Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מריח תביעה!

וריקול!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש לציין שדייהולט נחשב רכב "בטוח" לעומת כמה כרכרות סיניות שסירטוני מבחני הריסוק שלהם הוצגו פה בעבר ובחיי שאני לא מבין איך למישהו יש ביצים לנהוג באוטו כזה. אה, ותודה לאל שלא בתכנית ליבא אותם כרגע כי הם יהיו להיט בחברות הליסינג.

פורסם
99.99999 אחוז שמדובר בתוצאה של עבודה מקומית.

:mm_yeah:

למען האמת הרכב עמד יפה בהתרסקות.

תא הנוסעים נשאר שלם למדי,

כריות האוויר נפתחו.

אם הם יצאו בנזק קל בלבד ממקרה כזה,

כנראה שהמצב טוב.

לא רע ביחס לסטיגמה.

פורסם

התוף נשבר באמצע!

אם זה עבודה מקומית בחלקים סיניים - תביעה על המוסך. מי שמשתמש בח*א שיאכל אותו לבד.

אם מדובר על חלק מקורי - עילה לריקול!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני גם די בטוח שהמקרה הוא כתוצאה מעבודה מקומית.

יכול להיו ששברולט נהפך לדייהולט, אבל עדיין זאת חברה שמייצרת רכבים לא מאתמול.

אם זאת באמת הייתה בעיית ייצור, אז היינו רואים ושומעים על עוד מקרים כאלה.

פורסם
99.99999 אחוז שמדובר בתוצאה של עבודה מקומית. לא כשל של יצרן הרכב .

+1

המכוניות האלה כבר הספיקו לצבור קילומטרז'ים עצומים בשירותי הליסיניג.

תקלת יצרן שהייתה דורשת ריקול בהול הייתה כבר נשמעת מזמן.

מה גם שהחלקים המקוריים האלה עוברים מבחנים קפדניים מאוד בעומסים גבוהים ועם מקדם ביטחון גבוה (בגלל החשיבות של תוף בלימה) ואני מוכן להמר שהתוף במקרה הנ"ל הוא תחליפי/משומש/משופץ שאולי נוזק בעבר.

פורסם

רק בגדר אבחנה ללא קשר למה שקרה כאן

לאחר התבוננות בעין בלתי מזויינת ,נראה כי במספר רכבים מסוג שברולט אופטרה חמש דלתות,גלגלי הסרן האחורי עקומים ואינם עוקבים אחר הקדמיים

נצפה גם בנסיעה לאחר הרכב וגם כאשר הרכב חונה

נראה לי כי יש שם בעיה מסוימת

אגב אם תשימו לב חישוק הגלגל שהתנתק עקום יתכן כי חטף מכה,ובעקבות כך נשבר טבור בית המיסב

יגאל

פורסם

יכול להיות שנוצר על הגלגל עומס ולחץ אדירים והוא נשבר במהלך התאונה עצמה ולא הוא זה שגרם לאיבוד השליטה.

בכל מקרהף לא נעים.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

קרה לי פעם גם שעף לנו גלגל בנסיעה.

היו היה לנו רכב "ג'יפ לאדה מהולל" ויום אחד באמצע זבוטינסקי בפתח תקווה עף הגלגל הימני הקידמי והחלקנו עם האוטו על התוף ולמזלנו נעצרנו לפני שנכנסו בתחנת אוטובוס.

הגלגל המשיך להתגלגל בירידה בערך חצי קילומטר עד שנעצר וממש במזל לא פגע בשום אוטו.

בסוף התברר שחלק מהברגים בכלל לא היו מחוברים(פאשלה של המוסך כניראה).

הבאתי את הגלגל חיברנו והמשכנו לסוע . לאדה לא?:-)

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

מעיון מקרוב בתמונות נראה כי הרכב כבר נסע ק"מ יחסית גבוה, הצמיגים הקדמיים אינן תואמים את האחוריים.

יצא לי כבר לראות נזק כזה בדיוק אבל זה קרה בזמן חילוץ המייסב מהתוף עם מכבש, עקב עבודה לא נכונה של המכונאי.

ששולחים תופים לחריטה החרט מפרק ומרכיב את המיסבים ממקומם ולדעתי בוצעה עבודה כושלת.

פורסם

אין לי כוונה לערוך תחקיר בלשי לאחר עיון בכמה תמונות, אבל שני דברים נראים לי משונים.

ברוב בלמי התוף שאני מכיר, התוף איננו חלק מהציר אלא מורכב עליו, ומהודק לציר בעזרת ברגי הגלגל. פה נראה שהתוף מחובר לציר, והגלגל מוברג לתוף עצמו ולא ישירות לציר.

דבר שני, גם אם מדובר בתוצאה של "עבודה עברית", זה לא היה צריך לקרות. חלקים בטיחותיים מסוג זה אמורים להיות idiot proof כך שאין כל אפשרות להרכיב אותם לא נכון.

נמרוד

• תוכן חדש...