Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא פיאט X1/9 לארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שמונה חודשים של חיפושים נמצא הרכב המבוקש

פיאט X1/9 שנת ייצור 1978 26000 מייל שמורה להפליא עם מעט חלודה על פני השטח במספר מקומות.

הרכב נמצא בקונטיקט ארה"ב ולאחר שיחה עם המוכר סוכם המחיר והתנאי היחידי שלי היה שישמור על הרכב עד שאקבל רשיון יבוא.

בעזרת גיסי היקר העברתי את הכסף למוכר ובמקביל שלח אלי את ה TITEL.

העסקה בוצעה בתחילת יוני !!!

לאחר גמר תהליך התשלום וקבלת הטיטל נגשתי למשרד התחבורה –סימה.

היה צורך גדול לשכנע אותה לקבל את הרשיון יבוא ואף התחייבתי לא לעלות על הכביש עם הרכב עד 2008.

קיבלתי רשיון יבוא באמצע ספטמבר.

שוב באמצעות גיסי יצרתי קשר עם בחור ישראלי עם גרר לגרור לי את הרכב לניו ג'רסי

ובמקביל יצרתי קשר עם חברת ההובלה.

חברת ההובלה מסרה לי את הכתובת לאן לגרור את הרכב ומקביל מסרתי לה (בארץ) את ה TITEL המקורי והם דאגו להעביר את לארה"ב.

הרכב יצא לארץ ואמור להגיע לארץ לקראת סוף חודש אוקטובר.

ב 28 לאוקטבר הודיעו לי שהרכב מגיע לאשדוד –אוברזיס.

למחרת הודיעו לי שהרכב נמצא באוברסיז –עזבתי הכל לקחתי את הבן שלי ונסענו לראות את הרכב בקונטיינר.

הרכב כפי שחשבתי נראה מקסים.

התקשרתי לחברת ההובלה ואז נודע שיש עיקוב בלתי מוסבר של שלטונות המכס בארה"ב.

לאחר שבוע בלית ברירה בקשתי שיפרקו את הרכב מהקונטיינר עקב העלות הגבוהה של האיחסון.(הרכב נפרק והועמד על ידיי בחצר אוברזיס)

לאחר נידנוד של כל יום לחברת ההובלה שנשמשך כשבועיים היגע ה TITEL טסתי לחברת ההובלה לקחת את הניירת .

במקביל התקשרתי למכס לקבוע איתם פגישה לשיחרור הרכב- נאמר לי שאין מצב הם לחוצים ואני צריך להתעזר בסבלנות יום יומיים.

כמובן שאין כבר סבלנות אזי למחרת על הבוקר נסעתי לחברת ההובלה באשדוד שילמתי להם ומשם עפתי למכס.

ניגשתי אליהם וקצת בהתחלה כעסו אבל לאחר כמה דקות חזרו אלי שישחרורו שלי את הרכב.

תהליך השיחרור היה קצר אדיב ותומך אפילו הופתעתי לחיוב מהייחס ומהתמיכה.

הלכתי עם המוכסת לראות את הרכב הערכה תאמה לצפיות שלי קיבלתי שובר תשלום לדאר-שולם,חזרתי למכס קיבלתי את הניירת ללא מ.ב .(צריך להמתין עד סוף דצמבר).

ניגשנו לאוברזיס שילמתי גם להם סכום לא קטן בגלל העיכוב והרכב יצא משערי הנמל.

בעודי מתחיל את תהליך השיחרור התקשרתי לגרריסט ולאחר מספר דקות שיצאתי מפתח אוברסיז הגיע הגרריסט ואנחנו בדרך הביתה.

לאחר שהורדנו את הרכב בבית דאגנו לבצע נסיעה קצרה בשכונה והתרשמנו מהרכב.

כאשר התחלנו לפתוח את הרכב מצאנו מספר דברים שהמוכר שלח :כיסוי ארבע עונות מותאם לרכב,מספר חלקי חילוף ,רכב טיפולים של הרכב גג נוסף

כיום הרכב עובר מספר טיפולים כגון צביעת הג'נטים טיפול גדול החלפת צמיגים ועד מספר דברים קטנים.

סיכום מספר עצות

#לקנות רכב שאתם בטוחים שזה מה שאתם רוצים ולא להתפשר על איכות או מוכר

#לא לייבא את הרכב ללא אישור יבוא מממשרד התחבורה

#לבקש המלצות על כל גורם שנוגע לרכב (חברת הובלות ,גרר...)

#השיחרור הוא תהליך פשוט קל ומהיר לי לקח כשעתיים

7ac9_3.jpg

IMG_0897 (Small).jpg

Set67_03.jpg

12-11-07_1239.jpg

12-11-07_1614.jpg

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש! תהנה ממנה ותשקיע בה כמו הבעלים הקודמים שלה (שרואים שהשקיע ודאג לה).

נראת טוב :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תתחדש. אחד הרכבים שיוצרו אי פעם (לטעמי).

האופציה של יבוא רכבי אספנות תופסת תאוצה. מה שמעניין הוא שכולם לא מופתעים לרעה מן המכס, שזה היה עד כה גורם הפחד מספר אחד של כל מי שחושב לייבא.

פורסם

תתחדש.

בהחלט רכב מדהים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
תתחדש. אחד הרכבים שיוצרו אי פעם (לטעמי).

צודק -אכן יוצר אי פעם, ב1978 למען הדיוק.

תתחדש, רכב מדהים ללא ספק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...