Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן סי -5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב משפחתי לזוג +2 בכיסאות בטיחות.

ראיתי סיטרואן C-5, שנת 2002 מנוע 1800, 72,000 ק"מ מטופלת מאוד ושמורה מאוד מפרטי יד 1 -פנסיונר!!!

נשמע לי פנטסטי.

אני ורעייתי לא נוסעיםן הרבה כ 9-11 K ק"מ בשנה. מאחר ויש לנו שתי ילדות יש חשיבות גם לבטיחות.

חברה זרקו מילה- איך הרכב הזה?

האם יש לו בעיות אמינות יוצאות דופן ???

כמה דלק הוא שותה (האמת נראה לי שהמון -הוא גדול מאוד)?

האם אחזקתו יקרה- טיפולים כל כמה זמן?

ביטוח? האם יש שוני בין האגרה שלו לאגרה "הרגילה" (900-1000 ש"ח).

והאם בשורה התחתונה כדאי?

אנא תגובות.

תודה מראש!!!

פורסם

אם הרכב מטופל מדובר בקניה משתלמת מאוד.

דובר על ה-C5 המון!, פשוט תריץ חיפוש.

אסור לרכוש רכב ללא היסטורית טיפולים מלאה.

הדגמים מעל שנת 2005 מומלצים יותר, איכות הרכבה, בטיחות (7 כריות אוויר ו-ESP) , מנוע טיפה יותר חזק וגמיש.

אגרת טסט - הרכב אמור להיות בקבוצה 4 , עלות הטסט כ-1500 ש"ח.

ביטוח- לא אמור להיות יקר , תבדוק עם סוכן הביטוח שלך.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם
...חבל לכם לקנות רכב שהאחזקה שלו היא דיי יקרה ...

ספר לנו, כדי שנלמד, על מה מתבססת הטענה המלומדת שלך בדבר "אחזקה די יקרה" ? נתונים בדוקים, או תחושות בטן ?

לפותח השרשור, בבעלותי C5 משנת יצור 2002.

יחס העלות\תועלת שלה הוא מהטובים שבנמצא. אין שום דבר אחר שעולה כל כך מעט ומציע כל כך הרבה.

איכות ההרכבה מצויינת, כל הפלסטיקים מחזיקים מעמד היטב - חוץ מההגה, לו הייתה נטייה מעצבנת להתקלף בשנתונים הראשונים.

בשנותיה הראשונות (ו 2002 עונה על ההגדרה הזו) היו לה מספר מחלות ילדות. כדאי לוודא שהן טופלו במכונית שאתה שוקל לקנות:

1. החלפת שסתומים בגיר האוטומטי.

2. החלפת מנוע תריס במזגן המפוצל (הסימפטום לתקלה - אוויר חם יוצא מפתחי האיוורור של הנהג) - עלות תיקון 750 ש"ח.

3. נזילת שמן מצינור הגה כח ו\או צינורות מחזירים ליחידה ההידראולית.

מעבר לכך, מדובר במכונית שמפגינה אמינות טובה בהחלט.

מקץ שמונה חודשים ו 21,000 ק"מ, חווינו תקלה בודדת - חיישן גובה קדמי התקלקל והוחלף במוסך היבואן בעלות של 350 ש"ח כולל עבודה (20 דקות ברוטו...).

צריכת הדלק אינה חסכונית במיוחד אך גם לא בזבזנית במידה יוצאת דופן - 9 ק"מ לליטר.

עלויות ביטוח מקיף מגוחכות (כי אף אחד לא רוצה לגנוב אותה), טיפול תקופתי כל 30,000 ק"מ.

יש גם מאמר.

פורסם

אבל זה גם לא אסון גדול כפי שמשתמע מהודעתך.

מנוע 2000 בהחלט עדיף, אבל ה- 1800 סביר בהחלט. דווקא זינוקים מהמקום לשם השתלבות בתנועה זריזים מאוד. את התשלום תיבת ההילוכים גובה בצורת "בור" בין ההילוך הראשון לשני.

ואם יורשה לי, יחס משקל\הספק של ה- C5 על מנוע ה 1800 סמ"ק שלה טוב מזה של פורד פוקוס מודל 2008, ואני לא רואה אותך מסתובב ומנסה להניא אנשים מרכישת פוקוס.

שתיהן שמנמנות ולא זריזות במיוחד.

לצערי, זה המחיר שאנחנו משלמים על כך שאין בישראל תיבות הילוכים ידניות.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

תשמע כל רכב בהנחה שמטפלים בו ומתיחסים אליו יפה - הוא - רכב טוב !

לגבי סיטרואן מסוג C5 - זהו אחד הרכבים הנוחים שיש

צרפתיה אמיתית עם הרבה פינוקים, סוגי חיישנים וכד'...

אני אחד שאוהב להתפנק - ולכן הרשתי לקנות אחת כזו

בישראל לא אוהבים אותו, מעדיפים רכבים קוריאניים ויפניים יותר בהנחה שזה באותו מחיר ומה שכן עוד בקטגוריה פחוטה!

דעתי האישית רכב ארופאי עדיף

יש לי אותו כשנה - יחס מחיר\תמורה בהחלט שווה

צריך לשמור עליו ולא למהר להחליט החלטות לגבי תיקונים או תקלות, לפעמים זה פשוט משהו רגעי (עקב ריבוי חיישנים ודטקטורים למנהם) בגדול אין מה לפחד ממנו, צריך " לדעת להרגיש" את הרכב...

בהצלחה

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

חולה צרפתיות מלידה עם ניסיון.

• תוכן חדש...