Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הטיפול השנתי הלא-יקר ולכבוד החורף (שאולי יגיע השנה ואולי לא) קפצתי ל"אוטו אלגנס" לביצוע ציפוי מחדש של ההגה בעור.

הרכב שלי ממש שמור וכל המושבים, דשבורד וכו' נראים כמעט חדשים (למרות שהרכב שנת 2001 ועם בערך טריליון ק"מ) - רק ההגה המקולף (מחלה בקליאו ספורט דור ראשון) הציק בעין.

אז יום אחרי הטיפול נסעתי אליהם.

עבדו על ההגה כ-4 שעות פלוס מינוס, ועשו עבודה פשוט מעולה.

הפירוק מהרכב לוקח 5 דקות ע"י פתיחת 3 ברגים (עם ראש מיוחד בצורת כוכב, אלא מה...), מנתקים את לחצני הצופר ואת כרית האוויר, ולוקחים רק את ההגה עצמו למעבדה שלהם לביצוע הציפוי.

כמו שעשו ל"כח סוס", פירוט שלו בשרשור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=158285

שם גם ניתן למצוא את כל פרטי ההתקשרות והוראות הגעה מדוייקות.

ברצוני לציין לטובה את יוסף, שבנוסף לחלק מהעבודה גם ייעץ בבחירת הצבעים. (יצא יפה, תמונות בעוד כמה ימים אם יהיה לי זמן)

כל הסיפור עולה 500 ש"ח, וניתן להשאיר להם את הרכב ולחזור אח"כ או לחלופין (מה שאני עשיתי) להישאר שם, לקרוא משהו, אולי לישון שעה-שעתיים באוטו, ולאכול המבורגר בלחמניה בצרכנייה שנמצאת 50 מטר משם. (מומלץ, המבורגר איכותי)

מומלץ לכל בעלי הקליאו עם ההגה המתקלף לשקול בחיוב. זה אמנם יותר יקר מכיסוי של 40 שקל מאוטו דיפו, אבל הרבה הרבה יותר יפה.

זה כמובן יותר זול מהגה מקורי חדש (ששוב יתחיל להתקלף אחרי שנתיים...)

ויותר בטיחותי מאשר החלפת ההגה לחלוטין בהגה תחליפי אוניברסלי, ללא כרית אוויר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תתחדש.

אני אשמח לראות תמונות ולהשוות לעבודה אצל טל.

כמו כן, בשרשור של טל חסר פרט מעניין: האם הם מקלפים את העור הישן מגלגל ההגה , או מבצעים את התפירה של העור החדש על גבי הישן?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תתחדש!!!

ואייל, לאחר בירורון, כן.

כן מקלפים את הציפוי הישן מההגה. כך הוסבר לי אך לא ראיתי בעיניים שלי.

אבל כן ניתן להרגיש שאין בליטות מתחת לציפוי העור ושמתיחת העור על ההגה אחידה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
תתחדש, אני מאמין שיצא יפה מואד!

חסר עוד פרט מעניין, המחיר?

אם תקרא את ההודעה המקורית בתשומת לב תמצא שם גם את המחיר.

ולגבי השקעה - אני לא חסיד גדול של השקעות ברכב, עשיתי את הציפוי כי נמאס לי מההגה המקולף וגם רציתי להתפנק קצת ליומולדת.

אני לא חושב שבמכירה זה יועיל לי במשהו, אף אחד לא באמת ישלם אקסטרה על דבר כזה לדעתי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
סליחה אם פספסתי, אבל נדמה לי שלא צוין מיקום של "אוטו אלגנס" דנן.

צויין מאוד.

כנס לשירשור הנ"ל ותקבל את כל הפרטים שאתה צריך כולל תמונות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=158285

פורסם

מצופה גם מצופה, פשוט בצבע אחר.

אתה בוחר (אם אתה רוצה) 2 צבעים לציפוי (לפי המקור) וגם את צבע החוט שאיתו יתפרו את ציפוי העור להגה.

• תוכן חדש...