Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוך אתה ה' אלוהינו מלך העולם הגומל לחייבים טובות, שגמלני כל טוב.

מי שגמלך כל טוב, הוא יגמלך כל טוב סלה.

חלפו להם שנתיים מאז התאונה הזו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=85396

אותה צומת שנתיים אחרי...

היום בבוקר 6:30 צומת סביון ביציאה הצפונית של אור יהודה לכיוון מסובים, מסתכלת על התנועה שחולפת בנתיים,מירי מסיקה מתנגנת ברקע, איזה יופי יצאתי מוקדם לא נתפס בפקקים של גהה15 דקות גג ואני בעבודה.

הרצף הפסטורלי הזה היתי צריכה לדעת שיקטע באזשהו שלב של היום אבל לא חשבתי שממש מוקדם.

זו הפעם השלישית שאני צופה בתאונה של אדום מלא.

הזמן כאילו נעצר והכל נראה כמו סרט רע בהילוך איטי.

שני הרכבים מתנגשים ונזרקים לכיוון הרכב שלי :roll: , מבט זריז למראה לאחור שילוב לרוורס הצלחתי לחמוק מטר אחורה ולהמנע מפגיעה ברכב שלי.

רכב פרטי התנגש במיול שחצה את הצומת באדום, הנהג של המיול התעופף ונחת מול הפרונט של הרכב שלי.

מרגע זה כיביתי את הרכב קפצתי אליו והושבתי אותו, מרוב האדרנאלין שזרם בגופו הוא קם ורצה לגשת לראות מה שלום 2 הבחורות שהוא פגע בהן.

צעקה אחת ממני והבחור כבר נשכב בפקודה על הרצפה בלי לזוז, הראש בחלק האחורי פתוח ומדמם, קיבל ממני את החולצה הלבנה שלי על מנת לחסום את הדימום, ונשאר בהכרה ושוחח איתי כל הזמן עד אשר פינו אותו.

2 הבחורות שהיו ברכב היו חגורות ומזלן שהן לא נזרקו לעבר השמשה.

טלפון למדא ולמשטרה ותוך מספר דקות הניידות הגיעו לפנות את הפצועים (יאמר לזכותם שהגיעו במהירות).

שלושתם הפצועים פונו לבית החולים, שניי הרכבים מושבתים ולא יכולים לעלות לכביש יותר.

עוד תאונה שיכלה להמנע אם היו ערניים יותר וחוצים את הצומת כאשר הצבע הנכון מופיע.

החלמה מהירה לכולם

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דארוין מכה שנית.

טוב שהוא דואג בדרכו שלו לחסל את כל החוליגנים האלה שמצפצפים על החוקים. ליבי עם שתי הבנות שנסעו ברכב השני ובעל כורחן, בגלל פוחז רפה שכל, מצאו את עצמן מעורבות בתאונה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
צומת מסוכן ביותר.

יש להם מזל ענק מאלוהים שהציל אותם!

6:30 קשה להיות ערניים אז לנסוע בזהירות!

אם קשה להם לנסוע אז לא נוסעים!!!

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם
צומת מסוכן ביותר.

!

חולקת עליך בנושא הזה, הצומת גדול מרווח אין בעיה של ראות, גם בלילה הצומת מוארת בצורה הטובה ביותר, אין לי ולו תלונה אחת לגבי התשתית שם, הבעיה היחידה היא חוסר ערנות ותשומת לב של הנהגים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
חולקת עליך בנושא הזה, הצומת גדול מרווח אין בעיה של ראות, גם בלילה הצומת מוארת בצורה הטובה ביותר, אין לי ולו תלונה אחת לגבי התשתית שם, הבעיה היחידה היא חוסר ערנות ותשומת לב של הנהגים.

ל'

כוונת המשורר היא שצומת בלשון זכר.

למרות שכולם נכנסים שם:lol:. צומת בלשון זכר.

ירון מאיר

פורסם

הצומת ממש לא מסוכן,

מאוד רחב,

מאוד מואר,

יעידו על כך כל נהגי האמבולנסים שיודעים כבר מתי בטוח לעבור באדום :roll:

לגבי הרמזורים, מכיוון מסובים ללוד הם יכולים לבלבל את אלה הפונים שמאלה לכיוון סביון/קרית אונו,

ונהגת שודים, תחנת מסובים נמצאת כקילומטר וחצי מהצומת,

ו-5 אמבולנסים בכוננות מתמדת נמצאים במגן דוד אדום ליד הקניון בקרית אונו,

וחוץ מזה פעם בחצי שעה עוברת 3-4 ניידות בילו לתידלוק הכרס.

----

פורסם

מכירה את התחנה שהם עוצרים להתרענן בה ניהלנו אותה מספר שנים, ובמקרה אני תושבת בקעת אונו במשך 29 שנים. :wink:

ל'

פורסם

צריך לבדוק למה קורות התאונות האלה - שעה דומה ביום, טעות (או עבירה) דומה של שני נהגים שונים.

אם הנהגים עברו על החוק בכוונה - נטפל בהם ופתרנו את הבעיה.

אם אין ראות / בעיה לראות את הרמזורים (עקב סינוור? הטעיה של רמזור אחר?) - לשפר את זה.

אם מדובר בחוסר תשומת לב - צריך, כטיפול נקודתי, לבדוק אם אפשר לשפר את הבהירות של מצב הרמזור לנהגים.

ובפראפראזה על דבריו של חנניה רייכמן האגדי:

"הרמזור הברור הוא לא זה

שיראה הנהג אם ירצה

אלא זה שייראה מאליו,

אם ירצה הנהג - ואם לאו. "

סעו בזהירות

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

חברים - תסיקו מסקנות.

גם אם יש ירוק, שימו עין לצדדים.

יש דברים שאפשר להתחמק מהם!

לפני כמה ימים חזרתי הבייתה ב4 בבוקר, אין מכוניות, ים רמזורים (עיר באיזור חיוג 08, לא ממש משנה) - מהיכרותי עם המקום יש סכנת שיכורים.

בכל רמזור הסתכלתי לצדדים, גם אם הוא ירוק.

יש דברים שעם קצת עירנות ומודעות לסביבה אפשר למנוע, זהו.

נ.ב.

ליטל, סחטיין על הרפלקסים!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

:mm_yeah:

מראה את החשיבות הרבה של עצירה בקו העצירה.

הוא לא סומן שם בלי מחשבה, ולכן הוא נמצא כמה מטרים לפני הצומת.

ל'

פורסם

צעקה אחת ממני והבחור כבר נשכב בפקודה על הרצפה בלי לזוז, הראש בחלק האחורי פתוח ומדמם, קיבל ממני את החולצה הלבנה שלי על מנת לחסום את הדימום, ונשאר בהכרה ושוחח איתי כל הזמן עד אשר פינו אותו.

ל'

אני חייב לציין כי קראתי את החלק הזה והרגשתי מעין "סיפוק". הרבה אזרחים לא היו עוצרים ונותנים כביכול עזרה לנפגעים.

ראיתי את זה כבר המון פעמים. התנהגת כאזרח למופת. אשרייך. :-o

• תוכן חדש...