Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב: אלפא סוד 1983.

בתקרה בפנים יש אור פשוט מאוד. מגיע פלוס למתג ששולט על המצבים : כבוי קבוע, דלוק קבוע או פיקוד לפי מצב פתיחת דלת נהג.

במצב הרגיל, פיקוד מדלת נהג, האור פועל בסדר גמור: נדלק בדלת פתוחה ונכבה בדלת סגורה.

הבעיה שאני לא מצליח להבין היא מדוע זה לא עובד במצב פעולה קבוע.

במתג בדלת יש שני חוטים שחורים (מינוס?) והסוויץ' נראה שמנתק או מחבר אותם לגוף כשהדלת נסגרת. משמע הפיקוד נראה כאילו הוא דרך המינוס, אז מה קורה כשהאור דולק קבוע ? הרי המינוס הוא אותו המינוס... אני כנראה לא מבין משהו.

אה, וגם שברתי באותה הזדמנות שתי עצמות בכף יד שמאל כשהאוטו התדרדר אחורה ומחץ לי את היד בין דלת הרכב לשער מתכת - חברים, לא לשכוח לשים בלם יד :-P

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

קודם כל - החלמה מהירה.

לגבי הרכב, במצב של תאורה קבועה, הסוויץ אמור לספק מינוס מקומי קבוע, במקום המינוס שמגיע דרך מתגי הדלתות.

מתאור התקלה עולה ש:

- אספקת המתח למנורה תקינה.

- הנורה תקינה.

אני רואה שתי אפשרויות:

- ליכלוך על הסוויץ שמונע מיתוג של המינוס למנורה.

- קורוזיה על הברגים של גוף המנורה שמונעים מהמעגל להיסגר אל גוף הרכב.

פורסם

או פשוט הסוויץ' סגור... לא חשבתי על אפשרות זו. :roll:

לא חשבתי שחובה לפתוח סוויץ' כי כמובן שהאור בפתיחת הדלת פועל גם עם סוויץ' סגור. תודה!

פורסם

מה הקשר אים דולק האור בעת פתיחת דלת עים סוויץ סגור

אז המיתוג הקבוע גם צריך ליהיות אים סוויץ סגור

תתיקשר למשרד הרישוי ותגיד שאתה לא מ ....

פורסם
ה

אה, וגם שברתי באותה הזדמנות שתי עצמות בכף יד שמאל כשהאוטו התדרדר אחורה ומחץ לי את היד בין דלת הרכב לשער מתכת - חברים, לא לשכוח לשים בלם יד :-P

אוי, כואב. החלמה מהירה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
או פשוט הסוויץ' סגור... לא חשבתי על אפשרות זו. :roll:

לא חשבתי שחובה לפתוח סוויץ' כי כמובן שהאור בפתיחת הדלת פועל גם עם סוויץ' סגור. תודה!

לא קשור לסוויץ, עצם העובדה שהמנורה נדלקת עם פתיחת דלת (כשהרכב כבוי) מוכיחה שאספקת המתח למנורה לא נעשית דרך הסוויץ.

פורסם

תודה על איחולי ההחלמה :beerchug:. מישהו יכול אולי להעלות סקיצה של מעגל סטנדרטי כזה עם אפשרות להדלקה קבועה או דרך סוויץ' בדלת ואחת ולתמיד אבין איך זה עובד ?

פורסם

אמורים להיות 3 חוטים ,

החוט ראשון- מתח קבוע , מגיע מקופסת נתיכים.

ע"מ לסגור מעגל יש צורך במינוס ,

המינוס מגיע משני החוטים הנתורים:

חוט שני-מינוס מלחצן דלת,

ברגע שדלת נפתחת-המפסק שבדלת סוגר מעגל ע"י הזרמת מינוס למנורה.

חוט שלישי- מינוס קבוע להפעלה רצופה שאינה תלוייה במצב הדלת,

אגב, המינוס יכול להגיע גם מהשלדה- ע"י בורג, כדאי לבדוק קורוזייה.

בחלק מהמכוניות קיים גם טיימר המאפשר הדלקה מאוחרת,

בברכה.

נ.ב.

תהיה בריא.

-

פורסם

את זה אתה רואה על גוף המנורה. אבל צריך לתור אחרי המינוס, לאן האו מגיע, ולראות אם יש לו פיצול. אם לאו, אז הוא מקבל רק מהסוויץ' וא לחילופין מהשלדה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...