Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מוציא מהאגזוז ריח של גופרית, בעיקר שהמנוע קר אך גם שהמנוע חם.

אני בטוח במיליון אחוז שלא מדובר בחיישן חמצן מכיוון שהחלפתי אחד במקורי לא מזמן ולמרות זאת לא נפטר הריח.

הרכב עבר טסט ובדיקת זהום אוויר.

מה אתם חושבים שזה יכול להיות?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אכן קיים ברכב ממיר קטלתי. אם הוא סתום אמור לצאת ריח מסריח (של דלק עם גופרית) מהאגזוז?

פורסם

אחד מהסממנים הבולטים של ממיר קטליטי מקולקל הוא פליטת ריח של גופרית ("ריח של ביצים מקולקלות") מהמפלט.

פורסם

הממיר מקורי ועבר 250K לכן אני מאמין שהוא מת. אתם חושבים שהוא סתום או שהוא פשוט הפסיק לבצע את עבודתו?

אני אל יודע אם לקנות ממיר חדש? להשאר ככה? או שפשוט להעיף את הממיר ולשים צנרת רגילה במקומו? (כואב לי על כדור הארץ)

האם לממיר יש השפעה גורלית על הפסקת הזיהום? (והאם תחליפי באמת יכול לעזור כאן מבחינת עצירת זיהום?)

פורסם

תחליפי יעזור לך הרבה ויחסוך לך הרבה כסף.

מקורי עולה יקר ומחזיק המון זמן.

תחליפי עושה את העבודה אבל לא מחזיק הרבה זמן כמו מקורי.

אם תוריד את הממיר לא תעבור טסט כי לא תעבור בבדיקה של הזיהום אוויר.

פורסם

.

אם תוריד את הממיר לא תעבור טסט כי לא תעבור בבדיקה של הזיהום אוויר.

האוטו שלי מודל 93, ממה שידוע לי אין בדיקת זיהום אוויר לרכבים מתחת לשנתון 95. כרגע האוטו עובר טסט עם הממיר הדפוק.

עשיתי טסט ליפני חודש ויש לי את הבעיה של הריח כבר כמה חודשים.

פורסם

ממיר תחליפי אינו יקר במיוחד ואורך חייו זהה לאורך חיים של ממיר מקורי (בתנאי שמדובר בממיר מתוצרת מוכרת).

עריכה: שמתי לב עכשיו שאתה מתלונן גם על ריח של דלק. לרוב המקור לריח של דלק מהאגזוז נובע מתערובת דלק עשירה מדי, כלומר דלק לא שרוף מוצא את דרכו למערכת הפליטה. מצב זה אינו תקין וגורם לחיסול של ממיר קטליטי. עליך לפתוא את הבעיה הזו לפני שאתה ניגש לטפל בממיר הקטליטי.

פורסם
ממיר תחליפי אינו יקר במיוחד ואורך חייו זהה לאורך חיים של ממיר מקורי (בתנאי שמדובר בממיר מתוצרת מוכרת).

עריכה: שמתי לב עכשיו שאתה מתלונן גם על ריח של דלק. לרוב המקור לריח של דלק מהאגזוז נובע מתערובת דלק עשירה מדי, כלומר דלק לא שרוף מוצא את דרכו למערכת הפליטה. מצב זה אינו תקין וגורם לחיסול של ממיר קטליטי. עליך לפתוא את הבעיה הזו לפני שאתה ניגש לטפל בממיר הקטליטי.

החלפתי ליפני שבועיים מצתים, והם יצאו ממש כמו חדשים. פלי פיח או כתמים של שחור או משהו כזה.

יכול להיות שהריח הוא רק של גופרית ולא הערכתי מספיק טוב את הריח...חח

אני זוכר מהמעבדות כימיה בתיכון את הריח של הגופרית, והריח שיוצא מהאזוז הוא דיי דומה רק לא מרוכז כל כך.

פורסם

פרסם תמונה של המצתים הישנים אם אתה יכול. המצתים עלולים להיות נקיים מדי = שטופים ע"י דלק = תערובת דלק עשירה מדי. בדוק את העניין. בדיקת 4 גזים קצרה יכולה לשפוך אור על העניין וגם על מצבו של הממיר. אל תתייחס לתוצאות בדיקת זיהום האויר שבוצעה לרכבך בטסט השנתי. עקב השנתון של הרכב שלך, הרכב עבר בדיקה המתאימה לרכבים חסרי ממיר שאינם מסוגלים לעמוד בבדיקה המחמירה יותר החלה על רכבים ממודל 95 ומעלה, למרות שרכבך, כשהוא תקין, יכול לעמוד בקלות בבדיקה המחמירה.

• תוכן חדש...