Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפושים מטורפים (איטרנט , מחוץ לארץ, סנדאות בארץ וכו)

לא ניתן להשיג בארצנו הקטנה פילטר אינבוקס של סימוטה או k&n לרכב מסוג: סיאט איביזה 2002 1600 סמק ו100 כוח סוס

קיים כזה חלק מכוון שיש אותו באתר של k&n אבל לא מצאתי סדנה / מוסך אחד שמחזיק את החלק הזה

אם ידוע לכם על מקום ספציפי שמחזיק את החלק הזה ויש לכם את הכתובת שלו אנא ממכם תעזרו לי לפנק את המתוקה שלי

בתודה מראש לכל חברי הפורום

פורסם

תקשיב בן אדם, אני יודע מה השינוי מבחינת הפילטר שאת ה מחכה לו שזה בעיקר רעש היניקה, עם פילטר אינוקס אל תצפה לרעש כזה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
Guest רונאלדיניו
פורסם

תגיד, אתה אמיתי? :roll:

פספסת חביבי :roll:

לא חסרות בארץ סדנאות שהיו מספקות לך את אותו פילטר בכמעט חצי מחיר + אחריות + בלי כל הכאב ראש שאתה עלול לאכול במכס ובמשרד התחבורה עכשיו. פיט סטופ, TGP, ספוילד, TOP RPM ועוד ועוד..

רוצה לינק ישיר שהפעם באמת לא תפספס? וזה עוד באיזור מגוריך...

פורסם

א- ראיתי שבאמת יש שם את הפילטר הוא ביחד עם ה1.8 טורבו והדיזל 1.9 אם אני לא טועה

ב- איפה ראיתה שזה באזור מגוריי ?

זה להזמין דרך האיטרנט מחול כמו ebay

פורסם

אוקי מצאתי את זה אני לא מאמין וזה עוד ברעננה בעיר שלי זה היה מתחת לאף שלי אני פשוט בהלם שעשיתי את כל הבלגן עם ebay ורציתי להביא את זה ב380 שקל וזה עוד בלי המכס רק משלוח והחלק אני פשוט בהלם

אין הפורום הזה לתותחים בלבד !

• תוכן חדש...