Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר טוב שלי התגייס לשירות צריפין וסובל מבעית זמינות אוטבוסים נוראית, לכן החליט לקנות לעצמו רכב.

התקציב? עשירייה, אפשר למתוח אולי אלפייה גג שתיים - יותר מזה אין.

הדרישות? הבחור 1.90 וכובע, ארוך כמו שרוך. בבית יש לאנסר ליסינג, ולכן הרכב הזה ישמש אותו פחות או יותר רק לנסיעות לצריפין וחזרה.

אחזקה זולה מתבקשת, וכך גם צריכה דלק מינימלית (הוא עושה יג בצבא כרגע לכן כסף אין מזה, אז מדובר על החסכונות שלו בשנתיים הקרובות).

המחשבה הראשונה הייתה פונטו, 95\96, דדם 60SX או אולי 75SX.

חשבנו גם על 205 מהשנתונים האחרונים, אך הוחלט שאיכות החיים בפונטו טובה יותר.

הבנאדם לא מחפש ביצועים (שהאוטו יגיע בקלילות, מדובר על נסיעה רחובות-צריפין וחזרה, אין עליות) ולא התנהגות. בשביל זה יש ליסינג בבית :D.

האם יש משהו שאני צריך לדעת על הפונטו על שלל דגמיה? האם יש דגמים מומלצים יותר מה60SX (שהבנתי שאמין יותר מה75).

ושאלה נוספת: מה זה דגם HSD לעזאזל?

תודה רבה ובוקר טוב לכל חברי CF.

דני (שמקווה שהוא פגע בול כשהוא זרק פונטו כהצעה ראשונה).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אכן, דגם ה 60 יותר אמין מה 75 (את שתיהן עברנו בבית).

HSD זה הדגם המאובזר יותר לפי מיטב זכרוני.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אכן, דגם ה 60 יותר אמין מה 75 (את שתיהן עברנו בבית).

HSD זה הדגם המאובזר יותר לפי מיטב זכרוני.

הHSD זאת הרמת גימור היותר גבוהה , מנוע 75 כ"ס..

הגה כח , חלונות חשמל (מראות?) , ABS , כרית אויר ויש אפילו משענות ראש אחוריות.

זה דגם שיחסית נדיר בשוק , יש גם את הפונטו 1.6 שהוא עוד יותר נדיר.

ולא טעית , הפונטו עם כמה שהיא קטנה מבחוץ , מאוד מרווחת ופרקטית מבפנים !

מומלץ:wink:

נ.ב , ה205 עוד אופצייה טובה (אבל היא הרבה יותר מיושנת מהפונטו)

בכל מקרה שיחפש אחת שמורה , יש כאלה כמו זבל בשוק (גם פונטו וגם 205 , אם הוא מוכן לשקול אותה)

אני מחכה ליפנופילים שיגידו שיש בתקציב שלו DLים , שריידים וג'אסטי

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

שרייד וג'אסטי נשללו בעקבות כיעור יתר.

הDL לא עלתה בכלל, מה הבנאדם צריך משפחתית 1.6 מקרקרת?

ה1.6 זה דגם ה90 למיטב ידיעתי, ואני כן רואה 1250 שרשום שהן HSD - ..?

האם יש מה לפחד מצבעים שהם לא לבן? האם זה מייקר חלפים במידה ויש בעיה או האם הצבע ימות בשמש? (אין חניה מקורה בבית, הרכב חונה ברחוב - ובצריפין אני מניח שהרכב יתחמם לו בכיף כל היום).

עריכה:

ה205 אכן נשקלת, אם לא נמצא פונטו נחפש 205.

השאלה: האם הפלטיקים השתפרו מהדגמים הראשונים? האם דגמי 97-98 טובים יותר?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ה1.6 זה הדגם 90 , יכול להיות שהאבזור זהה לHSD עם המנוע 1250 ...

בכל מקרה הפונטו 1.6 נדירה ומאוד קשה למצוא אותה.

לחבר שלי הייתה במשך שנתיים 205 "לנצח" שנת 99 שנגנבה לבסוף, אני זוכר שרק הגומיות התפרקו לבסוף הוחלפו , הפלסטיקים קצת קרקשו וזהו ..

אחלה רכב לצעירים , קטן , מכניקה אמינה , מהנה ומאוד נוח. היא טיפה צפופה ליושבים מאחורה.

נ.ב

"לנצח" זאת הרמת אבזור הגבוהה ביותר שהייתה ב205, חישוקי מגנזיום ,4 ח"ח (עם מתגים במקומות מוזרים ,טוב נו זה צרפתים) נ"מ,כרית אויר (אני חושב שהייתה כי ההגה נלקח מה306), לוח שעונים עם שעון סל"ד.

שירת הברבור של ה205 :)

בשנות הייצור האחרונות של ה205 , פיג'ו הקפיצו משמעותית את האיכות של הפלסטיקה.

אפשר גם למצוא 205 1600 (לא בטוח אם היא ידנית או אוטומטית , כי גם יש דגם אוטומטי)

בכל זאת לדעתי

קודם לתת עדיפות לפונטו , ואם לא מוצאים להתחיל לחפש במקביל 205

חובה לא להתפשר על רכב מוזנח !!

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

"לנצח" זאת הרמת אבזור הגבוהה ביותר שהייתה ב205, חישוקי מגנזיום ,4 ח"ח (עם מתגים במקומות מוזרים ,טוב נו זה צרפתים) נ"מ,כרית אויר (אני חושב שהייתה כי ההגה נלקח מה306), לוח שעונים עם שעון סל"ד.

תיקון טעות.

2 ח"ח מקדימה, ואין כרית אוויר, אין מד סל"ד (וגם אין שעון חום).

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
תיקון טעות.

2 ח"ח מקדימה, ואין כרית אוויר, אין מד סל"ד (וגם אין שעון חום).

בדגמים המאוחרים יש מד סל"ד ...

אני לפחות ראיתי כזאת במו עיניי (ולא מדובר על לוח של GTI)

שעון חום , גם היה, נמצא מעל מד הדלק או מתחתיו ..

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

ה-HSD היא הגרסא ה"בטוחה" של הפונטו שהתהדרה בכרית אוויר ומשענות ראש אחוריות. שאר רמת הגימור זהה ל-SX.

לדעתי, אין בכלל מה להתלבט בין הפונטו וה-205 - האחת תוכננה באמצע שנות התשעים, השניה בראשית שנות ה-80'. חו"ח, במקרה של תאונה, רק באחת יש סיכוי לספר לחבר'ה...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אני מציע לשקול גם את הפורד פיאסטה, מודל 95/6 נכנסת בתקציב.

אפשר למצוא אחת ממוזגת, רכב אמין עם חלקים זולים.

haters will hate

פורסם

פונטו 60 - אמינה, חסכונית ומרווחת.

רק שידע שהיא לא נוחה במיוחד (לא מבחינת מושבים ולא מבחינת נוחות נסיעה), לא איכותית במיוחד (בלשון המעטה)

ושהיא חלשה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מה זה גבוה?

אבא שלי נהג בכמה פונטואים בכיף ובנוחות, וגובהו מעל מטר ותשעים.

הפלסטיקים ב205 המאוחרות עדיפים על הישנים, מחזיקים יותר זמן מעמד ונראים טוב יותר.

הייתי בוחר ב205 בגלל התנהגות הכביש העדיפה, הזריזות ומחירי החלפים והתחזוקה.

הייתי בוחר בפונטו בגלל המזגן המעולה, תא הנוסעים העדיף והמרווח בו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מה זה גבוה?

אבא שלי נהג בכמה פונטואים בכיף ובנוחות, וגובהו מעל מטר ותשעים.

הפלסטיקים ב205 המאוחרות עדיפים על הישנים, מחזיקים יותר זמן מעמד ונראים טוב יותר. לאחר מתיחת פנים ועדכון סביבת נהג ולוחות שעונים.בדגמים הישנים זה קטסטרופה , כל בור נופל משהו :)

הייתי בוחר ב205 בגלל התנהגות הכביש העדיפה, הזריזות ומחירי החלפים והתחזוקה. ה75 לא פחות זריזה מה205, הפונטו גם דיי מהנות , חלפים זולים ותחזוקה נמוכה תמצא גם בפונטו.

הייתי בוחר בפונטו בגלל המזגן המעולה, תא הנוסעים העדיף והמרווח בו.מזגן צף של ג'נרל מוטורס? שכחת שיש עשור בין תכנון ה205 לפונטו ככה שמבחינה בטיחותית הפונטו ממוקמת הרבה לפני ה205 המיושנת

נ.ב

צביקה , מאיזה בציר הייתה הצרפתיה הקטנה והמשופצרת ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

חברים - השכלתי.

תודה רבה.

אגב אם יש כיוונים אחרים - אשמח לשמוע. כרגע נחפש פונטו, לא נמצא? נוסיף 205 לחיפושים.

אין לחץ של זמן - מדובר על פחות או יותר החודש הקרוב - אז אני מניח שנסתדר.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אין לחץ?

בחודש לא מחפשים משהו טוב רק אם המזל ישחק פה.....

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

חודש לא מספיק ? אני חושב שאתם מגזימים, ברגע שמוצאים משהו טוב מוצאים אותו זה יכול להיות תוך כמה ימים וכן זה יכול להיות אחרי חודש וחצי. לא הכל שחור לבן, אני מקווה...

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תוכן חדש...