Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף מצאתי את המידות והזוויות המתאימות לתיבת הסאב במיקום שרציתי - מתחת לתא הכפפות.

למי שמכיר הרכב שלי עמוס תמידית (יונדאי גטס), עד היום השתמשתי בסאב טריילר 3000 הישן בתיבה אטומה של 28 ליטר מאחורי מושב הנוסע- לא הכי נוח לנוסע ומבטל מושב ברכב (מאחורי הנוסע). לכן הגיע הצורך.

הסאב החדש ID8 V3 D2 התאים במידות, ובאופי הצליל שלו למה שחיפשתי (שמעתי לפני כן אצל יאריק, שאצלו, כמובן, לא פחות ממדהים).

התיבה, של 8 ליטר עשויה מ MDF 17 כאשר בחזית פלטה כפולה - בעיקר בשביל ליצור סאב שקוע ובכך להגן ולהסוות אותו. הבעיה בה היתה למצוא את הצורה המתאימה, מתחת לתא גם אין הרבה מקום וגם הצורה אינה אחידה, יש צנרת קשיחה של מזגן מצד אחד ומעטפת הגלגל מהצד השני.

בגדול זהו, אם יש שאלות אז אתם מוזמנים לשאול.

נ.ב

אני מצטער אבל אני באמת הצלם הכי גרוע שיש והתמונות שאני יצרף בהמשך - של הסאב המורכב, שצילמתי באור צולמו בטלפון, אז באמת שזה נראה הרבה יותר טוב במציאות - ממש לא רואים את הסאב.

אריק.

תמונות התקנה סאב 036.jpg

תמונות התקנה סאב 031.jpg

תמונות התקנה סאב 034.jpg

תמונות התקנה סאב 029.jpg

תמונות התקנה סאב 038.jpg

תמונות התקנה סאב 028.jpg

בשיפוצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבאסים מהסאב והרמקולים לא התערבבו לך קצת?

יש לי הרגשה שהסאב ישמע יותר מאשר הרמקולים עצמם.

בתכלס, פרוייקט נחמד, אבל אני אישית לא הייתי שם דבר כזה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

99.9 אחוז מהזמן, אני נוסע לבד ברכב, כמעט לכל החברה שלי יש רכב ממקום העבודה ואנחנו לא גרים קרוב אחד לשני, חוץ מזה יתחיל נוהל תדריך נסיעה לכל "נוסע חדש" וסדרת עונשי הרתעה :) אין יותר מדי בעיה יש מספי מקום ובאמת שכמעט תמיד אני לבד ברכב (נשמע עצוב משהו).

בשיפוצים

פורסם

אריק נראה ממש מיוחד ומקורי.

איך זה משפיע על איכות השמיעה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אריק נראה ממש מיוחד ומקורי.

איך זה משפיע על איכות השמיעה?

הכלה עדיין בהרצה, ככה שזה לא אומדן אבל יש לה רף גבוהה מאוד (הטריילר האהוב שלי) ובינתיים משמיעה לא רצופה נראה שהיא עומדת בציפיות, הבאס מדויק מהיר והכי חשוב משתלב.

בשיפוצים

פורסם

כבר בן אדם שני שאני רואה עם הסאב הזה , ואני אשאל שוב גם אותך :) אוהב אותו ? יורד נמוך ? לפי מה שהבנתי ה Xmas שלו הוא 17 ממ שזה יחסית הרבה ... משפיע על האיכות ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

וואו! כל הכבוד אריק היקר! כל המפגשים האחרונים דיברת על הבאס הקדמי שאתה רוצה להשיג והנה השגת.

נראה מדהים!

אני חושב שיש לך הרבה מה לכוון עכשיו כי לדעתי הבמה תזוז משמעותית ימינה.

אז מהה? נראה אותך בעפולה :wave2: ?

פורסם

נחמד ומיוחד ,

תתחדש , ותשים שלט אזהרה "לא לשבת ליד הנהג ללא תדרוך מתאים" :-D

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
תתחדש , מקורי ומעניין !

לא היה עדיף לנסות פרוייקט פיבר ?

הרכב ליסינג שמוחלף כל שנה בערך (כל 60/70 אלף קילומטר) .

לגבי השמיעה, הסאב משתלב היטב. בוריס, אין שום משיכה של הבמה.

בשיפוצים

• תוכן חדש...