :lol:

בכל מקרה, אכן הרעש היה מחריש אוזניים, אבל אצלנו הברד לא היה כזה ענק(!!!) כמו שאתם צילמתם :shock: משהו מפחיד.

למה יש לי תחושה שזאת רק ההתחלה? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אצלנו בקושי גשם.. רוצים ברד!!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לפני כמה שנים ירד ברד יותר גדול ממה שצילמתם באיזור ת"א, ששבר שמשות של כלי רכב ועיקם את כל הפח, אני זוכר שבאותו חודש הזגגים והפחחים חגגו. צריך לקוות שהאירוע הספציפי הזה לא יחזור על עצמו, כי היום זה היה קרוב.

• תוכן חדש...