Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיעה אליי ביום שני שעבר, וחיכיתי עד היום כי הצלם שלי (אוראל - RS) היה עסוק עד היום :lol::wink:

אז, הינה היא היפה הקטנה והחמה שלי (מעלה לאט לאט :roll:):

IMG_8786.jpgIMG_8792.jpgIMG_8800.jpg

IMG_8802.jpgIMG_8806.jpgIMG_8809.jpg

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

IMG_8862.jpgIMG_8863.jpgIMG_8864.jpg

נו, אז איך היא? ולא, הכוונה לא לאיביזה לא לקופה ולא לפונטו :lol:

תהנו, גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קודם כל איכות תמונות מצויינת, רואים שאוראל צילם..

דבר שני- רכב מדהים לדעתי.

103 כ"ס עם מנוע 1500 סמ"ק ותיבה אוטומטית רגילה- המתכון המוצלח.

ישבתי (ונסעתי) באחת כזאת (אבל בדגם הפשוט, הרכב שלך זה הדגם המפואר) וממש התרשמתי לטובה.

בתמונות היצרן הרכב נראה קטן ומצ'וקמק, במציאות גודל הרכב בערך כמו האונו שלי, פתחתי לה גם את תא המטען- ונדהמתי. חשבתי שהוא קטנטן ובסוף התברר שהוא בגודל סביר מאוד.

לבסוף- תתחדש, רכשת רכב מצויין!

אגב, אתה בן 19 נהג חדש, האם הרכב שלך פרטי או של המשפחה?

גיא.

פורסם

הרכב שלי פרטי (למשפחה יש קורולה, והיא גם של אחי. בקיצור ההורים בקושי זזים :lol:). לא לדאוג, אני נהג צעיר אבל זה הרכב השני שלי. יודע לשמור על רכבים (טפו טפו טפו 555 בלי עין :-)). עד עכשיו אני ממש מרוצה ממנו, למרות שהוא בהרצה ועוד לא הגעתי למנתק :wink:, וגם אני אהבתי את הבגז שהוא גדול. מה עוד אהבתי? זה כבר לשירשור אחר :-P

וכן, ה-ח"ח מגיע לאוראל על התמונות. אחלה תמונות אוראל! (למרות שכבר אמרתי לך).

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תתחדש !!

חמודה בצבע הזה

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

תבדוק בדלק מוטורס. אני חושב שאני יכול לצטט את התשובה: "פחחחחחחחחחח....." (העבירות על חוקי הפורום הינן לצורך המחשה).

• תוכן חדש...