Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום המכובד.

איך אפשר לדעת האם בעלים הקודמים של הרכב היתה חברת ליסינג/השכרה ?

שמעתי שזה חייב להופוע ברשיון רכב.

הענייין שמצאתי רכב יד 2 (פרטי), ובעל הרכב טוען שהבעלים הראשונים של הרכב היה איש פרטי, וגם לא צויין אחרת ברשיון רכב.

לקחתי את מספר הרכב, וביקשתי לבדוק את ההיסטוריה של התיפולים במוסך מורשה. קיבלתי תשובה שבשנים ראשונות של הרכב הוא מופיע תחת רישום HERTZ.

האם מצב כזה אפשרי? או שבעל הרכב סתם רוצה להסתיר ממני את המידע על הרכב?

תודה.

פורסם

יכול להיות שהוא מעוניין להסתיר את זה ממני, אבל הוא גם טוען שיש לו ביד עותק של רשיון רכב מלפני העברת בעלות, בשם מופיע שם של בן אדם פרטי. יכול להיות שזה "ליסינג מימוני" - ואז שמה של הרץ לא מוזכר? אבל איך זה שבמערכת של המוסכים הוא מופיע תחת הרץ?

ומה הטעם להסתיר אם אני בכל מקרה אגלה את זה באיזשהו שלב, לפני שאני אביא לו את הכסף. ואז כל העסקה תהיה מסריחה.

פורסם

הדרך היחידה לבדוק היסטוריית בעלים, היא דרך משרד הרישוי.

בכידי לבדוק תצתרך את אישור בעל הרכב הנוכחי.

אני ממליץ שתיגשו ביחד לרישוי, ושם תקבל תשובה לשאלתך.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...