Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מקווה שהיה לכם צום קל

בזמן האחרון עברתי לעבודה במשרד שאני יכול להגיע בקלות בתחבורה ציבורית ומכרתי את האוטו

אישתי לוחצת שאני שוב פעם אקנה אוטו ואפילו שאני מסביר לה שאנחנו לא ממש צריכים ויש לנו גם חיפושית ישנה אם ממש חייבים

עשיתי כמה בדיקות באתר של מנהל הרכב הממשלתי ומצאתי שרכבי משטרה נמכרים ממש במחירים זולים לעומת רכבים של משרדי ממשלה שהם לא הכי משתלמים

לדוגמא אותה טויוטה ממשלתית נמכרת ב50אלף וניידת ב30אלף

מה שהכי מעניין אותי זה סובארו B4 שהם נמכרים במחיר של 25אלף בממוצע וזה לשנת 2002!

הלכתי לבית דגן כדי להתרשם בעיניים וראיתי אחת שממש "ישבה" על הריצפה ואחת שנראתה בסדר אבל הצבע שלה מקולף

אני יכול לחיות עם זה

עכשיו השאלה שלי

זה כידוע רכבים ששימשו את משטרת התנועה בלבד בכביש המהיר ולא ניידת שנסעה כל הזמן בתוך העיר במרדפים

כלומר זה רכב שלא אמור להיות לו בלאי כמו שאתה מצפה בניידת

האם לא כדאי לקנות כזה רכב? אני פשוט החלטתי שאני רוצה רכב כמה שיותר גדול וכמה שיותר זול וכמה שיותר חדש

אני לא רוצה יותר אמריקאיות וקוריאניות לא כלכך בא בחשבון

אני מבקש את העזרה שלכם האם אני בכיוון הנכון

האם זה באמת עסקה משתלמת:?:

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

נשמע כמו התאבדות.

אם תקציבך דל ואינך יכול לקחת סיכונים, עדיף שתקנה משהו קטן וזול שתוכל לעמוד בתיקונים שלו ובאחזקה שלו. להמר כשאין כסף = רעיון רע מאוד :nono:

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק תודה על ההתייחסות

יש לי כסף בצד לתיקונים ויש לי חברים שיעזרו עם חלקים לרכב

יש לי תקציב של סך הכל 50אלף שקל

פשוט הקניה של סובארו כזאת נראית לי מאוד מושכת בגלל המחיר ובגלל שיש סיכוי טוב שהרכב לא שחוט

ודרך אגב מזל טוב על המכירה שלך

vw-golf כתב:

פורסם
איציק תודה על ההתייחסות

יש לי כסף בצד לתיקונים ויש לי חברים שיעזרו עם חלקים לרכב

יש לי תקציב של סך הכל 50אלף שקל

פשוט הקניה של סובארו כזאת נראית לי מאוד מושכת בגלל המחיר ובגלל שיש סיכוי טוב שהרכב לא שחוט

ודרך אגב מזל טוב על המכירה שלך

ב 50K אתה קונה B4 או לגאסי ששימשו ידיים פרטיות וקיבלו יחס הרבה יותר אוהב מניידת משטרה.

לא מוצא סיבה הגיונית למה לקנות B4 עם מערכת הנעה כפולה שעברה חיים קשים בכל מובן - על פני לגאסי ישנה יותר (הנעה קדמית) או B4 פרטית שקיבלה יחס "קצת" יותר טוב.

(תודה)

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

רכב משטרתי זה רכב גמור.

במהרה אתה תמצא את עצמך עם בור בלי תחתית,אתה תשפוך עליה משכורות שלמות,אפילו שזה B4 סובארו.

ותוסיף את זה שזה איך אומרים-רכב לכל החיים,בעתיד,אף אחד לא ייקנה אותה ממך.

יש לי חברים מהעבודה שקנו ניידת לשעבר - פסאט טורבו ,אל תשאל איפה היא היום.

פורסם
בדקת במיקרה גם מה הקילומטרג' של הרכבים? בטח גם חלק גדול מהזמן הרכבים עומדים עם מנוע עובד שעות.

זו הבעיה בדיוק. הקילומטראז' לא אומר דבר, מאחר וניידת יושבת עם מנוע מותנע לפי הנהלים, במשך שעות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

1. הנידות שיושבות בבית דגן הן ניידות ששימשו את כל יח' המשטרה, כלומר גם סיור ובילוש ותנועה עירוניים, לא כל תחנה מוכרת לבד את הרכבים שלה, מן הסתם, כלומר יש סיכוי יותר מסביר שזוהי הייתה ניידת תנועה לא של מתנ"א.

2. ניידות המשטרה אינן מטופלות כפי שהייתה מצפה, והן במצב מכני נחות משמעותית מרכבי צבא לדוגמא.

פורסם

מאוד מאוד תלוי, צריך המון מזל...!!! אני יכול להעיד על ניידות עם 500.000 ק"מ שהיו במצב נהדר ומצד שני על כאלו עם 300.00 במצב מזעזע.... בכל מקרה עדיף לקנות ניידת של מתנ"א כי יחסית הם בילו הכי הרבה זמן בכביש מהיר ללא התעללות מיותרת בד"כ. תבחן טוב טוב את הרכב שעליו אתה נותן הצעה... בהצלחה בכל מקרה.

פורסם

במקומך הייתי קונה DL סטיישן. באמת. או איזה וולוו ישנה.

B4 מהמשטרה? לך תעשה קורס צניחה חופשית אם אתה כלכך אמיץ. משם לפחות תצא בלי חובות.

אם אשתך צריכה אוטו קנה לה איזה פונטו ספייס ב30 אלף ושתסע לשלום.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

פראיירים לא מתים ..רק מתחלפים.

בא לך להיות הפרייאר התורן ?

אנשים מפחדים לקנות מכונית שהיתה בליסינג או בהשכרה ואתה מדבר איתנו על רכב שהוא אפילו יותר גרוע ממשלתי ?!!

הרכב עבר התעללות יומיומית, כל יום ע"י שוטר אחר. ויש עוד כמה ביטויים גסים שאפשר להשוות אליהם את המכוניות שיוצאות מהם אבל אני אחסוך ממך את הביטויים הללו.

פורסם

וואו התגובות פה ממש חד משמעיות

תודה לכם לילה טוב

vw-golf כתב:

פורסם

עוד נקודה בקניית רכבים משטרתיים

המושג אובדן גמור בביטוח מתייחס לנזק של 80 אחוז מערך הרכב כשמדובר ברכב משטרתי

כך שהסיכוי לחיתוך קורות הוא גבוה ואכן מתבצע בפועל ,יש לבדוק ממש טוב את הנושא

יגאל

• תוכן חדש...