Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי עכשיו את הכתבה על בר רפאלי במוסף החג.

אני מזועזע.

-דוגמנית צעירה ופלצנית, שמרשה לעצמה לסלוד מכל דבר ערכי כלשהו לבאר ממנה היא שתתה.

בר תוקפת ויורה לכל הכיוונים, תוך כדי שימוש במשפטי מחץ סטייל "למה למות בעד ישראל שאפשר לחיות בניו-יורק".. שלא לדבר על השוואות שלה עצמה אל מול שמעון פרס.

-בר, שכועסת על היחס "המשפיל" שהיא מקבלת מאוכלסיית המדינה על היותה פטוריסטית מהצבא, טוענת בכל תוקף ששופטים אותה על ההשתמטות שלא כדין:

זה מתחיל בטענה שהצבא לא נתן לה חודשיים של דחייה כשהיא דרשה זאת (איזו חוצפה מצד צה"ל...) וממשיך בטענה שהיא לא התגייסה רק משום שיש לה בעיות בריאותיות (התירוץ השכיח ביותר בקרב משתמטים).

אם בבעיות בריאותיות עסקינן, שכחה בר רפאלי שבאחד מראיונות העבר שהיא נתנה היא סיפרה על טיפוס קשה לפסגת הדוגמנות- שעות רבות ורצופות של עמידה ממושכת בסט הצילומים, נסיעות מרובות בין הסוכניות וכו'.

אזי אין שום בעיה לעמוד שעות מול מצלמה, אבל כן קיימת בעיה בריאותית שמנעה ממנה להתגייס.

אנקדוטה:

בבסיס שבו שירתתי שירתו גם:

*חייל נכה עם מום על כיסא גלגלים עם פיליפיני שהיה מגיע איתו כל יום לבסיס.

*חיילת בגובה של 150 ס"מ עם עקבים ("האנשים הגמדים").

*חייל עם ניוון שרירים.

*חיילת עם תסמונת דאון.

אגב, גם רוני סופרסטאר (כמו אגם רוטברג) וגם שחקני כדורגל צעירים עברו אצלי בבסיס, ואע"פ שהשירות שלהם כלל מספר מועט של שעות שבועיות, הם עדיין היוו דוגמא כלשהי מבורכת.

-אין לי כל כוונה לפתוח את הדלת שנקראת "השתמטות-בעד או נגד" ואת הדעה שלי לגבי משתמטים אני שומר לעצמי. (ואני מבקש לא לקחת את הדיון הזה למקומות האלה)

אבל, וזה אבל גדול, יש לי גם יש לי דעות צועקות על כל אותם צעירים "סלבריטאים" שבנו את שמם על חשבון בני גילם והם מקבלים במה והון עצמי בזמן שחבריהם נהרגים בלבנון או מרוויחים משכורת רעב של 350 ש"ח.

(זה כולל את כל "הכוכבים הנולדים" כגון ג'קו אייזנברג ודומים לו).

מלבד משפטי החוכמה מגיעה גם ההשוואה לשמעון פרס(השיא מבחינתי):

"גם הוא לא התגייס" טוענת בר בתוקף, "גם אני עושה ואולי גם אעשה יותר...אני מביאה כבוד למדינה בדרכים אחרות"

רוצה לומר בר רפאלי: התנוססות של הפנים היפות שלי על גיליון "ווג" שווה ערך מבחינת כבוד יצוגי לישראל אל מול דרכיו לשלום של נשיא המדינה.

תקראו את הכתבה ותשפטו בעצמכם.

יש מקרים דומים יוצאים מהכלל (דוגמת בן סהר, שהקריירה הזוהרת שמצפה לו התחילה הרבה לפני היותו מלש"ב, כבר בהיותו שחקן צעיר המתגורר בחו"ל) שחייבת להיות הבנה כלשהי (גיוס של שחקן כדורגל בגיל כזה בשיא כושרו הייתה מחסלת לו אפשרות להגיע לחו"ל בכמה שנים הבאות).

ויש מקרים שניתן למצוא להם פתרון בדרך ערכית ואתית (ע"ע רוני דואני, שיש לי הרבה הערכה כלפי מה שעשתה ואפילו עם נת"ב בדמות שירות צבאי הצליחה בקריירה שלה).

אני כולי עם המשפחות השכולות שסוחפות נגד ההתשמטות מצה"ל בקרב בני נוער (המשתמטים הפרזיטים האמיתיים).

אני בז לבר רפאלי והזהים לה.

אגב, הדיון פה הוא לא על השתמטותה של רפאלי משירות, אלא על היחס המבזה למדינת היהודים בה גדלה.

מעניין אם רפאלי לא הייתה מצליחה לפצוח בקריירת דוגמנות מפוארת, אם גם אז הייתה מדברת בגסות רוח לישראל (העם והמדינה)

חג שמח ושבוע טוב לכולם.

אמיר.

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמע, אולי היחס של צעירים וסלבריטאים במדינה הזאת כלפי הצבא ישתנה, כאשר הצבא יפסיק לזרוק *** ויתחיל להתחשב אפילו במקצת בצרכים וברצונות של המלש"בים בצעירים.

אני למשל הייתי אמרו להתגייס במרץ, ונרשמתי כבר לקורס פסיכמוטרי.

פתאום ללא כל אזהרה מוקדמת הקדימו לי את הגיוס לנובמבר ושום פנייה מצידי לדחות את הגיוס וללמוד לפסיכמוטרי לא עזרה.

ביטלתי את הקורס ועכשיו אני מבואס בגלל הצבא ומוכן לעשות הכל כדי להיות ג'ובניק ולעשות 5-9 יומיות למרות שיש לי פרופיל קרבי.

לפני שהצבא דפק אותי ככה רציתי להיות קרבי ועכשיו כל המוטיבציה ירדה לי.

אני מסוגל להבין גם את הסלבריטאים וגם את בר רפאלי (לפחות בקטע של הצבא, לא בשאר הדברים שהיא אמרה), כי הצבא לא מתחשב בהם ובצרכים שלהם והורס להם את ההתקדמות המקצועית בחיים.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

אני לא מבין ממה אתה מתעצבן, באמת - בחורה עם הרבה יופי, אבל עם כלום אופי וכלום שכל.

למה ציפית?

זאת תוצאה של חינוך בסגנון תחשבי רק על עצמך, רק מה שטוב לך, שכלום לא יעניין אותך והורים שבטח דחפו אותה למסלולי דוגמנות מגיל 0 וגמרו לה את הילדות מוקדם כך שלא הייתה לה הזדמנות להתבגר בכלל.

אז נשארים עם הקו מחשבה של מעכשיו לעכשיו, מה שטוב לי, בלי לחשוב מטר קדימה - כמו ילדה קטנה.

ההשוואה לפרס באמת מצחיקה, זה רק מראה עד כמה היא מלאת בורות ולא מבינה כמה מגוכחת היא נשמעת כשהיא אומרת את זה.

ובקשר לצבא - אין שום סיבה שמישהו, סלבריטאי או לא, לא יתגייס - אלא אם יש לו בעייה רצינית שמונעת ממנו את זה.

זה לא שצריך להעריץ את הסלבריטאים שמתגייסים - צריך להוקיע את אלו שלא.

בן סהר הוא באמת דוגמא טובה, ומפעם לפעם צצים מקרים כאלו שבהם ניתן לוותר - אך רק אם יש הצדקה לכך, כמו במקרה שלו.

אני מסכים איתך ב 100%, אני לא רואה שום סיבה הגיונית שמישהו לא יתגייס בכלל, אלא אם יש לו בעייה ממשית או שזה מקרה ממש ממש מיוחד.

אני קיבלתי פטור רפואי מלא מהשירות, אני יכול בהנפת אצבע לא להתגייס - ללכת ללמוד, לטייל, מה לא.

אבל אין לי את קו המחשבה הזה בכלל, מה זה לא לעשות צבא?

למה אבא שלי היה צריך להילחם במלחמות כדי שאהיה פה עכשיו, ואיבד חלק מהחברים שלו - אבל כשקרבת אלינו מלחמה וצריכים שהדור הנוכחי יגן על המדינה בשביל הדור הבא אחריו אני ישב בבית?!

אני שומע את זה הרבה, "איזה פראייר", "למה לך לבזבז 3 שנים, לך תלמד ותטייל" - אני לא מבין איך אנשים לעזזל רואים את זה כבזבוז זמן.

ואני עוד כמתנדב לא יכול להיות לוחם, וחבל - אני בטוח שלולא הבעייה שיש לי הייתי מגיע עד לסיירת מטכ"ל.

לדלקן - למה לעזזל אתה חושב שהצבא צריך להתחשב בך ולחשוב על הצרכים שלך? (כמובן עד מידה מסויימת).

אתה מכיר את המשפט "אל תשאל מה המדינה יכולה לעשות בשבילך, תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל המדינה"?

זה בדיוק העניין - אתה משרת את צרכי הצבא, וצריך להתאים את עצמך אל המערכת הצבאית, לא היא אליך.

שתתפוצץ בר רפאלי, כל הקריירה שלה - וכל המשתמטים כמוה, הצבא חשוב מהם הרבה יותר.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

דלקן-אתה שומע את עצמך?

הצבא רושם בראש חוצות שצורכי הצבא לעולם קודמים לכל.

במידה והקדימו לך את הגיוס לנובמבר יש סיבה,קרי צריכים חיילים במחזור גיוס של נובמבר.אבל,זה לא נושא השירשור.

בנוגע לרפאלי-מבחינתי היא לא ראוייה אפילו לכתבה בעיתון ישראלי,בושה וחרפה.פנים יפות לא נותנות אישור לומר מילים כאלו.

פורסם

לדלקן - למה לעזזל אתה חושב שהצבא צריך להתחשב בך ולחשוב על הצרכים שלך?

אם הצבא יתחשב ברצונות ובצרכים של המלש"בים הוא רק ירוויח מזה חיילים עם מוטיבציה ורצון לשרת בקרבי, במקום חיילים שבוזים שסופרים את הימים עד לשחרור ומנסים להוציא כמה שיותר גימלים ולברוח מקרבי.

מה הצבא הרוויח מזה שהוא הקדים לי את הגיוס ודפק לי את ההתקדמות בחיים? במקום חייל עם מוטיבציה לקרבי הוא קיבל חייל שמוכן ללכת לכלא הצבאי בשביל ג'וב.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

היא סתם מפגרת... אבל משש סתם מפגרת ופוסטמה

(אומר תוך הכרות של כמה שעות טובות במסגרת צילומים לפירסומת )

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אחרי הדברים שאמרה אני מעדיף לראות תמונות של נסראללה מאשר תמונות שלה.

היא אחת שילדות קטנות מסתכלות ומעריצות אותה - ואולי ירצו להיות כמוה. אז להיות כ"כ אנטי-פטריוטית?! לעזעזל.

בושה וחרפה.

אף אחד לא מכריח אותה להיות פה אז על מה היא בוכה?

מצידי שתעוף מהמדינה, היא לא חלק מפה.

Back to the original - NC again.

פורסם

שמעו היא יכולה להגיד מה שבראש שלה, היא סה"כ דוגמנית, סתם עושים ממנה שגרירה וכו', היא ד-ו-ג-מ-נ-י-ת, לא מדענית, לא שגרירה, לא סופרת או משוררת, לא שרה וכלכלת ישראל לא תלויה בה, הכישרון שלה מסתכם בזה שהיא נראית מדהים בביקיני, אני מעדיף לראות תמונות שלה בקטלוג בגדי ים, מה היא חושבת לא ממש מעניין.

פורסם

אין מה לעשות, למעט מקרים נדירים יופי מפיל ושכל לא הולכים ביחד.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יש לי כ"כ הרבה מה להגיד עליה ועל השתמטות באופן כללי..:twisted:

1. מי שלא התגייס, לא משנה מאיזו סיבה, לשלול לו את הדרכון, רשיון נהיגה... אם יעשו את זה כל אחד ירוץ לצבא.

2.יכול להיות שיש לה סיבות רפאויות, לשמל אלרגייה לקמח זה פרופיל 21.

3. הבועה התל-אביבית הזאת(אתם יודעים מה (בטח אתם תתעצבנו עלי, אבל לא נורא) מזמן לא הייתה מתקפת טרור רצינית בת"א כדי שתזכיר למה צה"ל קיים ומה הוא עושה כדי שכל יום לא יהיו כאלו דברים). אני גר בירושלים. אחוז המתגייסים אצלנו הוא גבוהה מאוד, אם לא סופרים את הדוסים. מי שאומר בגאווה שהוא לא מתגייס, קמים עליו 5 "מורעלים". בכלל אצלנו בביה"ס מחנכים למצוינות צבאית, המורים מתגאים בתלמידים שהם לימדו ושהגיעו לשייטת, מטכ"ל טייס וכו'. סגל המורים יכל לנהל מלחמה בעצמו, על קצה המזלג: מורה לספורט היה בסיירת מטכ"ל, עוזר מנהל- השתתף בקרב על החווה הסינית במלחמת יום כיפור ועוד, מנהל- קצין בכיר בגולני, מורים שכל הזמן יוצאים למילואים וכו'

4. בר רפאלי מכוערת

5. ליאנרדו דיקפריו סתם נשנש

6.חג שמח

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
התקשורת בישראל מרשה ליותר מידי חופש ביטוי.

הו, ואתה הוא כלב השמירה של הדמוקרטייה, הא?

מי אתה שתקבע מהו "יותר מדי חופש ביטוי"?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
הו, ואתה הוא כלב השמירה של הדמוקרטייה, הא?

מי אתה שתקבע מהו "יותר מדי חופש ביטוי"?

אם זה ככה מי אתה שתקבע שמה שהוא טוען זה משו שאסור לו לטעון?

חוץ מזה,כל אשכול על עליית מחירי דלק כולם מתבכיינים כמה הם היו שמחים ללכת לחיות בארץ זרה ....

אז סליחה על הביטוי!

מה אתם מז**נים ת'שכל?

אני לא מייחס חשיבות מיוחדת לבר רפאלי,קראתי הגעתי למסקנה שהיא סתומה.

ולא הלכתי לבכות על כמה היא יפה ועשירה וחסרת שכל וכן הלאה...

אם כל כך הרבה דאגות לאנשים זרים,אני מתחיל להאמין שאין לכם צרות משל עצמכם.

פורסם

לא יודע מה היא אמרה שם בראיון שלה ולא מעניין אותי. אבל למה זה טוב שרוני סופרסטאר שירתה בצבא? זה תרם למישהו חוץ מאשר למסע יחסי הציבור שלה? או שאגם שירתה בצבא? זה תורם למישהו? הרי לשרת הם לא משרתים אלא יותר עושים את עצמם משרתים, פעם באים פעם לא, ומקבלים חופשות לכל מיני צילומים, אז מבחינתי שלא יבזבזו את תקציב צה"ל ולא ישרתו בכלל. ככה יהיה טוב יותר למדינה. כנ"ל לגבי כל שאר ה"סלבריטאים" "ששירתו" בצבא, עדיף שישבו בבית ולא יבלבלו במוח על איך הם שירתו בצבא.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...