Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי לקבל קצת מידע בפורום על החברה הזאת וחוץ מתגובה על גבול הנזעמת של איתמר לא מצאתי הרבה מעבר לכך.

איך מוגדרים המגברים , הסאבים והרמקולים של החברה (ובכלל איך היא נחשבת)

תודה לעוזרים

פורסם

תשמע זה לא חברה של HIGH END

אך ילה מוצרים לא רעים בעיקר מהסרגל הגבוה (סאב ),קבלים והמחירים סבירים אך הכל גם תלוי אם איזה מגבר אתה הולך להפעיל אותם ואיזה סוגי מוזיקה אתה שומע :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

בוקר טוב לחברה הפורום

מפלצת אם תוכל אנא הגדר "בינונית"

ואם תוכל להיות מדויק יותר ונתמך בנתונים עובדתיים לגבי ""בינוניות"" חברת "אלמני"

בברכה

earthquake sound frik

פורסם

כן ידידי היקר D.C, כבר דיברנו שאיך שקופץ פה השם אלמאני או ארט'קוויק אתה משום מה מגיב אבל אני אזרום עם זה.

אלמאני זו חברה צעירה, ובינונית מאוד.

חברה שיש ברשותה רק סוג אחד של קומפוננט וגם הוא קומפוננט סיני זול ברמה הנמוכה תוצרת אחד המפעלים הסיניים המוכרים שבין היתר מייצר גם את הPOWER ACOUSTICS.

ליין של מגברים פשוטים,זולים אותם המגברים על המדבקות "800WATT!", 1200WATT! וכו' בעלי נתונים מגוכחים שאין טעם בכלל לציין אותם כמו SNR של 90DB= איכותי זה בטוח לא יכול להיות.

הדבר היחידי שנורמלי בחברה הזאת זה הסאבים אבל גם הם מזכירים יותר מידי את הסאבים של אודיובאן והם גם מתחרים בהם ברמה הזו.

חברה בינונית היא חברה שלא מייצרת מוצרים בקשת רחבה של איכות, מדובר על חברה שכל הייצור שלה הוא סיני זול רק עם אתר אינטרנט יפה.

כל חברה שמכבדת את עצמה מכניסה קצת נתונים לאתר אינטרנט שלה, את זה אפילו באתר שלהם אין.

בעולם יש מספיק חברות ברמה הזו, יש מספיק מוצרים זולים וטובים שהוכחו לאורך שנים, אפילו לאנזאר ולייטנינג אודיו וחברות שהם גם יחסית בינוניות יש להם קשת רחבה יותר של מוצרים.

אבל חברה שבקושי יש לה סט קומפוננט בודד והיצע של כמה רמקולים קואקסליים לא הולכת ורצה לעשות מסכי DVD ו HU למינהם.

אפילו חברות גדולות וותיקות בתחום כמו רוקפורד שחטאו והגדילו לעשות מערכות HU, גילו להפתעתן שזה לא בדיוק התחום שלהם והם פסקו עם העניין הזה, אבל גם חברה כמו רוקפורד שהלכה ועשתה צעד כזה היא ייצרה מוצרים מאוד איכותיים עם פריאווט גבוה כמו 5 ו 8 V, ועם מכשירים בייצור של DENON המשתייכים לקטגוריית היי-אנד רק עם לוגו של רוקפורד פוסגייט.

חברת אלמאני היא בבעלות גוסטאבו דלגסיון הבעלים של חברת KAPTON ELECTRONIC ממקסיקו, חברה שיעודה היא לייצר מחברים וציוד אלקטרוני לטלפוניה.

http://www.kapton.com.mx/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=26

בבעלות אותה חברה יש עוד כמה חברות אודיו פשוטות וזולות כמו אלמאני.

החברות כמו DEVILISH CAR AUDIO.

שהפלא ופלא מייצרות את אותם מגברים כמו של אלמאני.

קישור לאתר החברה:

http://www.devilishaudio.com.mx/

בנוסף יש בבעלות קאפטון עוד חברת אודיו שנקראת AMERICAN SOUND שפשוט נכתבים כלוגו חברה AS.

הם חברה כלכך מוכרת ומוצלחת שאפילו בגוגל לא היה ניתן לעלות על עקבותיה.

כנראה שמדובר על יצרן היי-אנד מחתרתי:shock::shock:.

בקיצור,יש מספיק ג'אנק בעולם מכדי שנבזבז את הזמן שלו בלדבר עליו, לא צריך עוד חברה כזאתי, ואני לא מבין מה ההתלהבות שלך אדון D.C מהחברה הנ"ל.

מילא היה מדובר על איזה חברה מעניינת.

under construction..

פורסם

שלום ניר ובוקר טוב

בהקשר מקביל לפרסום המחקר שלך האחרון היה די ברור שתזנק על כל תגובה חיובית למותג המדובר

תרשה לי ליישר איתך מספר נתונים

1 אינני יודע באיזה מפעל הם מייצרים את המוצרים שלהם כמו שאינני יודע היכן מייצרים כל שאר החברות וגם החברות ה"מובילות" בתחום

2 אני גם לא חושב שזה צריך לעניין אף אחד וכמו שאני מכיר יצרנים (ואני מכיר) זו אינפורמציה הכי מסווגת אצלהם בארכיון החברה.רק כדי לסבר את האוזן אז יש מספיק מפעלים סיניים שמחקים ומזייפים כל דבר ובכל תעשיה שהיא לכן אין לי עדיין ואני חושב שלעולם לא תהייה לי או אפילו לך את היכולת לפסוק מה הוא המוצר הראשוני היכן הוא מיוצר והיכן ומי פיתח אותו מהסתכלות בלבד

תמהני אם אי פעם שמעת ואו התקנת מגבר שלהם ?

3 אין שום קשר בכלל !!! בינם לבין אודיובאן לא בנתונים לא ביכולת לא בצורה ובטוח שלא בסאונד

4 אתר האינטרנט שלהם אכן יפה שזה בהחלט דבר חיובי. (דרך אגב הוא עלה לאויר ממש בימים אלו) אתר האינטרנט הקודם שלהם היה מכוער להפליא ואכן היו שם פרסומים של כל אותם נתונים ומספרים שאתה כה אוהב לצטט. בכל אופן לאחר שקראתי את המחקר שפירסמת עליהם החלטתי לפנות אליהם במייל ולפי מה שהם אומרים אז הנתונים והמספרים יעלו לאויר שוב בזמן הקרוב ,כרגע הם בהרצת האתר אם תתאזר בסבלנות כנראה שבקרוב יהיו לך אותם מספרים ונתונים שאתה כה אוהב

5 כמובן שכל אותם לינקים ואתרים שהפנית אליהם הם דילרים בלבד. ואם זה כל כך חשוב לך אז הבעלים של החברה הוא MOE RADWAN שבאמת אין לי מושג למה זה חשוב באותה מידה זה יכול היה להיות GOSTAVO או שלמה או FREDI MERKYURI

6 אני מצטער בשבילך שאדון MOE RADWAN לא התיעץ איתך לפני שהחזיר את השיווק הבלעדי שהיה לו בכל החוף המערבי של JL AUDIO (אני מתכוון ל DISTRIBUTURE ראשי) כנראה שהוא (שלא כמוך) חשב שאין מספיק ג"אנק בעולם כדי להמשיך ולזהם את הסביבה

אנא ממך קח את הדברים ברוח טובה

כמו כן אין צורך בחלוקת תוארים המילה "אדון" היא לא במקומה

אני מקווה ומאמין שכולם נמצאים על הפורום כדי לחלוק מידע בצורה חברית ונעימה אז אשמח אם תפנה אליי כדרור חברך לפורום

בברכת יום טוב חתימה טובה לך ולכל חברי הפורום

earthquake sound frik

פורסם

דרור.

1. אף אחד לא חילק פה תארי "אדון", אני לא מבין מאיפה הבאת את זה.

2. באתר החברה של אלמאני יש קושם לתכנית השותפים שלהם, ששם יש רק אחד, את אותה חברת קפטון.

דבליש אודיו ו AS מייצרים סחורה זהה לאלמאני לפחות מבחינת מגברים, מה כלכך מסובך בלהבין פה שמדובר על שותפים והם עובדים יחדיו, מה זה משנה אם אמרתי שהוא הבעלים של החברה ויש עוד בעלים, הרי שותפים זה שותפים.

affiliate, זה מצויין באתר שלהם, לא סתם לקחתי את הפרטים שלו ישירות מהאתר.

זה גם יכול להיות תוכנית שותפית שיווקית.

אבל מכיוון שהאתר לוקה בחסר מבחינת נתונים על החברה אי אפשר להעמיד את זה במדוייק.

3.הסט קומפוננט שלהם הוא סיני פשוט , יצא לי לראות אותו, לפתוח את הקרוס שלו, להתקין אותו ולגלות שהוא בנוני בדיוק כמו סטים סיניים שאני מכיר מכמה מפעלים שונים, מה שיותר בולט לעין וזה הקרוסאוברים.

את אותו קרוס אובר ומידבאס ניתן למצוא בדיוק בסט סיני אחר, השוני לדעתי רק בטוויטרים.

אתה יכול להיות רגוע, קרוס של 6DB\סלופ לא צריך לזייף, הוא גרוע כבר מההתחלה.

4. זה לא ממש מעניין הם אותו בעלים האו המשווק הבלעדי של JL או חברה אחרת מצידי בכל ארה"ב, זה לא יהפוך את המוצרים שלו למעולים פתאום.

בדיוק כמו שהמוצרים של PREMIER לא יהפכו להיות מצויינים רק בגלל שSG אלקטרוניקה מביאה אותם והיא במקרה היבואן הרשמי של קלריון,פייז,מאק-אודיו,קאנטון וקווד או ימאהה לבית וכו' וכו'.

ודבר אחרון, דרור,מה אתה בדיוק רוצה לשכנע אותנו? שזו חברה טובה? שזה מוצרים איכותיים? שמדובר פה על הפתעת השנה בתחום?

התשובות הם לא לא ולא.

מדובר על חברה בינונית, היא גם לא מתיימרת להיות משהוא אחר.

היא חברה בעלת קשת מוצרים קטנה מאוד, יש להם סט קומפוננט אחד וכל השאר זה רמקולים קואקסליים פשוטים.

המוצרים שלהם פשוטים כי לא יכול להיות שתוציא סט קומפוננט אחד והוא יהיה עם קרוס מדרגה ראשונה בלבד= איכות ירודה.

דרור, אני פשוט לא מצליח את מי אתה מנסה לשכנע? ובמה אתה גם מנסה לשכנע?

אבל אתה מגן בחירוף נפש על החברה האומללה הזאתי כאילו הייתה הג'נסיס של שנות האלפיים.

תשים לב מה פותח התרד' ביקש לדעת והוא קיבל את התשובה הכי מדוייקת, זאת חברה צעירה, היא ברמה בינונית, הסאבים שלהם על פניו נראים יחסית טוב ביחס למגברים הפשוטים שלהם ולקומפוננט הבודד שלהם והקואקסליים שגם ככה לא מעניינים.

under construction..

פורסם

מנסיון עם הקומפוננטים שלהם.

חרא של סאונד. ומחיר לא זול. (לא יקר) אבל לא שווה את המחיר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...