Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב הוא קנגו 2003

הבעיה היא כזאת - אור דרך עובד פיקס, אור גבוה עובד פיקס בעת משיכת ידית אבל האור לא נתפס.

לדעתי מדובר בבעיה כלשהי בממסר שמחזיק את האור הגבוה.

בחשמל אני מבין טוב, אבל רציתי כמה טיפים קודם לטיפול בבעיה.

1. הבנתי שיש פעמים שהבעיה היא בכיוון הידית עצמה. האם זה משהו שניתן לעשות לבד בהתחשב בזה שיש לי רקע רחב בחשמל?

2. היכן ממוקם הממסר בקנגו שקשור לתפיסת האור הגבוה?

תודה רבה,

יואב.

פורסם

הבעייה לא במימסר,מאחר והאורות הגבוהים כן פועלים,אך הידית אינה מיתקבעת במצב אור גבוה.

הבעייה היא בידית,ואולי עם קצת ידע ומזל תצליח לתקן אותה-ואם לא,קנה חדשה או מפירוק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
הבעייה לא במימסר,מאחר והאורות הגבוהים כן פועלים,אך הידית אינה מיתקבעת במצב אור גבוה.

הבעייה היא בידית,ואולי עם קצת ידע ומזל תצליח לתקן אותה-ואם לא,קנה חדשה או מפירוק.

אפשר לבקש הכוונה ג'נרית בנוגע לפתרון הבעיה?

קצת מידע, עוד חו"ד משהו?

תודה!

פורסם
לתקן אותה לא נראה לי כדאי,עדיף לקנות מפירוק,ולהחליף ראש בראש.

עדכון לבעיה -

הגעתי לחנות פה באזור שמוכרת חלקים לרכב.

קניתי ידית חדשה, מקורית - עשה לי מחיר - 260 ש"ח

בהתחלה נבהלתי מההחלפה - אבל זה לקח לי פחות מ10 דקות ועשיתי את זה לבד.

פירוק 3 ברגים להוריד את המכסה של ה"מאחורה" של ההגה (למען הסדר הטוב ולאנשים שיבואו אחרי לחפש פתרון לתקלה הזו - מדובר בברגי T20 "כוכב" - תחסכו את הריצה באמצע הפירוק לחנות DIY הקרובה - תקנו מברג מראש. אני רצתי באמצע הפירוק)

ועוד 2 ברגי פיליפס שמחזיקים את הידית.

כל הקטע החשמלי - קונקטור Multi-Pins אחד ועוד הזנה חשמלית דו-גידית שמתחברת עם קונקטור נפרד.

סה"כ עבודה - 10 דקות

רמת קושי - לגו של ילדים בני 9.

תודה על העזרה חברים!

• תוכן חדש...